"София - Ден и Нощ" - 16

• 75 697
  • 718
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Обаче мисля ,че в промото веднага дават как Боби говори за делото и Лили и приятеля му  го кара да ходят да покарат. Дана отново не ги изпокарат. Не виждам логика Дани с такава любов да се затича да целува Зара , след това което ни показаха.

# 361
Не виждам логика Дани с такава любов да се затича да целува Зара , след това което ни показаха.
Ами то логика кога е имало в този сериал ?  Laughing

# 362
  • гр.София
А забелязахте ли колко е наема на апартамента, в който живее Симона Shocked Аз го сметнах 1500 лв. Марина й даде половината пари за наема, Боби другата половина - 250 лв. Значи нейният дял е 500 лв. Вътре живеят 3-ма човека - 1500 лв. на месец.  #Crazy

# 363
А забелязахте ли колко е наема на апартамента, в който живее Симона Shocked Аз го сметнах 1500 лв. Марина й даде половината пари за наема, Боби другата половина - 250 лв. Значи нейният дял е 500 лв. Вътре живеят 3-ма човека - 1500 лв. на месец.  #Crazy
В този сериал всички и навсякъде плащат по 500 лв. Какви са тези скъпи и прескъпи стаи.. Whistling

Никоя друга жена в сериала не подхожда толкова на Боби, колкото Марина. Дано се подърпа още известно време и после да палят огъня на семейното огнище. Ама сериалът ще свърши ли тогава? newsm78
Девойката в ролята на Симона си е добра актриса през цялото време. Екстра се справяше и преди като изпуснатата от родителска опека непокорна дъщеря.

# 364
Според мен всички се справят добре с ролите си, с изключение на Анна-Мария (студентка в специалността „Театър“ в Нов Български университет Whistling)

А не е истина каква селска пръчка е, пробвала се е да пробие и в поп фолка...

https://www.google.se/search?q=%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D … KHZfeCBEQ_AUIBigB

# 365
Кликнах да разгледам снимките на Ана Мария и попаднах и на тази реклама с нейно участие:
https://www.youtube.com/watch?v=tZ9y_6SDPwM
Знаех я от рекламата за .... "Аз, да пея ....", но тук не я познах  Laughing

# 366
Ана Мария е може би най-противния ми персонаж ,който е бил досега в сериала.Първо ,че не играе добре ,супер дървено.Гледа като теле в железница и опитите й да се опита да разчупи понякога нещата са пълен провал.Адски ми е противна,дано скоро се зададе краят й

# 367
Ахаххаах на какво попадна ,искам да ви поздравя ... Joy Joy Явно и като певица се правя също толкова зле ,да не кажем и по-лошо  #Shocked rotfImbo
Скрит текст:

# 368
Те обикновено тези, които се нагърбват с много неща - пеене, танци, актьорство, моделство, рисуване...накрая в нищо не ги бива...
Та малко и Ана Мария така, то песни, то снимки, то реклами, то сериали...а накрая в нищо не я бива.
Хубаво момиче е, но стилът ѝ на обличане понякога е странен, та не ме впечатлява. Не ми харесва как пее, не ми харесва как си играе ролята...
Точно снощи си мислех, докато гледах сериала, че Симона се справя доста добре...
Бях и разглеждала фейсбука преди и видях, че си има гадже, дори той беше публикувал, че неговата приятелка ще играе Симона във сериала...и като видя Симона и Асен на екрана ми изглежда все едно са двойка и в реалния живот... Много добре го докарват и на влюбени и на сърдити един на друг.. Ако не бях видяла, че Симона има друго гадже, щях да си мисля, че са заедно с Асен и в реалния живот... Вчера Симона също беше убедителна, чак тъжно ми стана за Явор, а знам че е измислица, ама добре се справя и както казахте и сцените с Боби добре ги докарва, все едно ѝ е баща...
Това е игра, да въздейства на зрителя и той вече да се чуди ама наистина ли е така или е сценарий, не като Ана Мария, която не можеш да разбереш смее ли се или реве...

# 369
Симона и Асен наистина са добри, както и Цвети и Явор и всички в тяхната компания. Оставят усещането , че наистина това е някакъв реален формат и това е реалния им живот (естествено знам, че не е така, просто са добри).  Wink

# 370
   Зарадвах се, когато видях Боби да звъни на вратата на Марина. Много добри съвети му даде Митко. Дано не ги раздели никой. Симона макар да е пораснала, иска да има нормално семейство. Симона ми изглежда по-зряла и отговорна.

Коки ми е толкова противен. Как обижда жените, които не му харесват и особено дебелите и високите жени. Как не се намери един в този сериал и да го пребие от бой. Много дразнеща персона е. Иска да изкарва пари без да се труди, лъжейки всеки срещнат на улицата.  И като влезе в стаята на Боби и започна да му се подиграва, ако бях на мястото на Боби, щях да го ударя.

Дани пък ще се хвърли върху Зара, доколкото видях от излъченото вчерашно промо за днешния епизод. Доказва за пореден път, че той е несериозен и прави секс, с която му попадне. Добре, че Рая го изостави.

# 371
Ако Боби и Марина се съберат си представям Симона как се радва, че родителите и са заедно,"все пак са едно семейство и бла-бла....".

Лелее, толкова са предвидими, точно това каза Симончето снощи.Не е трудно да се спретне сценария за 2-3 серии по техния тертип. Mr. Green

# 372
  • София
То не от всяко дърво става свирка... Май само водещ не е  пробвала...
Симона я мернах в Дупница да се мотае и беше без кичури Laughing

# 373
И на живо ли е такова цигане😁,тъмничка ми идва

# 374
  • София
И на живо ли е такова цигане😁,тъмничка ми идва
Да...ама не я поздравих  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт