Къде в Пловдив? - 67 тема

• 82 478
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
29 октомври - 1 ноември - есенна ваканция. 31 октомври за учителите е присъствен, неучебен ден, учениците са на училище на 2 ноември. Ако някое училище е замислило някакви тържества и кара учениците да ходят е друг въпрос, но мисля, че не могат да ги задължат при положение, че е официална ваканция.

# 271
  • Пловдив
От къде мога да купя силиконови връзки за обувки/детски/ ?

# 272
  • Пловдив
29 октомври - 1 ноември - есенна ваканция. 31 октомври за учителите е присъствен, неучебен ден, учениците са на училище на 2 ноември. Ако някое училище е замислило някакви тържества и кара учениците да ходят е друг въпрос, но мисля, че не могат да ги задължат при положение, че е официална ваканция.

И в такъв случай предполагам, че не е проблем да се пусне сигнал към РУО. Ако някога е било присъствен ден, това ще да е било много отдавна.

# 273
  • Пловдив
Ами аз го написах във връзка с репликата на Мис 74, че викат децата в училище. Биха могли да се оплачат, да.

# 274
  • Пловдив
Аз точно заради това подхвърлям идеята да поставят въпроса на по-високо ниво. Имам някакви смътни спомени от моите ученически години, че в някакъв момент може и да сме имали тържества точно на 01.11., но това е било преди 20 години общо взето. От студентските ми години насам все си е бил почивен ден.

# 275
  • Пловдив
Само за учебните заведения е почивен ден. Не съм сигурна обаче за ДЯ и ДГ

То хубаво е почивен, но присъствен,тоест децата пак ги искат да са в училище  Simple Smile

Ваканция е,няма как да ги искат в училище.А и да си правят такива сметки,ще имат поздрави от мен  Laughing

# 276
  • Пловдив
Е как.  Crossing Arms МОН си ги променя тези ваканции в движение. На нас в началото на годината ни дадоха лист и там пише есенна ваканция 29.10. - 2.11.  Thinking

# 277
  • Пловдив
Е как.  Crossing Arms МОН си ги променя тези ваканции в движение. На нас в началото на годината ни дадоха лист и там пише есенна ваканция 29.10. - 2.11.  Thinking

Да,това е периода на предстоящата ваканция.На 2 ри са на училище

# 278
  • Пловдив
Имаше идея и 02.11. да е почивен ден, но впоследствие го промениха заради 07.11. - ден след избори. И то го промениха доста бързо, след като пуснаха първоначалния вариант.

# 279
  • Пловдив
Ясно. Защото обикновино се дава от дата до дата......включително.

# 280
  • Пловдив
Това за 02.11. беше в предложения проект за ваканциите и почивните дни, но впоследствие го съкратиха заради денят след избори.

# 281
  • Пловдив
Като включим и деня след балотажа и доста понеделници се губят през ноември.

# 282
Кога е балотажа?

# 283
  • Пловдив

На 13 ти

# 284

Общи условия

Активация на акаунт