Забременели след ин витро - тема 30

• 57 846
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Ами хайде да започва вече, че ще ме побърка Crazy

# 151
Аз съм почти 20 г.с. и не съм усетила отчетливи движения, само леко помръдване. С предни плаценти съм, но пък някои лекари казват, че няма значение това за усещането на бебето.

# 152
Електра, и аз още нищо не усещам (17+2). Щеше да е доста успокоително, но явно ще трябва да почакаме Wink

# 153
За протокола - родих голям и прекрасен мъж вчера. За съжаление е с добавен кислород заради лека инфекция, но се надявам АБ да го оправят бързо.

# 154
  • София
Cristi,честито!Да ти е жив и здрав малкият голям мъж!И да се оправя бързо,за да си ходите в къщи!  bouquet bouquet

# 155
Cristi,честито!Да ти е жив и здрав малкият голям мъж!И да се оправя бързо,за да си ходите в къщи!  bouquet bouquet
А дано  Praynig

# 156
  • София
Момичета, скоро се обсъждаше CRP, извинявам се, но моля ви отново за мнение или ориентир от къде да взема референтни стойности при бременност. Моят CRP днес е 1,93 при референтни за лабораторията 0-0,6. Знам че при бременност е нормално да е завишен, но не знам колко всъшност завишен е ок и колко е вече признак на инфекция  newsm78
Eто тук има референтните при бременност, само че са малко по-различни от твоите, но все пак може да се ориентираш. Май нямаш повод за притеснение.
Бананче, благодаря ти, но не виждам линк или нещо друго на което да проверя  newsm78

# 157
  • От Луната
Кристииии, честито и скоро да се прибирате у дома... надявам се ти да си добре и всички скоро щастливо да се гледате  Party Crazy Hug
Как се казва големия МЪЖ  Heart Eyes ?

# 158
  • В сърцето на любимия човек
Кристи - и тук честито!
Да ти е живо и здраво момчето и скоро да се гушкате и кърмите вкъщи!

# 159
cristiii,каква хубава новина, да ви е честита радостта, а юнакът много скоро да се запъти към вкъщи. На теб бързо възстановяване, ех че хубава новина bouquet

# 160
Кристи, честито и тук  Hug Heart Eyes Чакаме те с добри новини за малчо   Heart Eyes

Електрааааааа,  Heart Eyes  сега ще го усещаш по рядко и ще се чудиш той ли е , но скоро няма да има спирка  Hug

# 161
  • гр.София
Кристи, честита радост bouquet Да е жив и здрав малкия и бързо възстановяване на теб Hug

# 162
  • Варна
Е Cristi, честито ти момченце! Нека бъде жив и здрав и скоро да е при мама Simple Smile
Няма мърдане - след пънчето съм аз наред  #Crazy

# 163
Cristi честито! Да е жив и здрав малкия мъж!   bouquet

# 164
  • От Луната
Момичета, някой да има информация за bubi_, дали е родила вече?
Електра, скоро да те зарадва мъника  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт