Излишни килограми ако имаш ти Дюкан ще те втали - 284

• 128 578
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Добър ден
Честит празник
 Аз продължавам да нямам кантар и така ми е много добре. Даже и апетита ми е доста намалял.
Само ме е яд че не мога да си хапвам чеснов сос , че много ми пада кръвното. Ама го замествам г руска горчица.

# 211
Здравейте мили дами Честит 8 МАРТ !!! Пожелавам ви УСПЕХ и завидни резултати !!!
И така по моя случай тежа 86кг. и целта е 68 кг. цели 18кг. така да се каже. Миналата година свалих с Дюкан 10кг. но си върнах 5кг. и сега искам ама наистина искам да ги размажа тези 18 кг. , че ми омръзна все за това да мисля. Те така започвам от днес и се надявам да устискам до края.

# 212
  • UK
Здравейте,

Започвам 4-5 дена първа фаза. Нямам кантар, ще си мерна обиколките.

Закуска: пуешко месо, кафе
Обяд: омлет с остатъците от пуешкото
Вечеря: може би супа топчета

Jenusha- какво мислиш за схемата 1/1 ?

# 213
Здравейте  bouquet
Аз съм  ,,бивша,, Дюканка.. накратко преди 4 години тежах 85кг и с много воля и подкрепа на дамите от форума за 8 месеца тежах 60кг и се наложи поради здравословни причини да спра режима преди желаните 57кг и така вече 4 години лятото тежа 60кг, зимата 65.... сега тези +5 много ме дразнят и съм решила все пак да стана 57кг!!! За това отново се обръщам към вас момичета, а този път ще ми е по- трудно, защото съм почти деннонощно на работа и нямам време да се храня, камо ли режим да спазвам... НО с воля отново трябва да се справя, септември месец ще се омъжвам и повече от всичко искам да се чувствам красива Simple Smile
Четох , че чията е позволена в режима, /преди 4 години нямаще такова нещо/ надявам се да потрърдите, защото ми е станала любима Simple Smile

# 214
  • UK
този път ще ми е по- трудно, защото съм почти деннонощно на работа и нямам време да се храня, камо ли режим да спазвам...
Моят проблем е подобен. Прекалено съм уморена за да готвя, а напоследък и да отделя няколко часа да напазарувам и да си приготвя храна. Confused Все пак успях да сваля 3кг, но от ресторантска храна не се слабее.

Чията имаше някакви ограничения май. Сигурна съм, че ще си много красива булка.  bouquet

Сега ще си правя месо на слоу кукър и варени кюфтенца.

1/1 карам, но ми е бая трудно.

утре П:
закуска: 2 яйца на очи, черно кафе
обяд: задушено телешко в палачинка, черен чай с мляко
вечеря: варени кюфтенца с бульона

ккал: 1,196   
въглехидрати: 4   
мазнини: 80   
протеини: 92   

# 215
  • UK
Здравейте,

Някой сеща ли какво казва Дюкан за соевото кисело мляко?

Утре П
Закуска: омлет с пушена риба, кафе
Втора закуска: палачинка (1сл трици+1яйце) с омлет и пушена риба
Обяд: пилешко+соево кисело мляко
Вечеря: супа топчета

# 216
  • Испания

Някой сеща ли какво казва Дюкан за соевото кисело мляко?

Цитат
Соево кисело мляко - в един сайт срещам разрешено 1 на ден, от чата - 2. Грамажи не пише.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg20310504#msg20310504

# 217
  • UK
Мерси smileys  Hug
Вчера се зачетох в темата ти, много хубави рецепти и информация. Самото мляко не е особено вкусно, но пък е много нискокалорично и обезмаслено.

Сега ще търся рецепта за хляб, главно за децата. Сутринта малката ми хапна палачинката. Joy

Много е хубаво да виждаш как стомаха ти намалява.  Heart Eyes

Утре ПЗ
Закуска: 2 яйца на очи, домат+напитка от кейл, кис. м-ко и стевия
Обяд: дюнер от палачинка (1сл трици+1яйце), пилешко на слоу кукър и много маруля+диетична кола
Вечеря: супа топчета

Относно ходенето, 20 мин ми е много  Rolling Eyes Походих с умерено темпо 10 мин срещу вятъра и се изпотих и уморих. Преди ходех с бързо темпо по час. С времето преполагам ще свикна.

