"София - Ден и Нощ" - 16

• 75 710
  • 718
  •   1
Отговори
# 300
Ана Мария наистина мн зле играе.
 Ще се радвам да се съберат Боби и Марина.

Ох, защо всички казват "не ми се мешай" "мешам се"!?!

# 301
  • Дубай
Ана Мария наистина мн зле играе.
 Ще се радвам да се съберат Боби и Марина.

Ох, защо всички казват "не ми се мешай" "мешам се"!?!

Ана Мария гола вода нещо не и се получава много зле милата опитва ама нещо не става.А з това не ми се мешай не знам какво да кажа  Naughty под всякаква критика са

# 302
Толкова беше смешна Ана МАрия като отиде да държи сметка на Сашо. Абе ядосай се бе, блъскай, викай, аз по добре щях да го изиграя. Толкова пък да се напъва и нищо да не става. Безизрано лице.

На рекламата на сериала има сцена от бала на Симона и Асен се появява. Можеха и да не дават такива неизлъчвани неща.  Peace

# 303
Какво да очакваме тази седмица

https://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1615486

# 304
Хайде пак стара любов пламва отново.... Не им ли омръзна на тези сценаристи да дъвчат едно и също...

# 305
Хайде пак стара любов пламва отново.... Не им ли омръзна на тези сценаристи да дъвчат едно и също...
Боби и Марина? newsm78

# 306
Нали уж имаше кастинг за нови "актьори" в сериала? Аз повече от 1-2 нови не съм видяла.
С разтягане на локуми в сериите, може да го докарат колкото "Дързост и красота". Outta Joint
Ако Боби и Марина се съберат си представям Симона как се радва, че родителите и са заедно,"все пак са едно семейство и бла-бла....".

Последна редакция: вт, 18 окт 2016, 21:14 от #Frozen#

# 307
  • Sofia
   Аз пък си мисля, че изобщо няма да подменят актьори... Outta Joint

# 308
Сигурно ще изпратят някой да учи, работи или живее другаде, да го заменят, че те вече се изтъркаха, почти всеки е бил с всеки...
Сега е време Боби и Марина да се залюбят отново...да се разделят...та накрая да се вземат със София...че не са били заедно.
Марио да се загаджи с управителката...
Рая да се върне...
Неочаквани неща само  Joy

# 309
  • Gotham City
Теда тъпото към Софи "Изобщо не се връщай тук" (за бара иде реч), тя като сервитьорка, да не реши, че е собственик  hahaha

# 310
  • Sofia
Марина се е разхубавила,отслабнала и кротнала  Peace.Харесва ми.

# 311
  • Sofia
Много грозно е отношението на Боби към родителите му #Cussing out
можеха да измислят по-смислени отношения помежду им,да има хепиенд Thinking
тъпотии Crossing Arms

# 312
  • София
София:'Ние тука не спиме,ние сме сомнамбули' Thinking Laughing Laughing Laughing

# 313
  • Gotham City
Теодора е най-тъпия персонаж, който някога съм виждала. Започвам да се питам, дали само героинята е надута, проста и безмозъчна  ooooh!

# 314
Егати тъпата серия- 90% от времето беше заето от тъпотиите на Коко!Този персонаж отдавна не е смешен, а нелеп, досаден и инфантилен.Да го освидетелстват накрая и да се приключва! #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт