"София - Ден и Нощ" - 16

• 75 627
  • 718
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
Простотия след простотия върши... ooooh!

# 511
  • София
Някой може ли да каже какво е станало с Асен,че заради мачовете пропуснах епизода ?

# 512
Някой може ли да каже какво е станало с Асен,че заради мачовете пропуснах епизода ?

Асен отиде да се бие на уличен ,незаконен мач за да изкара бързи пари за инжекция на сестра си .Ама го пребиха.После баща му разбра и той купи инжекцията.
Интересно ми е в случая къде са родителите на Вики?Стана ми много гадно като гледам горкото дете как едва диша. Sad
Снощи беше поредния тъп епизод.Голяма боза става.Вече не го гледам с кеф,както в началото  ,а ми е едно нервно,особено като дават Теодора и Коко.

# 513
  • Дубай
Сестра му се разболя , имала астма и требвало някакво лекарство което струвало 2000 лв и той отиде на улични боеве но го напердашиха здраво PeaceДа пази господ от такива безотговорни родители, отишли да се забавляват в Испания а нямат да купят лекарство на детето си ooooh!
Коко много му развалиха образа в началото беше забавен, сега е малумно прост  Peace
а Теда не мога я понасям, много дразнещ тембър

# 514
Коко вече продава още непроизведената стока. Joy
Тези некопринени буби кой ден вече карат в буркана с дупки на капачката? Той ги пуска на разходка сред листата като домашни кучета. hahaha

Хахаха този Коко е толкова малоумен. Добре го подредиха съкватирантите му. Но няма пак да му дойде акълът в главата.

# 515
София ден и нощ - страхотен сериал и поредното доказателство, че непрофесионалните "актьори" са класи над надутите им колеги от НАТФИЗ Laughing  Laughing

# 516
  • Gotham City
Добре де, хора, само на мен ли ми е безкрайно досадно да се преразказват нещата във всяка тема? Сериала има профил във Vbox7, много е лесно да се пусне и направо да се види кой, какво е направил, какво се е случило и така нататък. Разберете, че за тези, които сме гледали епизода е значително по-интересно да го обсъдим, вместо след всеки епизод да преразказваме, за някой който не е гледа....
Нищо лично, ама..досадно стана вече

# 517
Добре де, хора, само на мен ли ми е безкрайно досадно да се преразказват нещата във всяка тема? Сериала има профил във Vbox7, много е лесно да се пусне и направо да се види кой, какво е направил, какво се е случило и така нататък. Разберете, че за тези, които сме гледали епизода е значително по-интересно да го обсъдим, вместо след всеки епизод да преразказваме, за някой който не е гледа....
Нищо лично, ама..досадно стана вече

Peace  и в другите теми е така за съжаление

# 518
  • Gotham City
Кои други теми?

# 519
За други сериали и предавания...има си нова плей с архив, там всеки може да гледа това, което е пропуснал  Peace

# 520
  • Gotham City
За други сериали и предавания...има си нова плей с архив, там всеки може да гледа това, което е пропуснал  Peace

В темите, които следя, за щастие няма такива.

Аз ще започна да докладвам такива мнения, много ви моля, който има желание - https://www.vbox7.com/byuser:sofiadeninosht

# 521
Deadpoool , за първи път с теб сме на едно мнение. Wink

Тази Зара е страхотен навлек ooooh! По-обсебваща и от Симона.
Не разбирам наистина ли има такива момичета, всячески Дани и показа, че не желае да има контакти с нея, но тя държи да своето.

Коко ... той няма нужда от коментар, тотален олигофрен, не е смешен, не е забавен. Как го търпят? Аз ако съм хазяин и имам такъв наемател, бих го изгонила веднага... ама сериал да става.

В Симона виждам едно израстване, което много ми харесва. Държи се зряло и възпитано, дано продължи така, а не да и съсипят образа отново.

# 522
  • София
Симона започна да се държи много зряло.Мене Галя ме дразни как постоянно се цупи и гледа или с 'лошия поглед' или погледа на плачеща върба.Уж не иска да е с Дани,а само се влачи с него и го ревнува от всичко дето мърда.Зара ми е супер противна от самото начало.В първия епизод,в който се появи нали се бореха за някъв льольо със Стела и тази Зара го мляскаше като за последно.После се оказа,че била девственица и много свито и скромно момиче ooooh!

# 523
София ден и нощ - страхотен сериал и поредното доказателство, че непрофесионалните "актьори" са класи над надутите им колеги от НАТФИЗ Laughing  Laughing
Grinning Ти добре ли си?

# 524
  • I Love You 3000
На мен ли така ми се стори или ще завъртим латино драма покрай бащата на Асен? Т.е. това момиченце дали няма да се окаже негова дъщеря и майката да не му е казала? Thinking На такова ми заприлича Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт