Излишни килограми ако имаш ти Дюкан ще те втали - 284

• 128 575
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, бъдете упорити и постоянни и резултатът ще дойде. Акомимате възможност се движете повече от обикновено. Когато спазвах режима оставих колата пред блока и запопнах да ходя пеша, а годни наред преди това не слизах от колата.

# 196
Здравейте отслабващи хора.
Аз нямам на какво да се премеря но не се тревожа.Може в началото да не свалям на кила ама на сантиметри се сваля. Просто проявете търпение при всички ще се получи въпрос на време. Ако е по късно ще е рязко и изведнъж.
Не се предавайте и не мислете толкова за кила ,а за това как ще влезнете в любимите си слаби дрехи. smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521
Предния път като бях на режима за да започна да свалям аз ходе и то доста. newsm68

# 197
Не не знам, Rosanna. От 02 01 съм на Дюкан, имам единични изключения, започнах 66 кг, сега съм 61-62. Колко рязко да е отслабването? В цикъл съм и нищо не ми се яде, а знам че за да отслабваш, трябва да се храниш. И с водата съм скарана Sad
Може би затова не ми се получава.

# 198
И аз стартирам от утре, че бая злоупотреби имах през изминалия месец Simple Smile
Мисля да направя 5 дневен ударен етап, след това 5 ПЗ, а след това ще видим.

# 199
Добър ден

Elizabeth не се отказвай, малко кила се смъкват най-бавно. И за това кратко време на този режим не може да се каже с точност колко си свалила. Продължи още поне 2 месеца и тога виж как ти стоят дрехите .

# 200
Здравейте! Вече съм 9 ден ударен режим...утре последно и минавам във втора фаза. Мисля да е 5:5. Теглих се на 6 ден и -3.1 кг ( 65 - 61.9 ) хаха остават още 8 кг до целта (54) . Вече сънувам таратор и салатка  Grinning . Прави ми впечатление, че групичката на Дюкан не е много активна в сравнение с 90ДД и Ваня Червенкова  Thinking

# 201
Здравейте, момичета! Вече 7-8 дена на режима и нито едно килце смъкнато. Малко ме обезкуражява това, защото не ми се е случвало, а още повече съм изрядна.Ако не бях си накупила храна за десетки дни, може би щях да се откажа, но засега продължавам напред...........

# 202
Здравейте, момичета,

Аз съм стара Дюканка, преди девет години свалих 24 килограма и ги запазих повече от 5 години, макар че не довърших трета фаза. В момента, в който спрях да правя протеиновия четвъртък, постепенно за 2 години качих сваленото отново. Затова се осмелявам да ви кажа няколко неща.

1. Този режим трябва да се започва с ясна цел и запознаване с подробностите, защото не е 90-дневна диета, нито е нещо кратковременно, просто за да смъкнем десетина килограма. Целта е да се промени храненето завинаги. Не е здравословно често да се отслабва и после пак да се напълнява, така че започвайте, само ако сте твърдо решили, че сте готови за промяна. Бъдете готови и за периоди на задържане, понякога свалянето на килограми е бавно, а понякога има дълги периоди на задържане.

2. Никога не правете първа фаза  повече от 5 дни

3. Във форума има много теми от силното време на този режим, там има много полезна информация. За съжаление има и много плява

4. Четете за режима - колкото повече, толкова по-добре. Иначе има опасност да си навредите.

5. Ако наистина сте добре подготвени психически, няма да ви липсва сладко или мазно или каквото и да било друго.

6. Познавам хора с много свалени килограми, трудна и дълга е трета фаза, така че не започвайте, ако няма да изкарате докрай.

Не забравяйте, че този режим е позволено да се прави само два пъти в живота.

Успех на всички

Последна редакция: ср, 01 мар 2017, 20:20 от Jenusha

# 203
Не забравяйте, че този режим е позволено да се прави само два пъти в живота.
Здравей,Jenusha, защо? newsm78
За н-ти път съм на дюкан, доста е зле - даже мерките са такива, каквито са били на 25 01. Само понякога съгрешавам Embarassed

# 204
Здравей,  Elizabeth_

Защо си за н-ти път на Дюкан?

А иначе е позволен ограничен брой пъти заради мазнините, които циркулират в тялото ти по време на спазването на режима. Поне така пише в книгите му.

# 205
ЗдравейНте и от мен! Днес 9ти ден и -1 килце. Надявам се нещата в скоро време да се раздвижат. Гледам да не се отчайвам и продължавам напред. Какво мислите за протеините на прах (за дни, когато нямам нищо Дюканско в къщи)?!? Във френските форуми масово ги използват.

# 206
Добър ден от мен.
Аз продължавам да не се меря . Продължавам да си спазвам режима и не се тревожа колко в кила съм свалила.
Важното в случая ,е че чувствам добре и дрехите започват да ми стоят хубаво.

# 207
Здравейте,от 1.03 съм на диетата,имам около 10 кг.за сваляне. Започнах 60 кг. ,спазвам стриктно режима с изключение. на 2 парченца краставица от салатата и една хапка сладолед.За мой ужас на 5 протеинов ден съм 62 кг.

# 208
Здравейте,от 1.03 съм на диетата,имам около 10 кг.за сваляне. Започнах 60 кг. ,спазвам стриктно режима с изключение. на 2 парченца краставица от салатата и една хапка сладолед.За мой ужас на 5 протеинов ден съм 62 кг.

Здравей, Лиляна.
Мисля, че нещо не правиш както трябва. Можеш да си споделиш менютата, така ще можеш да отстраниш грешките, ако евентуални си допуснала такива.

# 209
Пиеш ли достатъчно вода?

Общи условия

Активация на акаунт