Дългото чакане след трансфер 54

• 52 119
  • 768
  •   1
Отговори
# 720
момичета, привет,
не мога да не разкажа сагата, която ми се случва....а и продължава Дългото чакане..., но съм вече не толкова позитивно настроена.
е, след 3 положителни  теста, отидох на преглед вчера на 20 ден след трансфер, при което док не видя нищо в матката. ЧХГ излезе 2500. и ме наплаши страшно и да ходя на сл ден рано раножадна гладна, т.е. готова за манипулация. аз тъкмо се зарадвах на това високо чхг.....и от едно емоционално състояние до друго...естествено, аз още вчера не можах да се примиря....и отидох при моята гинеколожка, която си видя пл сак в матката....и се учуди, че в Инвитро клиника не го виждат...уж се успокоих...да да , ама не....
съвсем малко спах....и бременните ми симптоми изчезнаха като че ли...вече не ми се хапва така неистово и гърдите ми се отпуснаха....и се отчаях...
днес сутринта отивам рано рано ....пристига док гледа и вижда сака ...а и извика и другата докторка...взеха нещо да си мърморят че бил малък ...незнам какво си...някакви такива ...и да се чака до събота....Направо не знам!!! и какво значи малък пл сак? случвало ли ви се е такова нещо?! какво мислите?!
малко почвам да губя доверие и в клиниката....най-прехвалената...а и да ме наплашат така ...едва ли не думата операция беше на дневен ред...

Кураж мила и отиди за трето мнение!  Hug В друга независима клиника.

# 721
Момичета, нямаше ли днес някой да прави тест?

# 722
Радинела, може да изостава малко щом не са го видели на първия преглед. Но щом е вътре в матката това е най-важното! Ако изостава може би ще си навакса. Отиди на трето място, в някоя клиника с добра апаратура - ако това ще те успокои.
Дано порастне ембриончето Praynig

# 723
Момичета, нямаше ли днес някой да прави тест?

Аз минах сутринта под ножа. Очакван "-", така че няма драма. Продължаваме напред!

# 724
E4elina, съжалявам мила! Дано следващият път е вашия! Желая ти го от все сърце

# 725
Ечелина  Hug Следващия път,нали Simple Smile

# 726
Ечелина и аз много съжалявам  Hug вярвай, че този опит те е приближил още повече към успешния  Heart Eyes

# 727
Стефи,какво стана мила?

# 728
Ама рзбира сееее, Змийче  Hug Никакво предаване до успех! А за natali още този ще е успешен (звездите ми го говорят). Tedi при теб как вървят нещата? Спря ли зацапването?

# 729
Ечелина, благодаря, че питаш. Вчера нямаше зацапване, но днес докато слагах утрогестана и на пръста ми остана малко съсирече колкото черен пипер. Вече и аз съм го отписала този опит и знам, че следващия ще е  baby_neutral

# 730
E4elina, благодаря ти за оптимизма. И аз вече имам някакво усещане, че е станало. Започнаха да ми се преяждат разни работи (дори и кисели), кръста си ме боли от началото, имам и придърпвания ниско долу, гади ми се, започах да се потя мн кофти, а по принцип трудно се изпотявам. Дано са на добре тези симптоми,

# 731
Натали,класически симптоми,особено това с изпотяването Simple Smile Кога ще тестваш че да поведеш хорото на бременелките?
Теди,не отписвай нищо до нула - аз кървенета и зацапвания никога не съм имала така че бих им се зарадвала,поне дикато не видя цифрички на теста.Та като казах цифрички - цяла нощ сънувам тестовес много цифрички.Ако не си знаех резултата щях да го приема за пророчески сън.Пък може вашите тестове да сънувам  Wink

# 732
  • София/Севлиево
Радинела, и аз бих потърсила още едно мнение.Не се отчайвай, а вярвай, че това може да е твоето чудо.
Момичетата с отрицателни тестове  Hug , пожелавам следващите ви опити да са успешни.Като чета за  успелите момичета в темичката така положително се настройвам, че като че ли съм готова за трети трансфер още ноември,нооо тази година май не е моята и ще почакам до януари...

# 733
Днес ми е 6ти ден и теста ми е насрочен за 19ти, но мисля да пусна един в петък на 9ти ден за да видя на къде вървят нещата

# 734
Натали на мен днес ми е 8-ми и много искам да пусна и аз на 9-ти ден утре, но много ме е страх. Стискам палци още на 9-тия си ден да видиш тлъсто ЧХГ  Hug
Сара68 имам спомен, че днес щеше да пуска тест, ако е пуснала да знае, че има много стиснати палци от мен  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт