Къде в Пловдив? - 67 тема

• 81 322
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Мистик, фирмата ви би трябвало да знае, или ти за друго се интересуваш?

# 406
  • Пловдив
Мистик, фирмата ви би трябвало да знае, или ти за друго се интересуваш?
точно за това се интересувам,ама другите нехаят  Mr. Green а нямаме място вече къде да смъкваме документите.

# 407
Сладурка! Heart Eyes
Да си наемат помещение!
Всяка фирма си има собствен архив, според мен. Поне в предната беше така. Peace В новата още не съм се ориентирала напълно.

# 408
Моля за препоръки за добър фризьор.  Praynig След последната ми среща с моя, реших окончателно да се откажа от него.  Косата ми е гъста и я поддържам къса.  Ще съм благодарна за насоки, не ми се рискува.

# 409
Препоръчвам  Дани и работи в "Beauty for ever".Салонът се намира точно срещу Новотела, на ул."Златю Бояджиев".От скоро съм при нея и сам доволна. Нормална цена и без забележка.

# 410
Момичета, моля, препоръчайте читав офис на Теленор. В три офиса вече ходих, все различни отговори получавам?! Къде мога да намеря коректен служител, който да каже нещата, както са, без капани и усложнения... Rolling Eyes
Ха,ха - те са тренирани да те заблудят и да не разбереш нищо от казаното!!! #2gunfire

# 411
Моля за препоръки за добър фризьор.  Praynig След последната ми среща с моя, реших окончателно да се откажа от него.  Косата ми е гъста и я поддържам къса.  Ще съм благодарна за насоки, не ми се рискува.
Кой е твоят? 😀

# 412
Красивият есенен Пловдив, отново ще ни приюти на 29.10.2016 г (събота) от 14:00 ч., в Дома на Науката и Техниката /зала 6/, където ще се проведе лекция с проф. Никола Александров относно пробиотиците и новите продукти които предлагаме. Вход свободен. Очакваме Ви!
Относно Daflorn MLM - българските пробиотици

Копирам информацията от фейсбук,може да ви е интересно Simple Smile

# 413
  • Пловдив
Момичета, моля, препоръчайте читав офис на Теленор. В три офиса вече ходих, все различни отговори получавам?! Къде мога да намеря коректен служител, който да каже нещата, както са, без капани и усложнения... Rolling Eyes
Ха,ха - те са тренирани да те заблудят и да не разбереш нищо от казаното!!! #2gunfire

hahaha hahaha    Има нещо такова. Да не говорим, че от десет служители девет не знаят къде им е офиса за корпоративни клиенти  hahaha.

Пробва ли в Мол Пловдив? Само там, от обиколени в половиния град офиси, имаше две момчета, които гледаха що годе умно и бяха сигурни в това което говореха. И в Мтел са същите. Не е до оператор. За съжаление си имам вземане-даване и с тях.

# 414
Къде продават боксови ръкавици за 3-4 год.? Изобщо има ли толкова малки?

# 415
  • Пловдив
Къде продават боксови ръкавици за 3-4 год.? Изобщо има ли толкова малки?

Може би в Декатлон  Rolling Eyes Имаме една боксова круша оттам,която си вървеше с ръкавици. Но е по-скоро за 5-6г. дете. Все пак може да проверите Wink

# 416
  • гр.Пловдив
връщам се от мола... е няма такава лудница, честно.... Съветвам ви да изчакате.

# 417
Какво има Simple Smile
Шляе ми се  Mr. Green

# 418
  • Пловдив
Все едно без пари раздават нещо,а Mr. Green Stop

# 419
Следобед мислех да се замъкна дотам.

Общи условия

Активация на акаунт