Излишни килограми ако имаш ти Дюкан ще те втали - 284

• 129 289
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Според мен трябва да пиеш повече вода. Би помогнало да направиш някой допълнителен чисто протеинов ден или дни. Не бих взимала фурантрил или друго лекарство, след като тази диета води до изхвърляне на течности сама по себе си.
Аз пия много вода по 3л.а може и повече и си мисля че е много и я задържам.Единствената грешка която правя е че не си носех нищо за ядене  и карах само на вода и кафе до като се прибера от работа (16ч.)и след това ядях само режимна храна.При нас е много горещо и нямам апетит но от днес си нося пак и ще видим какво ще стане.

# 421
  • UK
Лили, аз понеже си вкарвам менюто във фитнеспал, забелязах, че яйцата имат много содиум. Предполагам вече си се оправила.

Започвам и аз, не съм сигурна, че ще се справя.

утре П:
з. палачинка с шунка, черно кафе
о. пържола, кафе с мляко
сл. супа топчета
в. омлет, чай с мляко

# 422
Аз пия много вода по 3л.а може и повече и си мисля че е много и я задържам.Единствената грешка която правя е че не си носех нищо за ядене  и карах само на вода и кафе до като се прибера от работа (16ч.)и след това ядях само режимна храна.При нас е много горещо и нямам апетит но от днес си нося пак и ще видим какво ще стане.

Лили, ама ти много слабо се храниш! Дано сега, като си носиш, да потръгне.
Аз така бях си измислила една диета, при която ядях само вечер, и смъкнах едно кило за цяло лято мъки и глад... Disappointed Relieved

# 423
 Здравейте милички!
При мен нещата потръгнаха и то с пълна сила.Изчистих задържаната вода и 2кг. отгоре.Затова носете си  храна и яжте редовно и няма да имате моя проблем ,аз буквално ядях по цял ден и резултата е на лице.Сега си нося по 1л. айрян +трици (пия си ги) и 3-4 тел.кюфтета или руло пилешко или Стефани и това до обед като се прибера си ям манджите.Така че ЯЖТЕ ЗА ДА ОТСЛАБВАТЕ.

# 424
Браво на теб, lili!!!

# 425
  • UK
Браво Лили!  Така е, и аз съм правила грешката да не ям.
П+ПЗ ли караш?
Аз не съм сигурна дали да не си карам 5/5..

Беше ми най-трудната първа фаза, въпреки, че не съм гладна, може би заради предстоящият мц. И съм качила 300г. Sad

днес ПЗ
закуска: 2 яйца с извра, черно кафе
обяд: зеле с телешко, кафе с мляко
вечеря: същото, чай.

# 426
Да на П+ПЗ и ги редувам 5/5 така се чувствам много добре.

# 427
  • UK
Аз съм минус 2кг Simple Smile

Понеже в новата книга Дюкан абсолютно изключва 5/5, още се колебая дали да го продължавам. Може би покрай МЦ ще карам 1/1.

Обаче много готвене ми се събира.. Започнах да си правя предястия, по книгата с обяда и вечерята освен основното има предястие и десерт. Много по-добре е така, но имам чувството, че постоянно чистя кухнята..

И един въпрос: яйцата за крем-карамела с какво ги разбивате? Много пяна се получава при мен и после купичките са празни.

# 428
Аз съм минус 2кг Simple Smile

Понеже в новата книга Дюкан абсолютно изключва 5/5, още се колебая дали да го продължавам. Може би покрай МЦ ще карам 1/1.

Teriyaki, супер, потръгна работата!
Не знам коя е новата книга на Дюкан. За справки аз ползвам сайта му, ето извадка от там:
Източник: http://www.dukandiet.co.uk/the-dukan-diet/4-phases/cruise-phase?eprivacy=1

Мой превод: "1/1 означава 1 ден протеини и зеленчуци, последван от 1 ден чист протеин и т.н. Ако задържате килограми, може да използвате по-голям интервал, например 2/2, 3/3, 4/4 или  5/5. Вариантът 5/5 е особено препоръчително за хора, които имат да губят много килограми."

За крем карамела не мога да помогна, не обичам! Simple Smile

# 429
  • София :(
     Teriyaki, независимо за обикновен или дюкански крем карамел - яйцата се разбиват с вилица или тел за яйца, но с нея по-внимателно и се прецеждат през цедка, може и два пъти, за да не остават "парцалчета" от белтъка и да не се разпенват. И баааавно печене на ниска температура или както се казва - спокойствие и силна храна  Peace

# 430
Здравейте преди две години спазвах диетата на Дюкан , сега имам голяма нужда да отслабна пак. Надявам се да ме приемете и заедно да обсъждаме диетата ни.Позабравила съм някои неща ,но основното помня! От утре започвам 19.08.17 г пожелавам си успех!

# 431
Здравейте преди две години спазвах диетата на Дюкан , сега имам голяма нужда да отслабна пак. Надявам се да ме приемете и заедно да обсъждаме диетата ни.Позабравила съм някои неща ,но основното помня! От утре започвам 19.08.17 г пожелавам си успех!

И ние ти желаем успех! Simple Smile

# 432
Благодаря!

# 433
Здравейте.Започнах диетата днес ,но се чудя като дойде време за п+пз как да си разпределя дните.Мисля си ,че ако са 5/5 ще е много вероятно да се издъня и си мислех да са 3/4,поне в началото докато свикна.Как мислите дали много ще забавя нещата.Имам да салям 10-15 килограма.Благодаря предварително за отговорите. Simple Smile

# 434
  • UK
Добре дошли 01046050 и венкова Flowers Tulip

mimensita- благодаря ти, значи в прецеждането е тайната.

Uncommon- потръгнаха и съм минус 4кг до сега. Мерси за линка, реших се на 5/5. Опитвала ли си от рецептите в този сайт ?

01046050- 1кг на 10 дена е очаквания резултат, даже и 1/1 да караш.

венкова- как мина първия ден?

Не забравяйте 20 минутната разходка всеки ден. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт