Операция на щитовидната жлеза -12

• 93 548
  • 833
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, радвам се, че операциите ви са минали успешно и се чувствате добре! Бъдете здрави!

az_alexa, пиеш ли някакви лекарства? Много полезен ми беше коментара ти. Благодаря!  Hug

# 466

az_alexa, пиеш ли някакви лекарства? Много полезен ми беше коментара ти. Благодаря!  Hug
[/quote]
 Здравей, радвам се, че съм била полезна с нещо Wink Да, от 40 ден след операцията пия Еутирокс 100-125 мкг, в зависимост от това колко ми е ТСХ и дали е лято или зима. Другото хубаво е, че според доктора супресията не трябва да е толкова голяма и не ме кара ТСХ да е около нулата, което ми спестява сърцебиенето, задуха и обилното потене и треперене на ръцете, аз вече сама се усещам и ако ми дойде в повече намалям. Подддържам ТСХ около 0,5- 0,8.

# 467
# 468
  • Варна
Здарвей az_alexa.Радвам се,че се включи,драскай по 2 реда.Ей така да знаем,че всичко е наред  Hug

# 469
Хваля се хваля се и 5 кг съм свалила Heart Eyes. Препращат в Исул не при Пандев, а тези със засегнати гласни струни, на лечение при мисля отоларинголог бяха тези специалисти. Хубава пролет на всички. Hug

# 470
  • Варна
Хваля се хваля се и 5 кг съм свалила Heart Eyes.

А такаааа Grinning

# 471
Глухарче  bouquet Hug Благодаря за загрижеността Simple Smile
Момичета и по-специално забременелите след операция с карцином, имам въпрос - вашите лекари препоръчват ли ви да пиете фолиева киселина и изобщо какво мислят по въпроса с витамините? На мен и ендото и личната са категорични, че няма да пия фолиева киселина, а трябва да наблягам на зеленчуци и плодове в по-големи количества.Не съм бременна де ( иначе щях да се похваля), но се надявам скоро да съм Simple Smile Много се радвам на бъдещите мами и им пожелавам леко бременеене и здрави бебенца  bouquet

# 472
  • Варна
Алексче Hug
На мен Райков нищо не.ми е казвал за фолиевата киселина.Помня, че преди време с Глухарчето го питахме защо не трябва да пием витамини от В групата.Каза ,че не е чувал за такова нещо и че няма проблем.
Та така де,аз пия фолиева....и то  по повече от нормалното.

# 473
Аз съм от групата със забременелите Simple Smile Приемам фолиева к-на от деня в който разбрах че съм бременна. ЗАщо пък да не се пие? Тя е задължителна поне през първите месеци newsm78

# 474
  • Варна
Аз съм от групата със забременелите Simple Smile Приемам фолиева к-на от деня в който разбрах че съм бременна. ЗАщо пък да не се пие? Тя е задължителна поне през първите месеци newsm78

Страха е от карцинома,носи се в пространството(за сега никой доктор не ми го е потвърдил),че не трябва да се приемат витамин Б.
Аз питах моята гинеколожка,но тя не можа нищо да ми каже,тъй като не е онколог и предпочете да се въздържи.
Райков съм го питала,защото когато имам адско главоболие много ми помага Биналгин,той ми заяви,че това са глупости.
Когато получих плексита пих Невробекс newsm78
Та не знам какво да кажа...

# 475
аз от 1 година пия МИлгамма+ Магнерот по повод неврологични болки в челюстта . Също съм вземала и Беналгин. Е до сега никой не ми казва,че не бива да се приемат  Rolling Eyes А иначе изследванията ми са ок..

# 476
  • Варна
аз от 1 година пия МИлгамма+ Магнерот по повод неврологични болки в челюстта . Също съм вземала и Беналгин. Е до сега никой не ми казва,че не бива да се приемат  Rolling Eyes А иначе изследванията ми са ок..

Да де,да де и аз тъй Simple Smile

# 477
А от вас разбрах за В витамините. От никой доктор не съм чувала подобно.
И какви са основанията да не се пие? Какво ще се случи ако се пие?

Сега от любопитство погледнах, че прием на В6,9 и 12, занижава риска от някои видове рак.
А при вече раковоболни, се смята, че прием на В12 може би стимулира имунната система и храни раковите клетки.
От трета страна имало направени проучвания при раково болни, които не са оперирани и на лъчетерапия, че прием на В12 им влияе положително и са имали по-малко симптоми на гадене и повръщане, имали са по-добър апетит,както и по-малко прояви на възпаление и инфекции.Това е било потвърдено и от кръвните тестове-те са имали по-високо ниво на гама глобулина, на серумния протеин, както и повече като цяло кръвни клетки в сравнение с контролната група.
От витамините от В комплекса антиканцерогенно действие се приписва основно на В6.
Това е извадка от един форум, който предполагам няма как да копирам, защото ще е спам.

Последна редакция: вт, 04 апр 2017, 10:03 от Merelenda

# 478
  • Варна
А от вас разбрах за В витамините. От никой доктор не съм чувала подобно.
И какви са основанията да не се пие? Какво ще се случи ако се пие?

Най-вероятно страховете са от рецидив...

# 479
Привет от мен.Прегледа при д-р Пандев мина успешно за мен.Положението ми е както преди и засега продължавяме да следим.Ще се видим на есен пак.И пак докторът беше доста обстоен и любезен.Доволна съм от него и му се даверявам безрезервно.Желая успех на всички.

Общи условия

Активация на акаунт