"София - Ден и Нощ" - 16

• 75 762
  • 718
  •   1
Отговори
# 165
DJ-чето и татуиста да не вземат сега да са сбият заради София  :lol. Тедито, като  я гледам как я мята тази коса, си се представям с ножица как режа ли режа  Mr. Green
Галя май си търси белята....

# 166
Диджея и татуиста не знам, ама Теда ще омете пода със Софка  hahaha

# 167
Даньо и Денис се ориентират към Галя, когато Рая зачезне  Mr. Green
ТедитУ голяма истеричка.... Tired, не може да преживее, че не я харесват.
Шефката на Марио нали го играеше недостъпна.... Rolling Eyes Ох, Марио- "Ти ще излезеш същата като мен..." Joy

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 22:54 от #Frozen#

# 168
Някакви паразитни думички са завъдили всички в сериала. Галя я слушах досега - "в смисъл", "супер" и "уникално" за нищо ги няма, слага ги под път и над път във всяко изречение.

# 169
  • Сливен
Е.аси бандерола ще им го отлепя от телевизора ,не им ли пречи като пият.

# 170
Това "в смисъл" е запазената фраза на Данчо. Whistling

# 171
Божеее ТедА колко е зле  Joy

# 172
Теодора могат да я пратят в отпуск за известно време или направо да я пенсионират. Досадна е във всякакви ситуации.

# 173
Аз мисля че Дани ще се влюби в Галя след като невижда смисъл да чака Рая и самата Рая ще се появи в точния момент hahaha

# 174
  • I Love You 3000
Аз мисля че Дани ще се влюби в Галя след като невижда смисъл да чака Рая и самата Рая ще се появи в точния момент hahaha
.....бременна  Joy

Ох, Тодорица направо ме спуква от смях. Пуснах си я във Вбокса , специално нейните моменти да гледам, другите не ме интересуват Simple Smile

# 175
Някой на бързо ще ми каже ли какво са давали снощи ,че не можах да гледам.А и защо си мислех ,че няма да има епизод заради брадъра ? newsm78

# 176
Теодора е много забавна като луда фенка  Mr. Green

Галя наистина е загладила косъма, но в тяло е добре, само бузките са малко по-големи

# 177
   Много е противна Теодора. Защо вдигна скандал на София?! София не е виновна за абсолютно нищо. Ако имах такава позната и така да крещеше в лицето ми и да ме обижда, щях да й ударя един шамар. Не може да се примири, че не всички мъже я харесват. Каква досадница е само?! Как тормози човекът!!! Не разбра ли, че не я харесва изобщо, като не й обръща никакво внимание и я отбягва непрекъснато!

# 178
Героите извън сериала

http://www.blitz.bg/article/46053

# 179
Опасни сте,как разконспирирахте Галя😅

Общи условия

Активация на акаунт