Операция на щитовидната жлеза -12

• 93 648
  • 833
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна

Глухарче, благодаря ти!

skabiela, ти опита ли някакъв вид диета? Аз мисля да пробвам съвета на Глухарче и опитам 90- дневната.

Скабиелчето в момента си отглежда два бебока и ще почака с диетите,всъщност като се родят ще отслабне от само себе си  Laughing

# 661
  • В свой си свят :))))

Глухарче, благодаря ти!

skabiela, ти опита ли някакъв вид диета? Аз мисля да пробвам съвета на Глухарче и опитам 90- дневната.

Скабиелчето в момента си отглежда два бебока и ще почака с диетите,всъщност като се родят ще отслабне от само себе си  Laughing

Ооооох, че хубавоооо!!! Ще стискам палци всичко да мине под и масло! В крайна сметка здравето на първо място!  Hug Heart Eyes Hug

# 662
90 дневната диета е 3 дни изцяло въглехидратно хранене и 1 ден протеиново-белтъчно. Макар да се слабее, да се има предвид при хора с ИР и проблем със захарта. В момента в който се спре, всичко се връща по старо му. Според мен изобщо не е удачен вариант за хора с автоимунни заболявания и проблем с ИР и захарта.

# 663
  • Варна
90 дневната диета е 3 дни изцяло въглехидратно хранене и 1 ден протеиново-белтъчно. Макар да се слабее, да се има предвид при хора с ИР и проблем със захарта. В момента в който се спре, всичко се връща по старо му. Според мен изобщо не е удачен вариант за хора с автоимунни заболявания и проблем с ИР и захарта.

Да,да,но тя казва че са добре захар и инсулин  Simple Smile

# 664
Да, видях Глухарче. Понеже видях че я обсъждате, реших да се включа и аз, че по принцип никак не ми се вижда удачна за хора с АИЗ, които нерядко имат и проблем със захар и инсулин, предвид и многото въглехидрати, които се хапват, а това неминуемо действа на организма, дори на по-късен етап. Да, те може да се подберат да са от по-малкото зло, и все пак, поне аз така мисля.
Виж при здрав човек, вероятно е вариант за коригиране на теглото, но лично аз не познавам човек спазвал 90ДД, който след спиране на диетата да е успял да задържи килограмите дълго време, дори и със съвсем леки корекции в хранене. А такива хора познавам много, защото диетата беше и все още е много модерна и вече над 10 години актуална. Въртят се всички в един омагьосан кръг.
Рано или късно всичко се връща в началото.
Някакъв режим на хранене до живот, би било решение, но кой ли може да го спазва цял живот това чудо?!

# 665
  • Варна
Да,точно това е решението режим на хранене.Майка ми успя 10 килограма да свали,после 2-3 възвърна.Но тя си признава,че има междинни хаотични прегризвания на туй и онуй.Според нея ако ги няма тези прегризвания ще запази килограмите,но тя си е ламичка  Laughing

# 666
... всички рано или късно се изкушаваме  Laughing

# 667
Аз не съм с автоимунно заболяване, а с рак...минах лъчелечение...и каквото можете да се сетите, с изцяло отстранена жлеза съм и освен всички странични ефекти като коса, зъби и т.н. натупах и много килограми, които ме карат да се чувствам ужасно Sad имам нужда от нещо, което да ми даде надежда, че поне малко от малко ще може някаква част от мен да е както преди... Sad
Никога преди не съм имала каквито и да е било ендокринни проблеми...

# 668
  • Варна
Аз не съм с автоимунно заболяване, а с рак...минах лъчелечение...и каквото можете да се сетите, с изцяло отстранена жлеза съм и освен всички странични ефекти като коса, зъби и т.н. натупах и много килограми, които ме карат да се чувствам ужастно Sad имам нужда от нещо, което да ми даде надежда, че поне малко от малко ще може някаква чат от мен да е както преди... Sad

На щитовидната ли?

# 669
Аз не съм с автоимунно заболяване, а с рак...минах лъчелечение...и каквото можете да се сетите, с изцяло отстранена жлеза съм и освен всички странични ефекти като коса, зъби и т.н. натупах и много килограми, които ме карат да се чувствам ужастно Sad имам нужда от нещо, което да ми даде надежда, че поне малко от малко ще може някаква чат от мен да е както преди... Sad

На щитовидната ли?

Да

# 670
  • Варна
И аз съм с папиларен ама казаха,че няма да се мре, само ще се мъчим  Simple Smile

# 671
И аз съм с папиларен ама казаха,че няма да се мре, само ще се мъчим  Simple Smile

Нали знаеш, Глухарче, черен гологан не се губи! Няма толкоз лесно да се отървем, я!

Ти как си с енергията и съня?

# 672
  • Варна

Не много добре,лесно се измарям и доста се задъхвам.А със съня съм още по-зле.Имам засегнат нерв и понякога се събуждам и имам затруднения с дишането. Но всичко това е от операцията и липсата на жлеза няма общо с другото.

# 673

Не много добре,лесно се измарям и доста се задъхвам.А със съня съм още по-зле.Имам засегнат нерв и понякога се събуждам и имам затруднения с дишането. Но всичко това е от операцията и липсата на жлеза няма общо с другото.

Аз се чувствам по същия начин, спи ми се безумно много и постоянно..станала съм много ленива..нямам никаква енергия, а винаги съм била много ранобуден човек. Това следобеден сън не знаех какво е...докато сега.... Мислиш ли, че е само от операцията?

# 674
  • Варна
Да,от липсата на жлеза е.А ТСХ колко ти е?

Общи условия

Активация на акаунт