"София - Ден и Нощ" - 16

• 75 736
  • 718
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Мина ли бала на Симона?
Какво празнуваха на Витоша?

# 256
Много криминален епизод издокараха, но мен едно ме мъчи - когато после започне дело срещу тези с "мечовците" и нашите хора ги няма там, нали пак ще стане ясно, че е имало постановка? newsm78

# 257
  • Sofia
Мина ли бала на Симона?

Не, предстои. А на Витоша май отидоха, за да отпразнуват успешното полагане на матурите, но гледах с половин око и не съм на 100% сигурна. Peace

# 258
Мина ли бала на Симона?
Какво празнуваха на Витоша?
След 2 дни ще е бала,но понеже Асен не може да иде заради боксов мач,се качиха да се напият по повода.  Mr. Green Тая приятелка на Явката е наистина за затвор. Това не е шега работа,както ония стриптизьорки взеха дрехите на момчетата,това си е сериозно. Добре,че дойде приятеля на Габи,че не знам.  Rolling Eyes
Тоз Митака може ли да е такава овчица.  Mr. Green Все си пати заради добрината. Ся се забърка в такива каши заради Ана Мария,която ги върти и двамата със Сашо и не знае и тя какво иска.  ooooh!
А Коки си продължава с филмите,чак се ежи на момчетата и после-те да не заяждат с мен,че сега ще звънна на Митко и Боби и ще видят те.  Laughing Смешко. Стана ми жал за онова момиче,приятелката му.  Confused Не заслужава да го погледне повече това мекотело.
Теди и мен ме дразни адски много напоследък с тези истерии. И Марио с неговите лични драми и нервни изблици.  ooooh! Един за друг са си.
Софи не е забременяла вече?  newsm78 От кога правят опити,а и тя видимо ми се струва качила.  Mr. Green
Боби и Марина да не би да се съберат пак?В промото ги дадоха как пият винце в Маринини.  Flutter Не е зле като идея.

# 259
Цитат
Ся се забърка в такива каши заради Ана Мария,която ги върти и двамата със Сашо и не знае и тя какво иска.  ooooh!

Е, как какво иска? Някой с външността на Митко и с парите на Сашо.

# 260
  • Sofia

Нищо странно, то всички искаме това. Laughing

# 261

Нищо странно, то всички искаме това. Laughing

Тцъ, нито едното, нито другото ме устройва. Външността на Митко не ми харесва, все си го представям в народна носия - с калпак, цвете зад ухото и пояс...даже ако се насиля, мога да добавя и бяла кърпа в ръката, с която води хорото. А и не обичам такива набъбнали от мускули фигури. А Сашето - с пари, заради които могат де ме метнат в някой джип и да не ме намерят повече..мерси. Rolling Eyes

# 262
  • Sofia
   Имах предвид по-скоро като обобщителен образ – външна красота + добро финансово положение. Wink Иначе, Митака не е мой тип също. А относно Сашо – далеч не бих го определила като богат, поне на база излъченото в сериала. По-скоро заможен, но богат – не. Какви джипове, какви отвличания, какви фантасмагории... Crazy

# 263
Цитат
А Сашето - с пари, заради които могат де ме метнат в някой джип и да не ме намерят повече..мерси. Rolling Eyes

Както се оказа, Сашо няма много пари. Значи леко ще го шамарят, ще го  поодраскат и ти най-много да му залепиш някоя лепенка.

# 264
   Имах предвид по-скоро като обобщителен образ – външна красота + добро финансово положение. Wink Иначе, Митака не е мой тип също. А относно Сашо – далеч не бих го определила като богат, поне на база излъченото в сериала. По-скоро заможен, но богат – не. Какви джипове, какви отвличания, какви фантасмагории... Crazy
Е, как фантасмагории?! Живият живот от сериала. Wink
Сериалът явно е на принципа на магазинно предаване.

# 265
Цитат
А Сашето - с пари, заради които могат де ме метнат в някой джип и да не ме намерят повече..мерси. Rolling Eyes

Както се оказа, Сашо няма много пари. Значи леко ще го шамарят, ще го  поодраскат и ти най-много да му залепиш някоя лепенка.
Няма, няма, ама подари бутик преди няколко серии, че и дискотека владее - не вярвам да мине с само леко одраскване и лепенка.

# 266
Цитат

Няма, няма, ама подари бутик преди няколко серии, че и дискотека владее - не вярвам да мине с само леко одраскване и лепенка.
Ти нали видя как го подари? Заповядай един бутик, но ще стоиш тук строена и нищо няма да пипаш и идеи няма да даваш. Щото бутикът в крайна сметка е мой.

# 267
Той само Бранко дава пари без да иска да му ги връщат, подарява фирми и апартменти, ама с чужди пари  Joy

Който сам си изкарва парите надали така ги раздава за "добър ден" на първата срещната красавица.

Всъщност до някъде е интересно, че Сашо имаше пари да купи бутик, беше наел човек да го обновява...а после имал 10 000лв само в сметката.
Пък взел крадени коли да продава, ама той дори не ги беше взел...пък пари му искат и го биха...аз малко неразбрах цялата случка.
Имал купувач за тези коли, но той се отказал...колите са си при "крадците"(така да ги нарека), защо му искаха пари и го биха...не можеше ли да се откаже и тези мъжаги да си търсят други купувачи?

# 268
Ти представяш ли си такова оборотно заведение и собственика да няма пари!
Имам чувството, че сценаристите до преди една година са пасли трева в някое забутано село и хоп! водят ги в София да пишат сценарий.

# 269
Те според това какво им хрумне в момента...
Галя се биеше в гърдите и 100пъти казваше "моят апартамент", изведнъж се появи някакъв ливанец и се оказа, че е негов...
Бранко беше голям бизнесмен, а се оказа че бизнеса е на жена му...
Сашо също дискотека, последно даваха маси отвън че има, явно разширил заведението, бутик купува...пък накрая 10 000лв само в сметката.
Ама те и Коки и Дани жяваха без доходи, единият дори продължава, та какво се учудвам...
На Теодора техните бяха паралии, изгубиха бизнеса, тя нямаше участия в дикотеката, започна в бара, ама не виждам да се е променило нещо за нея. Пак си живее в квартирата, събират се, разделят се с Марио и животът си тече...
Ана Мария и тя по цял ден търка диваните в квартирата, уж крупие беше, забрави да ходи на работа, ама стигат ѝ парите да си плаща наем, да пазарува храна...
Митко и той без работа, ходи подир гъза на Ана Мария само...
Ама нищо, то нали парите разваляли човека...за какво са им.

Общи условия

Активация на акаунт