Операция на щитовидната жлеза -12

• 94 884
  • 833
  •   1
Отговори
# 585
ТСХ ми е в норма!Аз работя на кораб в чужбина и ям доста сладко.....знам че не трябва но не мога да се спра!И да права си....трябва да си размърдат Д-то

# 586
  • Варна
ТСХ ми е в норма!Аз работя на кораб в чужбина и ям доста сладко.....знам че не трябва но не мога да се спра!И да права си....трябва да си размърдат Д-то

Не се сърди Вале.Фри така ни вкарва в пътя,когато решим да се разлигавим  Laughing

# 587
Три правиш ли някаква специална диета?и каква е тя?сподели моля те.....

# 588
  • Варна
Кой дали прави диета   newsm78

# 589
Сигурно съм аз  Laughing
Не, не правя спец диета, гледам само да се ограничавам. Ям минимално количество хляб, а сладко си ям на корем, не се удържам....  Laughing Но доста се движа по принцип, имам градина на вилата, ходя и на фитнес (не и напоследък обаче защото паднах по стълбите и си ударих колената и куцам).
Единствената диета, която частично съм успявала да прилагам е нещо подобно на монодиета - http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=971448.msg … 54906#msg34754906
 24 часа се приемат само въглехидрати или само протеини на корем без ограничение. Без никакви мазнини, при което организмът си взима и изгаря необходимите мазнини от сланинките по тялото. Например цял ден ядеш само пиле във всякаква форма, каквато предпочиташ - печено, варено, на скара или сурово  Mr. Green Mr. Green или само риба пак така. Или само кисело мляко. Или само плодове цял ден. Или само Зеленчуци. Отслабва се драматично - по 1-2 килограма на ден без никакви здравословни  проблеми. Взимам си две-три бутилки кисело мляко Балкан от Кауфланд, много ми е вкусно и цял ден си го пия разредено с вода, всеки път като огладнея. Или в блендера слагам всякакви плодове каквито са ми налични в момента - ябълки, праскови, кайсии, сливи, круши, киви, банани, мелям, сипвам в термоси и цял ден го пия като огладнея.

# 590
Здравейте, звнях днес да запиша час при д-р Пандев - отгоовриха ми, че е заминал за Швейцария.
В Плевен въобще не преглежда вече.

# 591
kolibka, а казаха ли ти кога ще се върне от Швейцария?

# 592
Не, но май преглежда веднъж в месеца в София в някаква клиника.
Той има ли моб. тел.?

# 593
Днес звънях в Дойче клиник. Казаха ми, че няма прегледи до края на месеца. Вероятно ще се върне тогава. Ако някой има актуален e-mail, моля да го сподели Simple Smile

# 594
Добре би било ако можем по email да се свържем с него. Сигурно като цяло е голям наплив от пациенти и трудно се стига до преглед.

ето една статия за кистите, в която не се споменава нищо за по-драстично отстраняване на тъкан и лобове от щ.ж., а за аспирация:
http://www.desant.net/show-news/28490/

# 595
Писах на проф. Пандев на мейла от заглавната страница на темата и ми отговори след два часа. Запазих си час за преглед при него в Хил Клиник- 02 439 3131 Simple Smile

# 596

ето една статия за кистите, в която не се споменава нищо за по-драстично отстраняване на тъкан и лобове от щ.ж., а за аспирация:
http://www.desant.net/show-news/28490/
Съвсем скоро четох някъде публикация на д-р Райков относно склерозираща терапия при лечение на възли и кисти. Беше подробно обяснено, но не помня къде я бях чела.
На моя близка и източи съдържимо от солидно образувание, на 2 пъти мисля, а по принцип други доктори и бяха казали, че без операция няма да се размине.
Това някъде преди 3-4 години. Не е имала проблем оттогава.

# 597
  • Варна
На мен Райкое ми направи склерозираща терапия на двете кисти,тва беше най-доброто което може да се направи.За мое съжаление обаче под едната киста имах калцификат който се оказа карцином ,и се наложи операция.
Склерозиращата терапия не е болезнена,източва се кистата и се пълни със спирт.

# 598
Здравейте отново,

писах, но не получих отговор - възможно ли е при наличие на горещи възли да се извърши лечение само с лекарства и възлите да изчезнат  newsm78 Да не се прави операция  newsm78

# 599
  • Варна
Здравейте отново,

писах, но не получих отговор - възможно ли е при наличие на горещи възли да се извърши лечение само с лекарства и възлите да изчезнат  newsm78 Да не се прави операция  newsm78

Аз лично не знам на някой да са изчезнали възлите ...

Общи условия

Активация на акаунт