Къде в Пловдив? - 67 тема

• 81 336
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Благодаря на mama irina, DeVa® и tonynette, че ме насочиха към проф. Иван Иванов.
За съжаление все още не мога да се свържа на посочените на сайта му телефони. Разбрах, че при него много се чака. Не знам дали ще успея да запиша час преди да изтече срока на направлението.

# 316
Благодаря за идеите.

# 317
 Проф.. Иванов записва първите понеделник и сряда от месеца след 14 часа. За целия месец му се запълват часовете много бързо.Това са му и приемните дни.

# 318
ХалиГали помоли ЛЛ за друго напр. За деца напр. за специалист са без лимит  Peace Ще видя, ако имам друг тел. номер и ще изпратя на лични  Peace

# 319
ХалиГали направлението може да се презаверява до два пъти
попитай личната

# 320
  • Пловдив
Къде продават ел. уреди Sapir. Трябва ми туристическа ютия, но искам да видя на живо колко е голяма. Не искам скъпо нещо, което рядко ще разнасям с мен, но сега случаят го налага.

# 321
Здравейте, момичета, не знам дали  е за тук въпросът ми, но моля някоя от вас, ако знае да ми препоръча добра козметичка за оформяне и почистване на вежди. Писни ми от некадърно свършена, претупана работа, неразбрали, нечули, непоискани съвети от псевдо козметички.

Освен това искам и да попитам дали някой има мнение относно Центъра за лазерна естетика Инканто (бившото Пикасо), става въпрос за почистване на лице?

Благодаря Ви, предварително!  Hug

# 322
  • Пловдив
Момичета, някой има ли идея от къде в Пловдив мога да купя хубави порцеланови чинии. Уточнявам, че държа да са порцелан и ако може да не са някакви космически цени.

# 323
  • Пловдив
Къде продават ел. уреди Sapir. Трябва ми туристическа ютия, но искам да видя на живо колко е голяма. Не искам скъпо нещо, което рядко ще разнасям с мен, но сега случаят го налага.
Sapir не е ли марката на кауфланд newsm78

# 324
  • Пловдив
Детски очен лекар- Др Васил Маринов,
http://www.fihealth.bg/67.php#07
работи със здравна каса.На регистратурата ще ти дадат информация за работно време.Часовете бързо се изчерпват.Успех !
Много благодаря !
Ние там бяхме и сме доволни ,но искаме и др.мнение по нашия проблем .
Още ведъж много благодаря !

# 325
  • Пловдив
Не са на Кауфланд. Видях ги в нета. И имам спомен, че някъде се подвизаваха преди време. Те не стават за нищо, малко еднодневки ми изглеждат, но за инцидентни случаи ще върши работа.

# 326
  • Пловдив
сега ги гугълнах hahaha
Скрит текст:

# 327
  • Пловдив
Това го видях, но магазин ли е, склад ли е.  Thinking Ще трябва да се прежаля да ходя до там.  Tired

# 328
  • Пловдив
Дейзъл, виж и в Лекси - виждала съм марката и при тях

# 329
  • Пловдив
Някакви детски танци/модерни или хип-хоп/ в района около Военна болница за дете на 9г. да препоръчате?

Общи условия

Активация на акаунт