Къде в Пловдив? - 67 тема

• 82 475
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Моля ви, препоръчайте ми добър пулмолог за възрастен.
Здравейте,за мен много добър пулмолог е  подп. Д-р Ангел Гозманов във ВМА Пловдив.

# 241
Момичета, здравейте!
Трябва ми силиконова вата /за дрехи, завивки/, само че да е по-дебеличка. Искам да си подменя ватата на дъската за гладене, че се е слегнала вече и като гладя, по дрехите остават фигурки от телената мрежа на дъската. Освен това, самата дъска стана твърда, като се слегна ватата и не мога да изгладя като хората. Имате ли идея къде мога да намеря със сигурност, че нямам възможност много да обикалям. Преди време съм купувала от магазинче зад Централни хали, но мисля, че вече не работи.
Благодаря много!
В магазина за платове до училището на Събота пазара.

# 242
  • Пловдив
Работи ли Ескалибур? Правиха май ремонт, интересува ме за детски рожден ден.

# 243
Някой има ли телефона на д-р. Георгиев ендокринолог (кабинета му е срещу Военна болница)?
Можете ли да ми препоръчате добър хематолог (за възрастен)?

# 244
  • Пловдив
Някой има ли телефона на д-р. Георгиев ендокринолог (кабинета му е срещу Военна болница)?

Д-р Христо Георгиев (ендокринолог) - 0888100231; 032/399168.

# 245

Д-р Чинчев знам че е търсен  Peace

# 246
Beautiful_life, mama irina, много ви благодаря! bouquet

Случайно някой да знае къде продават табакери? Laughing
Явно нещо са "украсили" кутиите на цигарите и ме помолиха за услуга. Онлайн също е вариант.

# 247
  • Пловдив
За онлайн слушах, че коментират за Алиекспрес, но тъй като аз не пуша не обърнах внимание.

# 248
  • Пловдив
Знае ли се вече какви точно вериги ще имат магазини в мол Марково тепе? Четох из модните списания за 4-5 магазина, но какво още ще има?

# 249
  • Пловдив
tonitabrandtner, цитирам от Пловдив24:

"Както вече ви информирахме - в мола ще бъдат представени популярни чуждестранни и български марки. Сред тях са Terranova, LC Waikiki, CCC, Tom Tailor, Guess, Liu Jo, Clarks, Geox, Carducci, Original Marines, Yves Rocher и много други. Това съобщиха днес официално инвеститорите".

Представител на хранителния бранш, мисля че ще е Триумф.

Като на мен ме интересуват повече козметичните магазини, че БЗ в Мол Пловдив не мога да я понасям с все "продавачките"(никакви консултантки не са  Naughty).

# 250
  • Пловдив
Това и аз го четох, но ме интересуваше дали има още информация за другите магазини. За Триумф и аз чух днес в Лексито в Гранда - две касиерки коментираха и попитах, защото мислех, че ще правят и там Лекси. Извън гореспоменатите магазини, ще има и Orange Center - харесвам този на Графа в София, но ми е ясно, че няма как и нашият да е такъв. Иначе и мен ми е интересно какъв козметичен магазин ще има.

# 251
  • Пловдив
Мен малко ме разочарова списъка с магазини за Марково тепе. Иска ми се Зара, Резървд, Манго. Но все пак известни са много малко от бъдещите магазини, надявам се поне някой от моите да го има Laughing

# 252
  • Пловдив
Със сигурност ще има и доста други, освен онези в списъка. Да си призная, на мен Зара изобщо не ме радва в последните години. Нито обувките им обувки, аксесоарите - има далеч по-интересни на по-добри цени, дрехите им и те бяха значително по-качествени преди 10-15 години, но нещооооо тръгнаха да се спарцалясват. Манго поне не са скъпари.
Възможно е да има и много празни помещения в самото начало, както беше в Галерията, но ако набутат и там Пауло Боклукчели, Тенденс (мъжът ми го нарича магазин за труженичките от Скобелева майка) и от този род, си представям бъдещето му...
Искам Сефора, но се съмнявам, голям Притишоп, и още нещо исках, но забравих какво  hahaha.

# 253
  • Пловдив
Забравила съм вече 2009 година каква информация имаше за магазините в мол Пловдив, но сега много оскъдно дават какво ще има в Марково тепе. Аз за Orange Center разбрах случайно от сайта им, тъй като там следя и си поръчвам понякога книги. Мен ме интересува и Старбъкс дали ще има, ама това май няма да ме огрее и да стане.

# 254
Благодаря на отзовалите се с препоръки за пулмолог!  Hug

Мен малко ме разочарова списъка с магазини за Марково тепе. Иска ми се Зара, Резървд, Манго. Но все пак известни са много малко от бъдещите магазини, надявам се поне някой от моите да го има Laughing

И аз се надявам на същите брандове, а и на някои други.  Laughing Zara се очаква да отворят първия си магазин в града именно там, но най-вероятно от началото на следващата година. Но след Bershka (вече втори магазин отварят) вече е съвсем очаквано и останалите брандове на Inditex да ги последват. А единствените козметични за които знам са Лили и Yves Rocher.

Общи условия

Активация на акаунт