# 218
Тери добре, че не се отказваш...Аз цяла година скачах от диета на диета и качих още килограми. От понеделник започвам пак на Дюкан и смятам този път да съм сериозна.....

# 219
Хубав пролетен ден на всички!
Направих 14 дена в Дюканската диета. Свалих 3 кила, което ми се струва забележително.
Имам си крачкомер и гледам да ходя по 10 000 крачки всеки ден, което е 2 часа, за да си ускорявам метаболизма.
Тествах се в калкулатора на Дюкан. Според тях, до началото на юни ще съм си постигнала целта, това точно съвпада с моя план. Знам, че зависи само от мен, но моля, но за всеки случай стискайте палци!  Laughing

# 220
Здравейте,момичета:) От днес и аз съм с вас.Започвам от 73кг като искам да смъкна до 60кг(поне) Simple Smile

# 221
  • UK
Алинка-как си? Аз доста дълго време се храних по НВВМ и качих кг. За да сваляш по този режим, трябва да си смяташ калориите постоянно и да ядеш предимно марули  Laughing На Дюкан определено се издържа по-лесно, психически не те натоварва и има по-реалистичен план за подръжка на кг. В смисъл, когато баба ми е направила баница, няма да и откажа, защото ще изляза от кетоза. Просто Дюкан е по-реалистичен за един обикновен човек и действа на 100% стига да го спазваш правилно.

Купих си една книга на  английски The Dukan Diet Life Plan. Много луксозно издание, с примерено меню за всички фази. Има доста рецепти с quark някакво свежо сирене (fromage frais). Поръчах си ги, да видим дали стават за ядене. Някой пробвал ли ги е?

Uncommon- браво! от къде този крачкомер, и аз искам  Crossing Arms

aleto89-успех ! ще ги смъкнеш със сигурност.

Колко П и ПЗ правите?

# 222
  • Испания
рецепти с quark някакво свежо сирене (fromage frais). Поръчах си ги, да видим дали стават за ядене. Някой пробвал ли ги е?

Предполагам, че става въпрос за това, което е като сирене "Крема". На мен много ми харесва.

Има много безплатни мобилни приложения за крачкомери. Изписва ти крачките, изминатите километри и изгорените калории. Предварително въвеждаш на колко см отговаря една твоя крачка.

# 223
[Цитат:)

[Край на цитата]

Крачкомер: моят телефон е по-стара версия и не можах да си инсталирам такова приложение, което да мери крачки. Понеже се тюхках наляво и надясно, и ми подариха за рождения ден.  Laughing Освен крачките, километрите и калориите, мери и пулса.

За П и ПЗ - по пет дни редувам.

Последна редакция: ср, 05 апр 2017, 13:02 от Uncommon

# 224
Скрит текст:
Алинка-как си?
Аз доста дълго време се храних по НВВМ и качих кг. За да сваляш по този режим, трябва да си смяташ калориите постоянно и да ядеш предимно марули  Laughing
Скрит текст:
На Дюкан определено се издържа по-лесно, психически не те натоварва и има по-реалистичен план за подръжка на кг. В смисъл, когато баба ми е направила баница, няма да и откажа, защото ще изляза от кетоза. Просто Дюкан е по-реалистичен за един обикновен човек и действа на 100% стига да го спазваш правилно.

Купих си една книга на  английски The Dukan Diet Life Plan. Много луксозно издание, с примерено меню за всички фази. Има доста рецепти с quark някакво свежо сирене (fromage frais). Поръчах си ги, да видим дали стават за ядене. Някой пробвал ли ги е?

aleto89-успех ! ще ги смъкнеш със сигурност.

Колко П и ПЗ правите?

Това изобщо не е вярно.
Във ВМ НВХ се ядат основно месо, риба, яйца, зеленчуци, плодове, ядки.
"Яденето на марули" е като допълнение към основното, което е месо/риба/яйца.

Сажалявам за вметката, но си написала една лъжа.    Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт