"София - Ден и Нощ" - 16

• 75 754
  • 718
  •   1
Отговори
# 180
Не мога да определя в кой момент точно Теодора почна да цвърчи нервозно, но оттогава не е спряла и това понякога не се трае. В началото не беше така и даже ми беше симпатична. Предполагам, че режисьорски я насочват, ама тя вече почти постоянно се държи като някакъв неврастеник. Tired

Ееей, най-накрая ще има и някакъв риалити елемент в сериала - Галя наистина ще е бременна. Grinning

# 181
  • I Love You 3000
..............

Ееей, най-накрая ще има и някакъв риалити елемент в сериала - Галя наистина ще е бременна. Grinning

От кого?!  Shocked

Аз мисля , че яко ни четат и затова пуснаха Галка на бели - денс да ни покажат , че не е бременна , а просто се е поналяла Simple Smile

# 182
..............

От кого?!  Shocked

Аз мисля , че яко ни четат и затова пуснаха Галка на бели - денс да ни покажат , че не е бременна , а просто се е поналяла Simple Smile
В клюкарския сайт пише, че актрисата е бременна и нейната бременост ще бъде включена в сюжета - на Бранко или Дани щели да припишат бащинството. Ама ако я изпратят в Дубай с този мазния Денис, може и още един кандидат за бащинство да се яви. Mr. Green Но не знам дали е достоверна информацията от този сайт, де. Аз се вързах. Blush

# 183
  • I Love You 3000
Mesmunda, благодаря bouquet По - късно го прочетох Simple Smile

# 184
От Дани ще е сигурно, нали все той е кандидат таткото  Laughing
И като си дойде и Рая бременна от него и двете приятелки и баджаначки ще бутат заедно количките. Laughing

# 185
Сега се загледах в снимката най-горе, защото тя е сравнително прясна - от септември и се сетих, че ако Галя/актрисата/ е била бременна още в майските епизоди, вече трябва да се вижда и то ясно. Има си коремче, нали? Grinning

# 186
Рая нали от сума ти време е в Лондон, няма как да е бременна от Дани.
Галя сигурно е бременна от Дани, когато се съберат заради детето ще цъфне и Рая.Така си мисля, де.

# 187
  • somewhere near the sea
Питам се това момиче, дето играе Теодора дали не страда от далтонизъм newsm78 Какви шокиращи съчетания на цветове прави, просто  ooooh! ooooh! А лилавата чантичка уби всичко детинско в мен- честно, голяма травма ми нанесе! #2gunfire

# 188
  • Бургас
Питам се това момиче, дето играе Теодора дали не страда от далтонизъм newsm78 Какви шокиращи съчетания на цветове прави, просто  ooooh! ooooh! А лилавата чантичка уби всичко детинско в мен- честно, голяма травма ми нанесе! #2gunfire
Тя е като ходеща неонова табела. . . . . пищяща при това. Не знам дали е далтонистка, но на мен направо ми се увеличава диоптъра само като я гледам с тези неоново зелени/розови обици, искрящо розово червило, искрящо лилава чантичка и останалия крещящо кичозен ансамбъл.

# 189
Днес част от актьорите бяха на посещение в нашия МОЛ и дъщеря ми отиде с компанията, да си призная и на мен ми се ходеше, но ме досрамя да се бутам с тийновете  Joy
Оказа се обаче, че си имало и дърти магарици като нас  Mr. Green

Беше много щастлива, че Рая й пратила въздушна целувка, от Дани успяла да вземе автограф, но някаква кифла й го издърпала от ръцете, голямо меле е било и тя се оказала  hahaha Боби имал сърдита физиономия заради никаквата организация. Всички много са й харесали, Коко нямал нищо общо с образа (подозирах го след като го гледах по телевизията на концерта), Галя много била хубава и на живо и от тялото на Рая е впечатлена Heart Eyes и Митко е бил Simple Smile

# 190
НСЧ супер! Трябваше и ти да отидеш като официален представител на темата и да разбереш от първа ръка от кой ще е бебето на Галя. Mr. Green  Laughing

# 191
Хахах, нали! Трябваше да сложа една табелка БГ-МАММА и всички щяха да ми направят път  Mr. Green

# 192
Опасни сте,как разконспирирахте Галя😅

Да, но на танците се видя, че корем няма, освен ако е имала дубльорка. А когато беше с дрехи в предишни епизоди се виждаше коремче

# 193
Опасни сте,как разконспирирахте Галя😅

Да, но на танците се видя, че корем няма, освен ако е имала дубльорка. А когато беше с дрехи в предишни епизоди се виждаше коремче
На танците даваха отблизо само корема.  Нищо чудно да е била дубльорка.

# 194
Ехеее ,нова интрига = сега кой ще е таткото на бебето на Галя - Дани ли Бранко.Залагм ,че ще е Дани. hahaha Те всички бебета в сериала на него го приписват.

Общи условия

Активация на акаунт