"София - Ден и Нощ" - 16

• 75 696
  • 718
  •   1
Отговори
# 375
Много ми харесва Симонка на мен, мургава, слабичка, абе сладурана си е.

# 376
  • Sofia
   На мен ми е чаровна, но и леко грозновата.

# 377
Бавна съм да знаете 😜😜😜
Тая Зара да взема да я помисля за Зара на Христо Сираков и се чудя от каква реклама има нужда тая "дама" та да участва във филма, от къде с наш Данко се познава... Аз на това девойче с пъпката на носа не му знаех името ☺

# 378
  • Sofia
   Ааа, тя, тая Зара от "Big Brother", живее в Дубай с някакъв паралия май-май. Laughing

# 379
Какво стана с бременността на София? newsm78 Нещо май зарязаха тази сюжетна линия....

# 380
Ще има ли филм? Тези брадъри се самозабравиха нещо?!

# 381
  • Gotham City
И пак ще ни орежат края, заради досадното забавяне на Кънчев!!!! Изключително досадно!!!!!!

# 382
  • I Love You 3000
Ей, преди 4-5 месеца врякахме за въпросното дело на Боби и ей, чак сега го развиха Simple Smile

# 383
  • София
Лелее като я видя тая Теодора и получавам нервен срив smile3511 Как може да има такова същество не знам

# 384
Ей, преди 4-5 месеца врякахме за въпросното дело на Боби и ей, чак сега го развиха Simple Smile
Ъ? Това чак го бях забравила....
Тази Марина ми е  Sick Не,че инфантилната Лиляна беше по-добър вариант.

# 385
  • Sofia
   И аз Маринка хич не я харесвам, малко ми мяза на пияндурски лелче. Rolling Eyes

# 386
Какво стана с вресливата Марина така изведнъж стана хрисима и добра?

# 387
  • I Love You 3000
Ох, голямата ми дилема в този сериал Кой не мога да търпя повече- Коко или Теодора? Ама май е Теда води - Кокото имаше един два добри момента, на Теда не помня такъв Simple Smile

И ся Лиляна ако не е бременна, па на Mr. Green

Ех Софка я признах: Тая Галя за нищо не става, дано поне едно наргиле да купи Joy Joy

# 388
Тез пирги как ги мятят над тенджерите....ужасон ужасен!

# 389
  • Бургас
Ох, голямата ми дилема в този сериал Кой не мога да търпя повече- Коко или Теодора? Ама май е Теда води - Кокото имаше един два добри момента, на Теда не помня такъв Simple Smile

И ся Лиляна ако не е бременна, па на Mr. Green

Ех Софка я признах: Тая Галя за нищо не става, дано поне едно наргиле да купи Joy Joy
Лиляна ли? Мен Софка ме съмнява с тоя огромен апетит за шоколад.
Даню явно е има раздвояване на личността.

Общи условия

Активация на акаунт