Операция на щитовидната жлеза -12

• 94 835
  • 833
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Всичките си изследвания си ги правих преди да вляза в болницата,за каквото имаше направление личната даде другото си платих.Сякаш и друг път сме го обсъждали Rolling Eyes

# 136
И аз така Laughing Едно нещо от кръвните изследвания бях пропуснала да си направя предварително и ме направиха на трътка едни гадни сестри в ВМА..... като че ли коооой знае колко са се измъчили да ме боднат и да ми изтеглят 1 супена л. кръв  Mr. Green
Не мога да си представя да задавам неудобни въпроси и да държа сметка на хирурга, който ще ме оперира хаххаах аз съм бъзлива. Особено пък за операция на гушата, ще ме колне като едното нищо  Joy

# 137
Ами не знам как стоят нещата,но майка ми я оперираха преди 2 месеца по друг повод и друга болница и тя си направи сама изследванията.Поне личния ми даде направление за всичко освен за Васерман,СПИН и кръвната група.И аз съм си бъзлива и сега се чудя асистента как ще се държи предвид не добрата ни среща с него.

Днес бях и на консултация с УНГ и се оказа,че имам някакво възпаление в гърлото и обложен език.Според лекарката е от някакви проблеми със стомаха и от киселините.Изписа ми Азакс и Ланзул.Попитах я дали няма да ми повлияе на операцията и тя каза не,напротив.По-добре да изчезне сега,защото после след интубацията щяло да се възпали повече. newsm78Сега се чудя дали да ги почвам.
Исках да ви попитам и относно упойката правят ли там някакви тестове?Преди да родя си правих тест за алергии за видовете упойки и ми излезнаха 4 или 5 алергена.Или нямат общо?
Извинявайте,че постоянно задавам въпроси,но датата наближава и ме обзема притеснение и купища въпроси.

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 18:19 от Sweet_Dreams@

# 138
 Ами при последната операция си заплатих в болницата за теста за алергия.Прави се по желание на пациента или при проблем.И понеже знам,че имам проблем с алергията, бях пила ериус и след това теста ми естествено бе отрицателен.Но ти си повдигни въпроса,защото никой не ме пита,и не се интересуваше.А аз се страхувах от упойката и съответно трудно излязох от нея!

Последна редакция: пт, 09 дек 2016, 14:36 от gia_n

# 139
  • Варна
Ох момичета тези дни изобщо не се чувствам добре.Много се задъхвам и тежко дишам.Едно ми е смачкано.Все някоя плешка ме боли и къде влязох в една тъпа статия за рака на белия дроб,че първите признаци са плексидни болки,направо съм за хипохондричната тема.И на всичкото отгоре не спя добре,направо ме стяга нещо за гърлото и се събуждам.Чалнах се нещо  Sad

# 140
аххх и аз съм същатата Глухарче Sad Днес пусках ТСх -0,2 и мисля че от него ми прескача сърцето и ме стяга. много се задъхвам последната седмица и ми се вие свят...то направо не се трае  Cry Как ще я караме така newsm78

# 141
  • Варна
Не знам големи мъки е.Неудобно ми е с хората да говоря,спирам между думите въздух да си поема.А работата ми е свързана с много  разговори и лични и по телефона.От три месеца не съм си пускала изследвания,защото бях подивяла,вени не ми останаха,хората се изследват на 6 месеца,аз през два.И това душене през ноща не разбирам,някаква алергия ли правя.Наподобявам го като спазъм на ларингса.

# 142
Момичета, и аз го имам същия проблем. Трябва да спра, за да си поема дъх като говоря. На два пъти боледувах и имах същите спазми на ларингса, после ми мина. Освен това като ще се разболявам яко мравучкам, не знам дали е от калция, аз не съм изследвала тогава. Спасявам се с една помпичка вентолин има около 200 впръсквания в нея , по 6 най много на ден се правят, но аз я имам повече от година и много ми помага. На няколко пъти ми се струва, че имам спазъм все едно съм се задавила, последно се задавах от един сникерс и не мога да си поема дъх, няколко пъти става така като съм болна и през нощта съм имала случаи, много е зловещо, но цъкна ли си с помпичката се оправям. Ползвам само при нужда и при кашлица ми помага, тя ме спасява. То какво стана престана гърло да ме боли, почнаха да ме болят гърдите.
Галена, прескача ти сърцето от ниското ТСХ
Глухарче, хич не го мисли това са глупости с тоя рак дето си го мислиш, ти ще отслабнеш и няма да си хич добре, души те от операцията и махнатата жлеза, не спиш от ниското ТСХ дето ви друсат с хормон, я го намали малко да видиш, че веднага ще вземеш да спиш, недей да си  мислиш какво ли не всички все от нещо ще си ходим, какво да мислим предварително Hug Hug Hug

# 143
  • Варна
Мерси sisitons изкукурдисвам понякога.И аз съм забелязала,че тези спазми ги правя около настинки.Малкия в момента е болен,може ли и аз да съм го лепнала.
А относно калция аз си пия от време на време на своя глава.

# 144
Спокойно, аз нали съм даскал все съм си болна, нищо, че учениците са големи, няма надвикване бе човек, мани. Хич не се стряскай, гледай си живота и почивки повече и това е , ходене насам натам Heart Eyes

# 145
...спирам между думите въздух да си поема..
заради ниското ТСХ се ускоряват метаболизма и пулса поради някакви причини. Сърцето не смогва да осигури достатъчно кислород и затова се получава задух. Затова пих 20+ години бетаблокер. Всяка сутрин преди кафето по 1 минимално хапченце иначе се задъхвах и сърцето ми биеше силно. Ако поради някаква причина (пътуване или командировка или нещо подобно) бях без пропранолол/обзидан откачах от притеснение и страх. Ходила съм по нощите по аптеки да го купувам, не смеех да остана без него. Особено в чужбина имах няколко интересни случая хах сега ми е смешно, но тогава ...

# 146
  • Варна
Ох благодаря ти Фри,че даде  обяснение.Доста е неприятно и ме гледат странно.

# 147
Добре де нали трябва да поддържаме ниско ТСХ, моето за първи път е толкова ниско, но се чувствам зле 😞 и нон стоп ми се спи и ми е отпаднало. Спя по 8 часа и ставам и цял ден съм като парцал. Дайте съвет, че така не се живее 😞😞😞

# 148
  • Варна
А според вас дали има някакво значение метеорологичните условия например.Защото не съм постоянно така.Може цял месец да съм добре и изведнъж задъхване,гласа ми се губи и става дрезгав(хайде за гласа предполагам,че е заради това че ми засегнаха гласните връзки и явно се изморяват)
Галена1 аз също спя много.Понякога заспивам още в 20.00 и спя до 6.00,при 10 часа сън се чувствам най-добре.През деня нямам възможност,но ако имах нямам нищо против да си подремна.
Ние трябва да поддържаме ниско ТСХ,но това не е нормално за здрав организъм и си има отражение.Хората лекуват хиперфункция,а ние умишлено се вкарваме в нея.При нас е по-малкото зло както се казва.

# 149
 Преди малко четох руски учен ,който казва, че най-лошо е хормоналното лечение  Sadи реших да го забравя и ето чета сега и вас.Аз тия дни се чувствам раздразнителна,имам прескачания на сърцето,въпреки че редовно си пия бетаблокера.С тези неща  се  сдобих сещате се....Но  и от 7-11 има геомагнитни аномалии.Вероятно и това ни оказва влияние.А иначе и аз понякога си обърквам дишането  ,но все си мисля ,че това е свързано със сърцето и хормоните,които пием/а то ние сме един организъм/ Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт