Операция на щитовидната жлеза -12

• 93 624
  • 833
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Абе Фри не помня,че си ги показвала тез сиропчета.Ще пробвам  Peace

# 526
  • Варна
Ай стига с тези болести,жлези млези,кукута муката...
Направихте ли козунаците ,приготвихте ли яйцата за утре...
Аз направих за.първи път в живота си.козунак,и.станааа...стана на конци ,стоях и мигах ,не можах да.повярвам....
ОБАЧЕ МАМКА МУ УСПЯХ!!!

# 527
  • Милано
Момичета,как мислите мога ли да приемам Тройчатката като нямам жлеза?Едната част от нея е извлек от зелени орехчета (йод)...противопоказно ли е според вас?Иска ми  се да направя 1-2 курса,Но ще изчакам вашето мнение:)Козунаци няма да правя.От 1 месец започнах здравословно хранене и сладкишчета ми са взе захар,без брашно,без яйца,Но пък вкусни!!!Весели празници, момичета!Бъдете здрави!

# 528
  • Варна
Момичета,как мислите мога ли да приемам Тройчатката като нямам жлеза?Едната част от нея е извлек от зелени орехчета (йод)...противопоказно ли е според вас?Иска ми  се да направя 1-2 курса,Но ще изчакам вашето мнение:)Козунаци няма да правя.От 1 месец започнах здравословно хранене и сладкишчета ми са взе захар,без брашно,без яйца,Но пък вкусни!!!Весели празници, момичета!Бъдете здрави!

Е то като махнеш захар,брашно,яйца ко остава в тоз сладкиш Laughing
За йода зависи от заболяването.Ние папиларките не трябва да приемаме йод.

# 529
Дай някоя вкусна рецепта за сладкиш без захар и мед Hug Hug Praynig

# 530
  • Милано

Е то като махнеш захар,брашно,яйца ко остава в тоз сладкиш Laughing
За йода зависи от заболяването.Ние папиларките не трябва да приемаме йод.
Аз не съм папиларка...значи ли че мога да приемам йод?

# 531
Здравеите, като за пожелание за весели празници  доиде решението от онко комсята. Искат да остана във болницата за да ме наблюдават ,и да преценят каква трябва да е дозата на л тироксина  ,но ми е любопитно какво ще разберат за 3 дни нз какво да правя даите съвет.

# 532
Момичета много съм зле с паметта,дали е свързано с липсата на жлеза.Започва да ми пречи на работата,сутринта  тръгнах да правя една фактура,която вече съм я направила и дори нямах никакъв спомен кога съм я направила.
А не съм натоварена много на работа.Кво е туй чудо,жлезата ли ЕГН-то ли newsm78
Аз съм 100 % сигурна,че е от липсата на жлеза.Аз  го почуствах това след операцията.Никога преди това не съм забравяла имена и тем подобни,ноо сега да!И слушах или чегох наскоро,че щитовидната жлеза е отговорна и за другите жлези в организма и отговаря  за дългосрочната памет  Rolling Eyes
 Явно ще трябва да свикваме,а и може да опитаме и с женшена,но се пълнее от него Laughing.

# 533
Ако приемаш левотироксин,в листовката му е описано за приема на йод.Ако пиеш тройчатка,може би трябва да си следиш и тсх-така мисля.
 Весели празници!

# 534
  • Варна
Здравеите, като за пожелание за весели празници  доиде решението от онко комсята. Искат да остана във болницата за да ме наблюдават ,и да преценят каква трябва да е дозата на л тироксина  ,но ми е любопитно какво ще разберат за 3 дни нз какво да правя даите съвет.

Пълни глупости,не е работа на онкокомисията да ти определя дозата,а да не говорим,че докато се намести дозата минават поне 3 месеца.Чудят се как да си дръпнат нещо от ЗК.Както си решиш питай ги не можеш ли само да се водиш в болницата,а да си ходиш.

# 535
  • Милано
Ако приемаш левотироксин,в листовката му е описано за приема на йод.Ако пиеш тройчатка,може би трябва да си следиш и тсх-така мисля.
 Весели празници!
Да приемам,тъй като нямам жлеза.Искам да направя 1-2 курса с това  http://apteka.framar.bg/30040784/%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D1%82% … D0%B5%D0%BA%D0%B0 и затова питам за йода....Моля само ако може някое от момичетата да ми копира тази част от листовката на левотироксин,защото живея в Италия е не ми отваря сайта....а в листовката тук няма нищо упоменато.Ще съм ви задължена,момичета HugБлагословени да сте!!!Слънчев  Великден на всички,здраве и живот,мир в домовете и душите ни и любов,много любов!

# 536
K.Lera, изпратих ти листовката на лично съобщение.

# 537
  • Милано
K.Lera, изпратих ти листовката на лично съобщение.
Благодаря ти,мила bouquetВесели празници!Бог да е с теб и семейството ти.

# 538
K.Lera, благодаря!  Hug  Същото желая на теб и на останалите момичета. Весели празници!

# 539
  • Варна
Христос воскресе!
Весели празници,момичета  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт