Забременели след ин витро - тема 30

• 57 905
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря!  Grinning Пожелавам на всички ви много щастие и бързо да стигнете до термин! Simple Smile

# 376
Честито и от мен...много здраве за мама и бебоците!

# 377
_fiery_smile_88 честито, прекрасни мерки и имена на двамата  Hug Поздравления и за кърменето  bouquet

# 378
Феъри,честити рожби,да са живи и здрави и много да ви радват bouquet

# 379
Фиъри, честити бебоци! Да са много здрави, а на теб желая бързо възстановяване Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 380
Честито Феъри! Много здраве на всички ви!  Hug

# 381
  • От Луната
Момичета, преди бях чела тук или из форума за лентички за тестване за наличие на амниотична течност.
В отчетната се заприказваха за секрети, на мен не ми е хрумвало, че толкова рано може да изтече нещо и не съм го мислила ... та въпроса ми е, може ли да заменим тези лентички с такива за киселинност? До колкото прочетох набързо, повишената киселинност може да е индикатор за изтичане на околоплодни води. Вярно ли е? Ако покаже нещо при ph-то, може да направя и другия тест, който обаче не е никак евтин  #Cussing out , но при всяко психясване, някак не ми върви да правя такъв тест. Какво мислите?

PS Все още не съм изперкала на тази тема  Joy

# 382
Амини,
Скрит текст:
доколкото си спомням, тестването е с обикновен разтвор на йод (за дезинфекция на рани). Капваха се 2-3 капки йод върху превръзката.
Става син, ако е изтичане на води.
Но Пънчето, май, беше казвала, че върху някои превръзки дава грешна реакция (явно заради разните неща, с които са напоени превръзките).

Питай Пънчето  Hug

# 383
Fiery, честито щастие bouquet Само такива хубави новини да носиш за бебоците Simple Smile

# 384
Fiery , честита ви радост ! bouquet Да са ви живи ,здрави и много щастливи  Hug

# 385
Fiery, честита двойна радост.  Живи и здрави да сте.bouquet bouquet
Electra, какво се случва с теб? Освен в дългото чакане, другаде не  срещам твой коментар, а си от активните по принцип. Започна ли да усещаш бебо ?  Simple Smile

# 386
_fiery_smile_88, честита двойна радост! Много да слушкат, много да папкат и само да ви радват! Да са живи и здрави бебенцата! Simple Smile

# 387
Jeran, тук съм си Laughing Пиша чат пат в темата за мечтите и ин витро. Но може би по-скоро нямам какво да кажа newsm78
От миналата седмица усещам нещо като гъдел, което мисля, че е бебето - поне се надявам Simple Smile

# 388
Синеочке, не ти трябват такива тестове. Не изкукуригвай. Всичко е наред!

# 389
_fiery_smile Честита двойна и шарена радост ! Страхотни мерки и хубави имена. Да са живи, здрави и игриви малчовците!

Общи условия

Активация на акаунт