Операция на щитовидната жлеза -12

• 93 621
  • 833
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, чета темата но все още не съм я прочела цялата...
Историята е следната майка ми има проблеми с щитовидната жлеза,
заведох я на лекар, той и каза че има възли и трябва да отиде на
биопсия.Но нея я е изстрах, отишла е на втори лекар изписал и е
някакви хапчета,но от няколко месеца изглежда не й действат въобще.
Бледа е постоянно и е лошо,високо кръвно, пред диабет.
Имате ли мнение за Медицински център Младост в Варна и
по точно за Д-р Роза Янкова.

# 511
И заради кръвната захар й е лошо, нека пие нещо за това, аз след като започнах да пия метфогама и свалих инсулина съм добре и аз бях така лошо ми, кръвно, световъртежи, вълни, изпотяване. Сега съм добре. Възлите и с биопсия нищо не се знае, много ли са големи ли са, за операция ли е , ако не са големи, да не бърза.

# 512
Според мен да се насочи към д-р Николай Райков. Преглежда в МК Плюс зад общината.
И биопсии прави между другото. Ако е нужно може да я убеди.
Казват че дискомфорт се усеща, не болка. По-скоро дискомфорт от изпъване на шията. Това са ми споделили минали през биопсия.
Обезболява се само външно мястото.

Последна редакция: нд, 09 апр 2017, 21:46 от Merelenda

# 513
  • Варна
Здравейте, чета темата но все още не съм я прочела цялата...
Историята е следната майка ми има проблеми с щитовидната жлеза,
заведох я на лекар, той и каза че има възли и трябва да отиде на
биопсия.Но нея я е изстрах, отишла е на втори лекар изписал и е
някакви хапчета,но от няколко месеца изглежда не й действат въобще.
Бледа е постоянно и е лошо,високо кръвно, пред диабет.
Имате ли мнение за Медицински център Младост в Варна и
по точно за Д-р Роза Янкова.

Биопсията не е страшна ако можеш накарай майка си да я направи.При д-р Райков си правих моята става за минути,не боли,но се плаща.При положение,че са предложили биопсия явно са видели нещо и е по-добре да се застраховате.
Не я познавам тази докторка, препоръчвам Райков

# 514
Здравейте може ли някой да ми помогне с въпроса може ли  преди 25 години да се направи операция на щитовидната​ жлеза. Хистология - папиларен карцином, а сега след биопсия на увеличени въЗли казват че е медуларен карцином дали може такова нещо след 25 години да се е променил на медуларен

# 515
Здравейте!Първо искам да ви кажа че си правих биопсия във Варна в света.марина при Д-р.Сидерова.Биопсията изобщо не боли!не се страхувайте!Доктор Сидерова е много добра!Но не вярвайте на изследванията.....Защото ми казаха също че има вероятност за злокачествен възел.....И ме пратиха на операция!Оперирах се при доц.Сечанов и при хистологичните изследвания всичко излезе супер!Така че не се стресирате веднага!

# 516
  • Варна
Здравейте може ли някой да ми помогне с въпроса може ли  преди 25 години да се направи операция на щитовидната​ жлеза. Хистология - папиларен карцином, а сега след биопсия на увеличени въЗли казват че е медуларен карцином дали може такова нещо след 25 години да се е променил на медуларен

Задължително да се провери хистологията.Носила съм своята на проверка при д-р Терзиев в София.

Vale72 при такова образование чак хистологията е на 100% сигурна,биопсията е по-скоро насочваща.
Радвай се,че не е това  Hug

# 517
  • Варна
Момичета много съм зле с паметта,дали е свързано с липсата на жлеза.Започва да ми пречи на работата,сутринта  тръгнах да правя една фактура,която вече съм я направила и дори нямах никакъв спомен кога съм я направила.
А не съм натоварена много на работа.Кво е туй чудо,жлезата ли ЕГН-то ли newsm78

# 518
егн-то е  Laughing или си влюбена  Laughing вземи си гинко  Naughty  Hug

# 519
  • Варна
егн-то е  Laughing или си влюбена  Laughing вземи си гинко  Naughty  Hug

Верно ли,та аз едва направих 40г.Живот и здраве,ако стигна 50 не ми се мисли.Ще кажа на мъжо да ми направи медальонче като на кученцата с неговия телефонен номер,ако си забравя адреса,като ме намерят да му звъннат да дойде да ме прибере  Laughing

# 520
  • Милано
Момичета много съм зле с паметта,дали е свързано с липсата на жлеза.Започва да ми пречи на работата,сутринта  тръгнах да правя една фактура,която вече съм я направила и дори нямах никакъв спомен кога съм я направила.
  Глухарче и аз съм така...но си мисля,че е от ЕГН-то...все пак съм на 47 Laughing

# 521
Аз след операцията забравях, сега по-рядко, а съм ви кака на 50 съм Peace. Откакто озаптих инсулина съм добре, момичета Wink

# 522
  • Варна
  Глухарче и аз съм така...но си мисля,че е от ЕГН-то...все пак съм на 47 Laughing

Ох,не е от ЕГН-то от липсата на жлеза е.Явно нищо не може да се направи.Дано не ми пречи на работата или поне не фатално.

# 523
Тя и Сисито си мислеше, че всичките й проблеми са от това, а се оказа, че причината е на друго място.
Сега е пролет, смениха времето, има пролетна умора + пълнолуние и т.н. Теб специално те държат с хиперфункция, което е допълнително натоварване и е логично да се чувстваш уморена. Но не е добра идея да си оправдаваш всичките проблеми със липсата на жлеза и да си мислиш, че няма спасение. Правиш си лоша услуга.
Като казах гинко имам предвид това с женшен -

http://apteka.framar.bg/07000035/%D0%B6%D0%B5%D0%BD-%D1%88%D0%B5 … 0-%D1%84%D0%BB-10
Взимам го от много отдавна с прекъсвания и виждам разликата. Сигурно съм банална, вече 100 пъти съм писала за тия сиропчета, евтини са (45ст. шишенцето, взимам по 1 на ден) и действат много добре. Вервайте ми бе  Laughing

# 524
Здравейте момичета!Някой да ми даде инфо ако може.....За премахване на белег с лазер.

Общи условия

Активация на акаунт