Къде в Пловдив? - 67 тема

• 81 185
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Фондан съм виждала в магазина за бонбони на Събота пазара.

Къде продават кленов сироп? Ако може да не е био Grinning

# 511
  • Пловдив
Кръстовището на Гладстон и Руски е отворено.Покрай Васил Априлов не съм минавала.

# 512
Актуален е телефонният номер. Чакам да ми върнат обаждане, дали биха ми заменили с други неща покупката.

# 513
  • Пловдив

Вчера видях в Лидл,ако има значение-този който е до гара Филипово  Peace

# 514
  • Пловдив
Търся учител за уроци по БЕЛ за ученик 5 клас. Моля за препоръки.

# 515
  • plovdiv

Аз съм взимала от Метро.Стои до конфитюрите и сладката.

# 516
  • Пловдив
3.Готов фондан и марципан за сладки къде мога да намеря? Сещам се за Метро, но и там на кое място са изложени?

Магазин Торнадо в Тракия

# 517
  • Пловдив

В DM на здравословния щанд e най-изгоден кленовия сироп.

# 518
  • Пловдив
Имам няколко питания:

1. Отвориха ли вече бул." В. Априлов" и бул. " Руски"?
2.От кой магазин мога да купя газ?
3.Готов фондан и марципан за сладки къде мога да намеря? Сещам се за Метро, но и там на кое място са изложени?
Благодаря предварително!! Hug

Бул. Руски е отворен в посока гарата до хотел Лайпциг (и новия МОЛ), където има поставен светофар.
Бул. Васил Априлов е изцяло отворен.

# 519
  • Пловдив
Бул. Руски е отворен в посока гарата до хотел Лайпциг (и новия МОЛ), където има поставен светофар.

Досега се чудихме защо беше затворен "Руски" до "Гладстон", като дори не е пипнат  newsm78

# 520
  • Пловдив

Досега се чудихме защо беше затворен "Руски" до "Гладстон", като дори не е пипнат  newsm78

Там проблема беше кръстовището на Руски и Гладстон, нали бутнаха и къщата пред новия МОЛ. От днес започнаха да асфалтират Гладстон (там работя) и ни е мнооого интересно Simple Smile

# 521

В Лидл, Лекси- Гранда.

Търся учител за уроци по БЕЛ за ученик 5 клас. Моля за препоръки.
Ученическа академия 21 век- попитай, може и за индивидуални уроци да се съгласят. Там учителите по БЕЛ са професионалисти, но си зависи за каква подготовка е детето и нивото му.
http://www.academy21century.com/education.php

БЛАГОДАРЯ за подробната  информацията!!!

# 522
  • Пловдив
В 21-ви век работи уникален учител - д-р Невена Ичевска. Преподаваше ми в гимназията и съучениците ми, които не се готвеха да кандидатстват с БЕЛ на матурата изкараха все отлични оценки. Аз с моето готвене чукнах 6,00 Mr. Green Даваше и частни уроци, доколкото ни е споменавала, така че можете да питате и за тази опция.

# 523
  • Пловдив
Здравейте, знаете ли някъде (ако е по центъра ще ми е по-удобно) магазин, където продават бяла и червена глина (за козметични цели)

# 524
  • Пловдив
В 21-ви век работи уникален учител - д-р Невена Ичевска. Преподаваше ми в гимназията и съучениците ми, които не се готвеха да кандидатстват с БЕЛ на матурата изкараха все отлични оценки. Аз с моето готвене чукнах 6,00 Mr. Green Даваше и частни уроци, доколкото ни е споменавала, така че можете да питате и за тази опция.

Абсолютно подкрепям за Г-жа Ичевска. Доверих се напълно на подготовката , която даде на дъщеря ми в училище и си спестих ходенето по уроци и курсове в 7 клас. А и наблюденията ми не са само върху моето дете, всички излизат-машини.

Общи условия

Активация на акаунт