"София - Ден и Нощ" - 16

• 75 658
  • 718
  •   1
Отговори
# 405
  • DE
Реплика на моя мъж за Дани - "Баси и лекия мъж"  ooooh!  Mr. Green

# 406
Брях голямо бременеене, голяма плодовитост в този филм...... Joy

# 407
Стела е като тапициран скелет.... Sick И болезнено бяла.
Даню и Галя с тези разговори са много отегчителни. Whistling

# 408
Стела е като тапициран скелет.... Sick И болезнено бяла.
Даню и Галя с тези разговори са много отегчителни. Whistling
Да,особено Даню все се прави на забързан и ангажиран.А той е пълен безделник

# 409
Ана Мария защо не я разкарат вече от сериала, чудят се какви истории да измислят около нея, за да я задържат? Хем не може да играе, ами сега и тая глупост с ипотеката, то така става,  наведнъж се плаща, как ли не  ooooh!

# 410
  • ВАРНА
Айде в следващия епизод и Боби катастрофира.....много катастрофи ги насъбраха една след друга.

# 411
И аз искам да я махнат Ана Мария. "Ох,.имам проблем!" А физиономията й супер безизразна. Гледа като тапир.

# 412
Точно! Mr. Green
Много некадърна "актриса"...А по интервютата какво самочувствие вади, как щяла да прави кариера-майко мила.... Tired
София и тя преиграва с тази бременност-ако мисли да яде нещо различно през пет минути, ще стане като самосвал.
Коко отново супер мега хипер досаден. Crossing Arms

# 413
Иначе се зарадвах, че е бременна Софито.

# 414
  • ГО
Отдавна не съм гледала цяла серия, ама ми направи впечатление един момент. Беше, когато блъснаха Явор и в болницата казаха, че трябва кръвопреливане и да търсят кръв. Симона започна да звъни на съученици, а брат му гледаше, кат.... Не е ли по-логично, брат му да звънне на колегите от пожарната, да дарят кръв, отколкото Симона да вика децата да даряват?

# 415
Отдавна не съм гледала цяла серия, ама ми направи впечатление един момент. Беше, когато блъснаха Явор и в болницата казаха, че трябва кръвопреливане и да търсят кръв. Симона започна да звъни на съученици, а брат му гледаше, кат.... Не е ли по-логично, брат му да звънне на колегите от пожарната, да дарят кръв, отколкото Симона да вика децата да даряват?

Е, ти сега и логика търсиш. А иначе може да е бил в шок, понякога в такава ситуация най-близките хора не знаят как да реагират.
А Галчето що се беше развикала на Даню във вчерашната серия, че края го изпуснах?

# 416
  • гр.София
Защото разбра, че е преспал със Зара.

А Боби май е катастрофирал с мотора.

# 417
  • Бургас
Защото разбра, че е преспал със Зара.
Аз не разбрах за какво се разфуча, че Дани е преспал с онази девойка. Нали са само приятели, какъв й е проблема.

# 418
  • гр.София
Явно ревнува. И той нея я ревнува, и сега ще си играят на Харесвам те, не те харесвам като в трети клас.
А Галя какво направи с нейния апартамент? Под наем ли го даде? Като се бяха наредили в хола на партито, и ми се стори, че Митко и Галя ще са много симпатична двойка. А това парти за нероден Петко, между другото, хич не ми хареса. Такова празнуване в деня на потвърждение на бременността. . . Да е в края за baby shower, ok....Но, ще е много неприятно ако се обърка нещо със София и бебето.

# 419
На мен и снимките от видеозона ми се видяха за малко по- напреднала бременност от 5- 6та седмица, ама подробности сега.

Общи условия

Активация на акаунт