Излишни килограми ако имаш ти Дюкан ще те втали - 284

• 128 561
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Темата се е раздвижила!
Успех на всички ни!
Днес само закусих, трици, след малко ще хапна малко пилешко. Последен П ден, но заплатата е в четвъртък...може ли да карам два дни само на яйца и зеленчуци?

# 181
  • Пазарджик/Лондон
Криска -  bouquet! Непременно ще го пробвам:)

# 182
Темата се е раздвижила!
Успех на всички ни!
Днес само закусих, трици, след малко ще хапна малко пилешко. Последен П ден, но заплатата е в четвъртък...може ли да карам два дни само на яйца и зеленчуци?

Само на яйца внимавай, но ако наблягаш на белтъците няма проблем.

# 183
Отчет от мен След първи ден на П кантара показа -300гр. Доволна съм  Grinning. Записвам си всеки ден колко тежа и какво хапвам за да видя кое как ми се отразява

# 184
Здравейте отслабващи хора.
Днес ми е деня за мерене , нямам какво да споделя кантара ми явно се е развалил. smile3516
По забавното е ,че не мога да си намеря и сантиметъра. newsm62
За това ще спомена ,че дрехите ми са станали малко по широки. newsm44 newsm44 newsm44

# 185
Поздрави от мен! Втори ден на режима, смъкнати около 500 грама, но продължавам смело напред. Мисля да разгледам рецептите и да си разнообразя менюто. Какво мислите за Маизената, до какво количвство е разрешена, гледам че във френските форуми масово приготвят сладкишите с нея и с чист протеин, както и пшеничен глутен?!?

# 186
Здравейте и днес bouquet
Установих, че е хубаво да се теглим рано сутрин, иначе вечер винаги ме изкарва с един килограм по-тлъста.

# 187
  • Пазарджик/Лондон
Лори, отивам да гугълна какво е Маизена Wink.

# 188
Лори, отивам да гугълна какво е Маизена Wink.
Царевично  брашно Wink

# 189
Пореден отчет от мен Simple Smile Меря се рано сутрин след като си направя гимнастиката
Днес ми е 4ти ден За 3 дни -1600 доволна съм  Laughing

# 190
Добро утро.
Продължавам смело без да се меря. Нямам му доверие на кантара,но това не ме отчайва. Честваме се пълна с енергия и древните ми стават по широки.

# 191
Здравейте, момичета! Вече пети ден на протеини и нищо не съм мръднала. Напълно съм изрядна, нямам никакви прегрешения , не съм в МЦ и нямам отговор. Чудя се дали защото тези дни не съм на работа и нямам толкова движение и защото вечер ми се дояжда сладко и ми се допива винце и за да се въздържа се наливам със степче лимон и си хапвам кремче от 1 обезмаслено кисело млако+степче+ желатин от хладилника. Май от този аспартам и от млечните се задържа. Тази вечер ще опитам да ям само месо на вечеря, за да видя разликата. Някакви идеи?!? newsm78 newsm78

# 192
Здравейте на всички Simple Smile Днес приключих ударния режим, но на третия ден ме нагости МЦ и за 6 дни съм само -3кг.  Не знам дали е добър резултат. Искам сега да правя 2/2 мислите ли, че ще има добри резултати?
Всяка сутрин закусвам 3 л. овесени трици + 1 яйце и малко сирене.
Имам 20-25 кг за сваляне, имам търпение, но много се страхувам да не ми отмине мотивацията. Надявам се тук да си я поддържам Simple Smile

# 193
Lorry M, чела съм, че килограмите падат по-бавно, ако не за първи път си на Дюкан. При мене е същото.

# 194
Lorry M, чела съм, че килограмите падат по-бавно, ако не за първи път си на Дюкан. При мене е същото.
Въпреки, че не свалям, не мисля да се отказвам. Лека и отслабваща!

Общи условия

Активация на акаунт