"София - Ден и Нощ" - 16

• 75 647
  • 718
  •   1
Отговори
# 450
  • София

Ана Мария като взе паричките бързо прости на чичко паричко  Joy  Вместо да му връща всеки месец можеше да изтегли заем, все пак 15 хиляди не са малко, но и много не са , когато си на зор ще намериш начин, няма да вземеш от бившия ти. Тя обаче си държи роклята на държанка, кифла някаква и това е .
Да,тя си мени мнението през 5 минути.Първо не иска да вижда Сашо,после разбрала че е добър човек  ooooh!  Това се повтаря вече за трети път сигурно. #2gunfire И репликата ''Той за каква ме мисли?За лека жена ли?'' е за каква да те мисли за трудна ли?! hahaha

# 451
Софи ще загуби бебето ли  Shocked еййй ,баси,никой няма щастлива развръзка в този сериал.За какво правят всичко толкова черно.
Снощната серийка беше тъпичка,заспала съм на нея  hahaha

# 452
Галя на колко е,на 21 и 2? ooooh!

В сериала нали я представят за около 28-годишна някъде. Peace
Аз мислех,че за към 22 годишна я представят.

В един епизод мисля , че спомена ,че наближава 30-те, така че и аз мисля че е 28-29 някъде...

За Ана Мария сме на едно мнение  Peace

# 453
Аз незнам Галя на колко е в реалния живот, на мен ми изглежда около 30г и предполагам и в сериала за толкова я представят, тъй като ето вече я отритнаха от моделството...
Тя ако беше на 20-21г, щеше да е тъкмо на възраст за модел.

След края на епизода в промото даваха София на преглед и доктора, каза че плодния сак е отлепен, нещо такова...

# 454
  • София
Аз незнам Галя на колко е в реалния живот, на мен ми изглежда около 30г и предполагам и в сериала за толкова я представят, тъй като ето вече я отритнаха от моделството...
Тя ако беше на 20-21г, щеше да е тъкмо на възраст за модел.

След края на епизода в промото даваха София на преглед и доктора, каза че плодния сак е отлепен, нещо такова...
В реалния живот е на 22.Един набор сме.

# 455
На Галя обаче много й личи вече в сериала ,че е бременна.Има бузки ,оформена е .Вечно се крие зад някакви възглавници и широки дрехи.Интересно ми е кога ще вкарат бременността й и в сериала.

# 456
  • гр.София
Може нея да изкарат от сериала Whistling

# 457
Стела е като тапициран скелет.... Sick И болезнено бяла.

Напоследък е с нормален тен и е качила килограми, има бузи.. преди беше отврат

Галя имам чувството че просто е надебеляла, не ми изглежда бременна. И изглежда на минимум 30, как ще е на 22..
ужас.

Между другото, Ана-Мария също е на 22  Wink беше го казвала в едно "интервю"

# 458
Ана МАрия в дадени моменти ми прилича на мъж  #Crazy Като е без грим и като започне да говори в някои ситуации ,направо жив траверс.

# 459
  • I Love You 3000
....................

Галя имам чувството че просто е надебеляла, не ми изглежда бременна. И изглежда на минимум 30, как ще е на 22..
ужас.

Между другото, Ана-Мария също е на 22  Wink беше го казвала в едно "интервю"

1.И Мара на 22 ooooh! Аз й давам между 30 и 35. То в такъв случай, Симона  трябва да е на 15, пък Софка на 25.

2. Галка още като спеше с онзи за апартамента я забелязахме, че се е поналяла. Приказваме я оттогава бременна ли е, не е ли? Те решиха да ни покажат , че не е бременна , ами просто се е ояла, като я пуснаха бели денс да играе. Видяхме й корема , че той не е толкова налят,ама не! Ние пак настояаме , че е бременна! И чакаме да видим , ще я пръждосаме ли или ще го пишем Данчово Mr. Green Аз ви казвам, между нас има много по - кадърни сценаристи. Да вземат да направят кастинг за сценаристи, а не за актьори!

3.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Как можаха и аборт да тръснат на Софка?! #2gunfire #2gunfire #2gunfire Срамота! Хайде един да прокопса бе, поне малко бе!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Сега сигурно ще я и психопатират! Може да хукне и да вземе да краде на сестра си бебето. Всичко очаквам от тези малоумници!

# 460
  • гр.София
Съгласна съм, това със спонтанния аборт е гадно, но го очаквах. Оставиха Софка да бъде щастлива 2 епизода и половина и пак драма.

# 461
Мн тъпо това за бебето.  Sad

Само на мен ли са ми неприятни съквартирантките на Симона? Само момчето ми харесва.

Познах за Боби и якето.

Много ми е симпатична шефката на Марио, и аз нямам търпение вече да се вземат. Simple Smile

Ана Мария наистина е много зле, двете с Теди ако ги махнат, банкет ще вдигна.

А Сашо нали уж нямаше пари, като имаше да дава на мафиотите, а сега веднага извади,..

# 462
Ана Мария наистина е много зле, двете с Теди ако ги махнат, банкет ще вдигна.

И аз  Peace , отвратителни са ми и двете, отвратителни. И на мен Ана-Мария ми прилича на травестит, писала съм и преди  Grinning

Яд ме е за бебчето на Софка. Онзи ден лигостите покрай новината ми дойдоха в повече, ама чак пък спонтанен аборт..., не можаха ли нещо по-засукано да измислят  Confused
Като например да е от Дани  Joy, не от Димо  hahaha

Марио и Джулия (?) много ми харесват и на мен, сладурчета  Heart Eyes , а сестра ѝ е ужасна, ужасна  Sick - грозна, нахална и тъпа. От къде го намериха тоя разгонен рус скубаняк, не знам  Laughing , тя също ми е леко травеститска  Laughing
Сервитьорката, която Марио също навърта, е също много хубаво момиче.

# 463
На мен пък Марио ми е супер отвратителен. Не ме интересува външния му вид, заслужава някой да му даде урок. Много се надявам това да е шефката му.

# 464
Аз Марио въобще не го харесвам като мъж, харесват ми просто като двойка с шефката, добре стоят заедно  Grinning
Че заслужава урок две мнения няма  Peace

Общи условия

Активация на акаунт