Излишни килограми ако имаш ти Дюкан ще те втали - 284

• 128 522
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
                Добро утро, момичета! Simple Smile
Как сте? Как върви диетата? Много време мина откакто не съм писала,но си бях задала срок за килограмите ,който не спазих и към днешна дата  съм 93.9.Започвам седмицата на протеини и да видим какво ще се случи.
Хайде отново всички да споделяме резултати и да се подкрепяме взаимно.Така е хем по-лесно и по-весело и най-вече стимулиращо.
Целувам ви и ви прегръщам Hug

# 106
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Направих една седмица на втория вариант на диетата, много съм доволна от резултата и продължавам Wink.
Имам въпрос - в протеиновият ден може ли да се използва пресен лук?

# 107
Има ли все още диетуващи?! Аз си продължавам, онзи ден си купих книжката на Джейми Оливър с много готини рецепти на салатки, така, че доста разнообразявам.
Нямам никакви прегрешения, освен някоя друга ядка, че ми се хапваха и вино, но имам доста движение и спорт, така че кантарът е само надолу.
Заедно с шейка на Хербалайф за 3 седмици съм 2 размера надолу и целулитът е почти изчезнал.
Продължавам стриктно до Коледа и мисля да си позволя една вкусна коледна вечеря Grinning

# 108
Искам да попитам има ли някъде тема/блог или нещо подобно, където да споделяте храни, които са подходящи за нашия режим? Например сирена, кашкавали, шунки и пр. Интересуват ме марки и магазините, в които се намират.

# 109
Искам да попитам има ли някъде тема/блог или нещо подобно, където да споделяте храни, които са подходящи за нашия режим? Например сирена, кашкавали, шунки и пр. Интересуват ме марки и магазините, в които се намират.

Ето в този сайт може да намериш подробни рецепти и какво включват, има голямо разнообразие:
https://dukanskirecepti.wordpress.com/
В дясно като скролнеш малко надолу има категория "Какво да сготвя днес".

# 110
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте от около 3 м съм на режима . Чудя се да мина ли за седмица , две на трета покрай празниците да раздвижа малко метаболизма ?
Имам са свалям около 12 кг още . Поне още 3,4 месеца ще съм в 2 фаза .
Но ме е страх тази малка почивка в 3 да не спре свалянето .
Какво ще ме посъветвате ?
И от новите неща какво си позволявате да хапвате ?
Аз съм стара дюканка и режима беше по строг преди .
Благодаря

# 111
Здравейте от около 3 м съм на режима . Чудя се да мина ли за седмица , две на трета покрай празниците да раздвижа малко метаболизма ?
Благодаря
Заради еуфорията покрай празниците и всички роднини заедно, режимът поне при мен се проваля тотално и освен смесен етап, направо прекалявам.... поне при мен е така.
Майка ми ми каже: "Айде сега са празници, после ще гладуваш:, някой друг ще каже" Опитай от това...празници са" и така се сриват месеци усилен труд и лишения.Ако трябва да бъда честна,единствените ми злоупотреби са чаша червено вино ( домашно),ядки и количеството прясно мляко, но за сметка на това компенсирам тези прегрешения с адски много движение.

# 112
  • Пловдив

В първия пост има линкове към рецепти на наши съфорумки. Има много хубави неща и ако човек има време и желание да се занимава ще изкара много разнообразен режим.
Сирена и кашкавали все още няма напълно режимни в България. За съжаление.

# 113
  • Щастлива мама на 3 слънца
Благодаря
Заради еуфорията покрай празниците и всички роднини заедно, режимът поне при мен се проваля тотално и освен смесен етап, направо прекалявам.... поне при мен е така.
Майка ми ми каже: "Айде сега са празници, после ще гладуваш:, някой друг ще каже" Опитай от това...празници са" и така се сриват месеци усилен труд и лишения.Ако трябва да бъда честна,единствените ми злоупотреби са чаша червено вино ( домашно),ядки и количеството прясно мляко, но за сметка на това компенсирам тези прегрешения с адски много движение.
Никога до сега не съм предрешавала и сега и преди . Притеснявам се , че задържам . Също и организма мл Се чувства много изтощен .

# 114
Хеййй какво става с режима? Виждам, че няма никаква активност. Аз съм си все така на ПЗ от август месец и се чувствам страхотно! Продължавам да смъквам и то само мазнини, целулитът ми се изчисти, кожата се изглади и продължавам така до Коледа. Мисля поне на самия ден да се възнаградя с една Коледна вечеря.
През почивните дни имах минимални злоупотреби, но се реванширам с доста спорт и заместване на две хранения с шейка Simple Smile

# 115
Да попитам на втори етап разпределението на дните (4/3, 2/8, 3/7) означава ПЗ/П или П/ПЗ ???

# 116
Да попитам на втори етап разпределението на дните (4/3, 2/8, 3/7) означава ПЗ/П или П/ПЗ ???
Според мен ти трябва да си прецениш, в зависимост от това колко имаш за смъкване.
Според мен са П/ПЗ

# 117
Здравейте, момичета 😊 За първи път ще спазвам този режим и имам въпрос - от началото на режима ли се ядат омесените трици, със започването на ударния етап, че не можах да го разбера, въпреки че прочетох книгата 🤔 Много ще се радвам ако някой ми обясни 😊
Усмихнат и успешен ден на всички 😊

# 118
Здравейте, момичета 😊 За първи път ще спазвам този режим и имам въпрос - от началото на режима ли се ядат омесените трици, със започването на ударния етап, че не можах да го разбера, въпреки че прочетох книгата 🤔 Много ще се радвам ако някой ми обясни 😊
Усмихнат и успешен ден на всички 😊

Успех в режима, особено покрай празниците, защото има много изкушения Simple Smile
Аз моят го прекъснах за около 15-20 дни, защото просто няма как да го спазвам съвсем точно и чакам да мине НГ, като се старая да не прекалявам.

Относно триците,всеки ден се взимат по съвсем малко за да спомогнат храносмилането и редовното ходене до WC, тъй като има голяма вероятност режимът да предизвика някои проблеми Simple Smile
Аз лично ги забърквах за закуска с малко кисело мляко.

# 119
Много благодаря за отговора ☺ И аз така предполагах, но реших да попитам за всеки случай. А може ли да споделиш от къде мога да си купувам?
Пожелавам Весела Коледа и сбъдване на всичките ви желания ☺ Лека и спокойна нощ

Общи условия

Активация на акаунт