Къде в Пловдив? - 67 тема

• 82 503
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Първо се извинявам, ако не задавам въпроса на правилното място.
Та, трябва да стигна до бул. Ал. Стамболийски, може ли да ми кажете автобус или маршрутка, с който да стигна?

# 586
автобус 1

# 587
Дами, да попитам за читава автомивка в район Тракия, Източен и в тази дъга, за вътрешно, което ми е по-важно и външно, но да не съдират кожи, че ме таксуват като бус. Ей, човек тъкмо си намери вариант и се случи нещо непредвидено и пак сначале... ooooh!

Дописвам: и от вулканизатор имам нужда.

Автомивка /и вулканизатор до нея/ има зад сградата Тракия Плаза /срещу Форум Тракия/ - автосервиз, хранителен магазин и най-отзад е автомивка.
Взимат евтино, но не мият качествено. Ако след измиване си огледаш всичко и ги накараш да го оправят, го правят.

# 588
Та, трябва да стигна до бул. Ал. Стамболийски, може ли да ми кажете автобус или маршрутка, с който да стигна?
Линия 36 ходи дотам също.

# 589

Зависи до кой адрес.

Маршрутка 4,6 и 8, но ако адреса е след затвора.
Автобус 1, вече не завива по булеварда, поради ремонта на Коматевско шосе.

# 590
  • Пловдив
Автомивката срещу Форума е тотал-щета Sick
Багажника, ако не им висиш на главите, няма шанс и да го отворят дори. Не вдигат стелките, а само ги прахосмучат #2gunfire
Не знам с какво бяха търкали, ама така бяха надраскали лака, че ми идеше да ги разстрелям... Излезе с паста, за щастие Peace
Зад РПУ-то е същата история - от вън мият, от вътре - отбиване на номера...
В автомивката, която е в пресечката след Аладин-а срещу Форума има едно момче - около 20-25 годишно, от ромски произход - чисти колата все едно е лично негова. Късмет е обаче, дали ще попаднеш на него или някой от другите Peace
На околовръстното на Тракия, зад православния храм има автомивка - от около година карам колата там, до сега не съм се разочаровала.

# 591
Общо взето да намериш читава автомивка в града е доста трудно.

# 592
  • Берлин
Аз ползвах на Хаджията Груев след бившето Гладиатори в Кичука. Доволна съм, 3 коли мием все още там

# 593
  • Пловдив
Аз ползвам автомивка Румекс(на бул.Източен).Много съм доволна,момчетата винаги много се стараят  Peace

# 594
  • Пловдив
Имаше една автомивка преди стария прелез за Ягодово, до Синия кос, не работи ли вече? Аз си бях запланувала да намина от там тия дни, че ще ходя на един семинар и ме е срам от вида на колата ми. И обикновено я мия само по такива поводи, като предния път беше преди година там  Embarassed

bouquet
Въобще не подозирах, че там има автомивка. Малко съм като кон с капаци  hahaha, но се сетих къде е, пък и ми е кажи речи спешно, та ще мина да я видя.
На външното миене не държа толкова, защото така или иначе винаги като  я измия или завалява някой "цветен" дъжд, или някой ме изпръсква, но вътре ми е много важно. Впил се е в стелките и около тях ситен песъчец и ми боде очите, чак ме вбесява.  Не предполагах, че е толкова зле работата.

Ерин  bouquet. Там са една верига от време оно, но мислех че са ги разбутали заради новите сгради. Не съм минавала в онзи район от сто години. Благодаря, че ме подсети.

Автомивката срещу Форума е тотал-щета Sick
В автомивката, която е в пресечката след Аладин-а срещу Форума има едно момче - около 20-25 годишно, от ромски произход - чисти колата все едно е лично негова. Късмет е обаче, дали ще попаднеш на него или някой от другите Peace
На околовръстното на Тракия, зад православния храм има автомивка - от около година карам колата там, до сега не съм се разочаровала.

Тази в пресечката е една и съща с тази, която и Ерин Брокович е споменала, нали?
Зад храма, ако правилно се сещам-  на самия тротоар, не я ли затвориха?

PAPURCHE MEHURCHE, Seengirl, благодаря много! За Румекс и друг път съм чувала добри отзиви, но там винаги е било препълнено когато съм минавала и не знам и аз защо не съм пробвала настоятелно. Никога не ми е хрумвало, че точно намиране на автомивка ще ме затрудни толкова.  tonynette, права си.  Аз школите на децата ги намерих по-лесно.

Има някаква на паркинга на Баумакс,  някой ползвал ли е? Да не е с жетони и на самообслужване?

Благодаря ви, момичета!

# 595
  • Пловдив
Педи около месец бях - работеше си.
Ще вкарвам колата в бокса за боядисване, след това ще я чистя, на ще проверя - дано не е затворена  Praynig

# 596
Да, за една и съща говорим, но за вътрешно  - проверяваш ги, показваш нередности, гледат те да не коментирам как, пък почистват колкото могат. Губиш 15 допълнителни минути, но като съм там и ми е спешно, това е.

# 597
Здравейте,
От автогара север кой автобус мога да хвана  за да отида в Мол Пловдив?!

# 598
Преди време питах за преводачи на чешки, но не откривам информацията. Може ли пак?
За акт за раждане и брак става дума.

# 599
Здравейте,
От автогара север кой автобус мога да хвана  за да отида в Мол Пловдив?!

12-ката, но не минава покрай Мола.
Мисля, че само тя ходи до Смирненски.

Общи условия

Активация на акаунт