Къде в Пловдив? - 67 тема

• 82 465
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Искам Camper и Salamander, Humanic, ECCO, Gabor. Peek end Cloppenburg, Gerry Veber, Zara заради детското облекло, Esprit, Mexx, Tommy Hilfiger.....или поне свестен Benetton.

Поне Bera fashion ще "дойдат". Но в Пловдив се предпочита вместо намалени Зара или Бенетон, за същите пари нещо от пазара.....Не че е лошо, но това не стимулира такива марки да откриват магазини тук. Все пак се проверяват обществените нагласи.

# 256
  • Пловдив
Аз на Зара харесвам главно дънките,имат разнообразие. Няма да откажа и нещо по-евтинко- Хаус, Кроп и т.н. Прити шоп също ще ме зарадва, че само там има Шанел. Humanic също ги забравих. Бенетон и да няма- все тази ще ми е. Рядко си харесвам нещо оттам, смятам, че цената не отговаря на качеството им.

# 257
  • Пловдив
Като чета Дейзъл, искам и Марк и Спенсър, че имат и големи номера.

Алекса, мен Бюти зоната не ме дразни, защото в случаите, когато купувам от тях, знам за какво конкретно нещо отивам. По принцип Дъглас на главната ми е по-удобен, та оттам си знам нещата и така.

# 258
  • Пловдив
М&S са ми любими, но напуснаха българският пазар още през пролетта...

# 259
Искам Camper и Salamander, Humanic, ECCO, Gabor. Peek end Cloppenburg, Gerry Veber, Zara заради детското облекло, Esprit, Mexx, Tommy Hilfiger.....или поне свестен Benetton.

И аз. Hug

# 260
  • Пловдив
Аз от Marks & Spencer пазарувам онлайн, когато си харесам нещо. Иначе доскоро ги имаше в The mall, дори не знаех, че вече ги няма. Харесвам сутиените им и факта, че имат изобилие от модели с малка подгръдна обиколка и нормална чашка.

# 261
  • Пловдив
Аз, за себе си, Бенетон и Зара, не купувам. Но бебешкото и детското изгледаха три деца. Качеството, с напредването на възрастта, пада за съжаление. Както и моделите...Но базовите им модели тишърти, панталони и връхни дрехи са идеални. Особено, ако останат до намаление.  Flutter

# 262
  • Пловдив
И мен Зарата ме интересува, доволна съм от купеното до сега. Някой знае ли дали 1 ноември е неработен, знам,че е не учебен.

Последна редакция: вт, 18 окт 2016, 00:06 от popy1979

# 263
  • Пловдив
Само за учебните заведения е почивен ден. Не съм сигурна обаче за ДЯ и ДГ

Последна редакция: вт, 18 окт 2016, 07:45 от tonitabrandtner

# 264
# 265

То хубаво е почивен, но присъствен,тоест децата пак ги искат да са в училище  Simple Smile

# 266
  • Пловдив

ДГ и ДЯ не почиват.

# 267
  • Пловдив
  На сайта на МОН пише, че 29.10-01.11 е есенна ваканция. Това за училищата, детските градини не ги касае.

# 268
  • Plovdiv
За мол Марково тепе се надявам и аз да има повечето марки, заради които ми се налага да ходя до София като Peek and Cloppenburg. Няма да е лошо и да има по-голям и хубав food cort и да имаме Nord sea, понички и прочие.

# 269
оф и аз за Марково теме - не съм фен на моловете, но така ми липсва Crrop-а  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт