Дългото чакане след трансфер 54

• 52 921
  • 768
  •   1
Отговори
# 540
Змийче, ти нали каза, че си пуснала тест?
Ааа, не съм!Чакам понеделник - ще ми е 9 ден,или във вторник ще пусна.Иначе на 13-ти ден са ми казали за тест,ама аз винаги пускам по-рано.Каквото и да стане - ще пиша да си излея емоцията Simple Smile

# 541
Стефи,

От Прегнила може да ти показва линия уринарния тест, както написаха други по-горе.
Една позната имаше положителни уринарни при несполучливо инвитро. Може да е от препаратите, затова се прави кръвен на 10-ти ден , уринарните може да те подведат ако са ранни.
 bouquet

# 542
Сложиха ми Хориомон 5000 преди пункцията на 22.09 вечерта,а вчера пак имах бледа втора чертичка на теста.
За колко време се чисти тоя препарат?

# 543
  • София
Сложиха ми Хориомон 5000 преди пункцията на 22.09 вечерта,а вчера пак имах бледа втора чертичка на теста.
За колко време се чисти тоя препарат?
Стефи, абсурд е чертата да ти е Хориомина , който си била преди сто години и то само 5000.Отивай на кръвен.

# 544
Добро утро! Днес някой няма ли да припишка тестче,да пусне кръвчица?Аз се изкушавам за един уринарен - 8 ден на бластче.Като цяло си излиза квото покажат.Ама пусто ме е шубе.Хем имам негативна настройка,хем половината лекарства ми свършват,та ако няма смисъл не ми се дават пари за нови опаковки.Луда работа!

# 545
  • София
Добро утро! Днес някой няма ли да припишка тестче,да пусне кръвчица?Аз се изкушавам за един уринарен - 8 ден на бластче.Като цяло си излиза квото покажат.Ама пусто ме е шубе.Хем имам негативна настройка,хем половината лекарства ми свършват,та ако няма смисъл не ми се дават пари за нови опаковки.Луда работа!
Ми хайте пишкай де, че само ви следя у притрепервам Mr. Green Силно стиснати палци Heart Eyes

# 546
Змийче,аз взех да съжалявам че изобщо го направих онзи уринен тест едва на 7-ми ден след трансфер.Само внесе смут и ми предизвика излишно напрежение.
Ако си бях чакала датата,на която са ми казали щях да си ги спестя тези емоции.

Буена,утре ще направя още един кръвен и да се приключва всичко.

# 547
Стефи, а с прокървяването какво стана?

# 548
Стели,вчера сутринта имаше малко.От тогава нищо повече не е текло.

# 549
Змийче, аз също съм го отписала този опит, но пуста му надежда.... скътала се е там някъде. Чинно ще изчакам датата на официалния тест, защото по-добре да знам веднъж завинаги, отколкото да преживея нещо подобно на това което се случва на Steffie. А отностно лекарствата, ако този опит ти е неуспешен ще са ти добре дошли за следващия. Ако е "+", ще са ти последна грижа.

# 550
Стефи, аз също съм на мнението на Буена - прегнилът се е изчистил мноооого отдавна, изобщо не са ти от него вторите черти Simple Smile Много хубаво, че кървенето е спряло - това само доказва, че има бременност. Стискам палци следващия кръвен да е много положителен, но го пусни в друга лаборатория ако можеш Hug

Момичета, не подхождайте така песимистично и нищо не отписвайте преди да сте направили кръвен тест. Казвала съм го няколко пъти - историята познава всякакви случаи Wink

# 551
Стефи, както каза Електра, спрялото прокървяване е добър знак. Не се отчайвай!  Hug

# 552
Тъкмо се успокоих,че няма кървене и пак ми зацапа кафяво. ooooh!

# 553
Стефи, зацапването не е обилно кървене.
Спри да се притесняваш, да го мисилиш, да го изчисляваш ... Отпусни се, прави нещо, което те разсейва, а утре иди пусни един кръвен.
И да го мислиш и да се притесняваш, няма да си помогнеш, а само си правиш лоша услуга.
Всички ти стискаме силно палци  thumbsup  Hug

# 554
Когато е кафяво не е проблем. Проблем е само ако е ярко, червено кървене. Бих ти казала - почивай повече - но контузена така или иначе нямаш избор освен да почиваш. Как е кракът?

Общи условия

Активация на акаунт