"София - Ден и Нощ" - 16

• 75 677
  • 718
  •   1
Отговори
# 390
Ще стане интересно, кръстосаха се бивши гаджета и двама братовчеди

# 391
  • София
Дани май пак ще се измъкне по бели гащи под претекст,че снощи е бил пиян и това е било грешка,не е готов за връзка и неговите си там глупости Laughing

# 392
И после Зара да му сервира, че е бременна.Даню поне има опит с бащинството. Twisted Evil

# 393
  • Бургас
Софи ако е бременна може би ще отиде да живее при Димо и се освобождава една стая ама този кастинг за нови лица в  квартирата не знам как ще стане Joy

# 394
100% ни подготвят за бременността на Софи с това тъпчене с шоколад, нужда от почивка и не знам там какво още съчини....

Лилито и мен взе да ме съмнява дали наистина не е бременна, така упорито се крие  newsm78 

Рая и Галя и те да са бременни  Joy

# 395
  • I Love You 3000
Дайте да пуснем една анкета: Коя ще е следващата бременна от Даньо? Laughing Може да е патладисал и Лилянка и Софка някоя нощ, докато се е прибирал пиян. И двете искаха бебе на всяка цена - най - бързият за тази работа е чичо Данчо. Той ги люпи отраз : Laughing Laughing Laughing  Mr. Green Mr. Green

Тази Галя защо пак се връща у Бобеви, няма ли да си иде при дубаеца?

Усещам как Даньо ще се разпърди с малката , тя ще си го изкара на Стела, която пак ще ходи да търси убежище при Боби Laughing Laughing Laughing

Ох, значи колко са предвидими вече, не е истина. Само с простоийте на Коко ме изумяват вече. Те затова и само него дават #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 396
Като гледах съучениците на Симона пред болницата, след като даряваха кръв...някои приличаха, че са 8клас, други по - големи, та се замислих, че сигурно са новите герои от кастинга, който обявиха...статисти.

# 397
Очаквам като се появи Рая,Даню да изпадне в депресия и да се кротне.
Тази Зара каза май, че ще и е за пръв път да прави секс, а въобще не изглеждаше да е така като се нахвърли върху Даню. Laughing

Последна редакция: сб, 22 окт 2016, 09:59 от #Frozen#

# 398
Очаквам като се появи Рая,Даню да изпадне в депресия и да се кротне.
Тази Зара каза май, че ще и е за пръв път да прави секс, а въобще не изглеждаше да е така като се нахвърли върху Даню. Laughing

Хахахах. И аз забелязах това. Дани прави бърз секс обаче.  Joy Joy Щеше да извика от болка от този бърз и страстен секс. А Дани как не усети партньорката си, че е девствена?! Или е бил толкова пиян, че просто му се е правило много секс.

# 399
Аз вчера от чакане да взема да заспя и съм изпуснала серията. Стана ли нещо интересно да я търся да си я пусна или не си заслужава чак толкова труд ☺

# 400
Аз вчера от чакане да взема да заспя и съм изпуснала серията. Стана ли нещо интересно да я търся да си я пусна или не си заслужава чак толкова труд ☺

Според мен - скучна серия? Ако искаш да разкажа с две думи?

# 401
  • София
На Коко само тъпизми му дават в  сценария. Sad Може би, защото физиономията му е таква..... newsm78 Joy

# 402
Да, благодаря  Hug

# 403
  • Дубай
Ей сега си пуснах серията от снощи и какво да гледам боже Коко ще лови риба без стръв ха умник пукнах от смех то бива бива тъпня ама неговото е под всякаква критика
Теда не мога я търпя много дразнещо гласче всъщност и визиата а за стайлинга без коментар.
Марина и Боби им се кефя сладки са личи че Маринка си го тачи ама той нещо се дърпа неще да се задълбочава
Даню пак го гаджосват нищо ново дон Жуан.Ма зарка хич не ми се стори на девственица така му се нахвърли  Peace

# 404
Да, благодаря  Hug

Общо взето беше делото на Боби за онзи случай дето наби един бивш на Лили. Лили не се яви на делото и Боби го осъдиха на обществено полезен труд . Ходи да я търси, да ѝ държи сметка, но така онзи нейния приятел каза че е заминала за чужбина с някакъв мъж. Боби се ядоса и отиде на Мото събор Васко, макар че имаше уговоровка с Марина , която го чакаше за вечеря.

Коки беше на някакво състезание по риболов, отиде с готова купена скумрия, естествено номера му не мина  Laughing Не хвана нищо, но пък видя колко са скъпи червейте и реши, че ще се заминава с този бизнес.

Дани спа със Зара.

Митко ще почва работа в бара като охрана.

Това е май....  Wink

Общи условия

Активация на акаунт