Операция на щитовидната жлеза -12

• 94 885
  • 833
  •   1
Отговори
# 360
Мене ме предупредиха да не се мажа с нищо, защото се лигави раната. аз след около 2 месеца се мазах с кремот невен, един такъв мазничък е и ми беше добре. Сега не ми се вижда белега, перфектно е направен като косъм е , за разлика от засегнатите ми паращитовидни жлези Peace

# 361
  • Варна
, за разлика от засегнатите ми паращитовидни жлези Peace

Е да де ама те не се виждат  Laughing
Точно два пъти намазах с крем от невен и спрях.Белега ми почти не се вижда вече,за разлика от гласните ми струни hahaha

# 362
Оооо ужас!Къде се оперира?Аз много се страхувах точно за тези жлези!!!

# 363
Е къде в Александровска в София при професор хахахах Joy

# 364
Аз в ендокринологията...При доцент Сечанов

# 365
  • Варна
Честит празник момичета!
Празникаме хубав и ми дава повод да и споделя нещо хем странно ,хем страшно ,хем много хубао..
На пук на природата,на пук на болеста аз отново съм в очакване на голяма щастие,това да си бременна на 38 г и да си оперирана от карцином си е една малка победа,а когато бебетата са две ....победата вече е голяма Grinning
На всички момичета чакащи бебета и чудещи се дали ще се получи,чудото просто става.Успех на всички и весел празник bouquet bouquet bouquet

# 366
  • Варна
Пу едното за мен  babyuu   Laughing

Честит празник момичета да сте живи и здрави  bouquet

# 367
  • гр.Гоце Делчев
Честит празник мили момичета желая ви много здраве и късмет ,а на бременеещите красиви и  здрави бебчета на финала bouquet

# 368
  • Милано
Честит празник момичета!
Празникаме хубав и ми дава повод да и споделя нещо хем странно ,хем страшно ,хем много хубао..
На пук на природата,на пук на болеста аз отново съм в очакване на голяма щастие,това да си бременна на 38 г и да си оперирана от карцином си е една малка победа,а когато бебетата са две ....победата вече е голяма Grinning
На всички момичета чакащи бебета и чудещи се дали ще се получи,чудото просто става.Успех на всички и весел празник bouquet bouquet bouquet
Страхотна новина,мила!!!Живи  и здрави и благословени да сте!!!Аз  още не се отказвам и тайничко се надявам на такова чудо....макар и на 47 години:)

# 369
Честит празник момичета!
Страхотна новина! Лека и безпроблемна бременност!

Време е за щастие  Two Hearts

# 370
Честит празник!  Реших да си направя снощи тест за бременност.. положителеен Hug! Голям рев му дръпнах , не защото не го искаме , а от страх ..охх голяма новинаа! Shocked Има ли мацки забременяли и родили след отсранена жлеза? Имам мн  въпроси Thinking

# 371
  • Варна
Честит празник!  Реших да си направя снощи тест за бременност.. положителеен Hug! Голям рев му дръпнах , не защото не го искаме , а от страх ..охх голяма новинаа! Shocked Има ли мацки забременяли и родили след отсранена жлеза? Имам мн  въпроси Thinking

Имааа,има  Laughing.Спокойно.Честито!
С skabiela ще си бременеето заедно  Simple Smile .
 Отиди до ендото,за да ти коригира дозата,защото ТСХ-то ще ти скочи.

Пак казвам ако на някой му идват повече бебетата,едно в розово мога да поема Laughing

# 372
Галена, честита бременност и на теб! Леко бременеене  Heart Eyes

Много хубави новини в темата. Само такива да има, дано!

Глухарче, разсмя ме. Пожелавам ти едно, две розови вързопчета  newsm17

# 373
И от мен честито на бъдещите мами!Желая ви да сте здрави и да имате безпроблемна бременност!

# 374
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте,
от скоро съм с открит един възел под 1 см. и с ТСХ в норма.
При останалите хормони положението е само с нисък пролактин и пия утрогестан.

Консултирах се онзи ден отново с лекар, вече взимам 3 поред мнение от есента насам и трябва да взема решение дали да правим биопсия.
Есента се чувствах доста зле/физически и психически/, но сега, да чукна на дърво не е така. Проблема е, че не мога, не знам дали да взема решение за биопсия. Иска ми се да прочета повече мнения, на жени, които са правили и тн.т. Разбирам напълно, че една биопсия ще ми осигури или спокойствие или при резултат с карциномни клетки ще се наложи операция.
Ще се радвам, ако споделите опит, мнения.. Hug

Общи условия

Активация на акаунт