"София - Ден и Нощ" - 16

• 75 703
  • 718
  •   1
Отговори
# 330
  • I Love You 3000
Коко и Теодора ми досадиха до смърт. Коки го превърнаха в абсолютен наглец с дебелашко поведение, а Теодора е време да спре да мята коси и мълнии във всяка ситуация.  Tired

newsm10 Ух, вчера като я гледах как бършеше масата с мръсната гъба и как си замиташе и косата с нея , направо ми се  Sick Ансамбъла беше велик и този път - зелен електрик блуза, синя пола на точки или звездички , кремави обувки на ток (тип делови - за костюм), синьо -лилаво яке и "най - красивата чанта на света" - цикламено сърце. Мислех си , че не съм виждала по - лош стилист в БГ от Халваджиянката, но този , който е облякъл Теда Тъпото я бие по точки Simple Smile

# 331
  • Бургас
Коко и Теодора ми досадиха до смърт. Коки го превърнаха в абсолютен наглец с дебелашко поведение, а Теодора е време да спре да мята коси и мълнии във всяка ситуация.  Tired

newsm10 Ух, вчера като я гледах как бършеше масата с мръсната гъба и как си замиташе и косата с нея , направо ми се  Sick Ансамбъла беше велик и този път - зелен електрик блуза, синя пола на точки или звездички , кремави обувки на ток (тип делови - за костюм), синьо -лилаво яке и "най - красивата чанта на света" - цикламено сърце. Мислех си , че не съм виждала по - лош стилист в БГ от Халваджиянката, но този , който е облякъл Теда Тъпото я бие по точки Simple Smile
Не случайно казвам, че е като ходеща неонова табела. Толкова евтино и селско излъчване има това девойче. И косата й уж трябва да е секси, но на моменти ми е чак нечистоплътна като почне да я мятка /особено когато косата й се заплиташе по сламките в онази динена кора, в която бяха направили някакъв коктейл. Тогава пак се мяткаше и гънеше като глист и косището й влизаше в коктейла  Sick/. Като добавим и колко тъпа, инфантилна и истерична е, направо си е живо изпитание за нервната система. С Коко все едно една майка наркоманка ги е раждала.

# 332
Понякога си мисля , че Теда Коко я облича. Laughing

# 333
Най - грозно беше как каза на момчето, че се обидила от това, че ги изкарали двойка..

# 334
На Симона гащеризона със сребърни нишки, а лакът й златист

Коко вече съвсем се оля

# 335
  • I Love You 3000
Най - грозно беше как каза на момчето, че се обидила от това, че ги изкарали двойка..

То не само грозно , то беше супер смешно Joy Joy Joy Момчето видимо е културно и грамотно (т.е. не съм го чула да казва:  мешам се  Joy) , кавалер е (тръгна да я защитава от онзи, който ако духне срещу него ще го прати в Бургас Mr. Green, но важното е , че се впусна да я защитава) и е голям симпатяга (на мен досега ми се нарежда в топ 5 - Митко, Димо, този и Траян). По - скоро тя има да яде много хляб докато го стигне, да не кажа , че ми изглежда невъзможно Simple Smile Искам да го забъркат с някоя стойностна, ама то тука такива няма. Ей тази на Коко баш за нея ми е - сладурчета:)

Коко, ако не го вържат с някой травестит сега, пък на Joy Joy Joy

# 336
Сашо вече не мога да го възприема насериозно

# 337
  • Sofia
кви баджаци е опнала тая Sick

нищо не им разбирам какво дуднат ooooh!

# 338
Тази Джулия защо се излага така? ooooh! В началото се правеше на недостъпна, сега е полудяла.Ама и Марио се забъркваше с всякакви крокодили, сега и той станал претенциозен.... Joy
Симона все едно е завършила Кембридж. Whistling
Боби и Марина ако изпият по още едно съвсем ще се харесат. Twisted Evil

# 339
Не разбрах нищо от промото за утре Sad гледам филма на 31-32, а пък Господарите на 10. Звука им е под всякаква критика...

Боби и Марина май ще се съберат. Съквартиранта на Симона ми е симпатичен. Изглежда свестно дете.
Коко наглец вече. Софи бременна ли е?

# 340
Коки тъкмо да го отпиша завинаги и той пак вземе, че ме разчувства и умили.  Laughing
В какъв вид отиде на бал! Joy

# 341
Не мога да повярвам, че доживяхме Симона да завърши. Simple Smile

# 342
Не мога да повярвам, че доживяхме Симона да завърши. Simple Smile
Същото си го мислех, когато се поздравяваха "какво добро дете" е Симона. ooooh!
И какво и е доброто-двойкаджийка, която бяга от училище, постоянно по купони, пие, краде и се забърква с полицията. Crossing Arms
Като вземат да правят някакви внушения и сами си вярват.... Whistling

# 343
Онези, рекламните, снимки с участието на Михаела /Рая/ са правени в един хотел в Хисаря  Wink

# 344

Общи условия

Активация на акаунт