Излишни килограми ако имаш ти Дюкан ще те втали - 284

• 128 456
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна/Благоевград
Христина ще успееш щом аз мога всеки може.
Може шкембе чорба, но с телешко шкембе и обезмаслено мляко. Без масло и брашно.
Днес нищо не съм свалила, тъкмо се похвалих и пак. Но продължавам напред. Вчера ядох заешко за първи път. Вечерта беше останало за мен съвсем малко парче и съотношението протеин зеленчук беше 50 на 50 и мисля затова задържам. Ще се раздвижи пак няма къде да ходи.  NaughtyNaughty

# 91
Отчет от мен....след злоупотребите през уикенда, реших, че не става така и трябва да съм стриктна!
Днес правя ПЗ
Закуска: Лате ( не бях гладна)
Обяд: Зелена салатка с пилешко филе на скара
Вечеря: Още не съм решила, но може да я пропусна)
Поръчала съм си и шейка на Herbalife, с който смятам да заменя закуската, имам приятелка, която е много доволна и смъкна много.
Все още не съм стъпвала на кантара, но ще го направя утре! При мен има доста голям прогрес, защото спрях противозачатъчните, макар, че ми трябват месеци преди организмът ми да се е изчистил.

# 92
               Здравейте Grinning                                                                                                                                                                                                                             ,
    Хайде и аз вече да се похваля 98.6кг.Оздравях и вече не пия антибиотици.Утре последен ден П и започвам 5 дни ПЗ.

# 93
  • Варна/Благоевград
Здравейте днес е толкова студено, че си личи, че е 1 ноември. Днес скъпата ми майчица става на 45.  Party През телефона съм и не мога да почерпя, но пийте по една вода за нейно здраве.  Blush Вчера изпих над 3 литра вода, от днес съм на П. Общо за петте ПЗ имам 1.600кг. Дано сега с тая П разкарам поне още 2 килца, че от предната не само не свалих, ами и излязох с плюс.
Хубав ден ви желая.

# 94
               Здравейте Grinning                                                                                                                                                                                                                             ,
    Хайде и аз вече да се похваля 98.6кг.Оздравях и вече не пия антибиотици.Утре последен ден П и започвам 5 дни ПЗ.
Душка, страхотни резултати! От антибиотиците се задържа вода, така, че доста бързо ще смъкваш след като не ги пиеш вече.
Аз съм на П ден днес,
Закуска: Шейк колаген с прясно мляко
Обяд: Яйца на плоча
Вечеря: Може би едно кисело мляко Simple Smile

# 95
Имам въпрос може ли в ударния период сърца и воденички с лук,чушка и морков като зеленчуците няма да ги консумирам,а просто да си пуснат аромата?  newsm78

# 96
Имам въпрос може ли в ударния период сърца и воденички с лук,чушка и морков като зеленчуците няма да ги консумирам,а просто да си пуснат аромата?  newsm78

Доколкото знам може само чисти протеини, препоръчва се лимонов сок за месото.

# 97
Здравейте  Simple Smile записвам се и аз от днес при вас Grinning 82 кг съм и стискайте палци Hug Peace

# 98
Здравейте днес ми е 8ми ден на ударния период чисти протеини.Стартирах от 85,400кг за тези 8 дни свалих само 4кг нормално ли е според вас,очакванията ми бяха по-големи тъй като имам поне 20кг. излишни.Малко се отчаях,а съм стриктна,понеже знам че сега се свалят рязко най-много кг. като започна след 3 дни и зеленчуците ще става по-бавноооо. Sad  smile3518 smile3518  smile3511

# 99
Здравейте днес ми е 8ми ден на ударния период чисти протеини.Стартирах от 85,400кг за тези 8 дни свалих само 4кг нормално ли е според вас,очакванията ми бяха по-големи тъй като имам поне 20кг. излишни.Малко се отчаях,а съм стриктна,понеже знам че сега се свалят рязко най-много кг. като започна след 3 дни и зеленчуците ще става по-бавноооо. Sad  smile3518 smile3518  smile3511
Не се отчайвай! Писала съм и в предишни постове, че килограмите не са показател, а намалената обиколка.
Принципно мазнините са по-обемисти от чистия мускул, т.е загуба на 4 кг чисти мазнини не е малко, това си е по половин килограм на ден!
Също така може да задържаш течности, ако си преди или по-време на цикъл.
Пиеш ли достатъчно течности и приемаш ли необходимото количество трици?

# 100
Не се отчайвай! Писала съм и в предишни постове, че килограмите не са показател, а намалената обиколка.
Принципно мазнините са по-обемисти от чистия мускул, т.е загуба на 4 кг чисти мазнини не е малко, това си е по половин килограм на ден!
Ами да по 2,5л вода на ден и триците да 3с.л. да обиколките не съм мерила още само кг следя но ще си измеря и тях.Благодаря за куража   Laughing

# 101
Ами да по 2,5л вода на ден и триците да 3с.л. да обиколките не съм мерила още само кг следя но ще си измеря и тях.Благодаря за куража   Laughing
Обиколките са по-важни! Реално всеки отслабва по различен начин. Т.е 4 кг може да са само мазнини, или течности, някои смъкват мускулна маса. Важно е да си видиш какви са ти обиколките преди режима и след това. Както съм писала и преди, набележи си някаква дреха, която искаш да ти стане и следи прогреса си по нея. Аз така направих с едни дънки, бях си ги взела преди 3 години и преди диетата ги обувах до средата на бедрата, а сега са ми широки и в талията.Реално съм смъкнала 6 кг.

# 102
Обиколките са по-важни! Реално всеки отслабва по различен начин. Т.е 4 кг може да са само мазнини, или течности, някои смъкват мускулна маса. Важно е да си видиш какви са ти обиколките преди режима и след това. Както съм писала и преди, набележи си някаква дреха, която искаш да ти стане и следи прогреса си по нея. Аз така направих с едни дънки, бях си ги взела преди 3 години и преди диетата ги обувах до средата на бедрата, а сега са ми широки и в талията.Реално съм смъкнала 6 кг.
Ооо браво това е чудесен стимул да по 2см от обиколките са ми изчезнали  Wink

# 103
Темичката нещо замря Simple Smile, обаче аз продължавам с нови сили и мотивация от утре 5П/5ПЗ.
Много омазах нещата през уикенда, имах рожден ден ( 30г) и съответно имаше тотален диетичен провал.
Като килограми не съм мръднала, ама все пак злоупотребите не са  хубаво нещо Simple Smile

# 104
 Преди години, след раждането на детето ми бях 3 месеца на Дюкан, от 70кг свалих до 59, после почти 3 месеца спазвах 3-та фаза. Спазвах стриктно указанията на момичетата тук. В момента поддържам 55-57кг с нормално хранене, разбира се внимавам как и с какво се храня.
 Това, което чета в момента е далеч от Дюкан, не виждам триците за закуска, нормалното хранене до засищане. Това не е диета с гладуване, а режим. При този режим, за да се отслабне се яде.
 Бих посъветвала всички отново да прочетат съветите на доктора, ако искат да постигнат ТРАЙНИ, а не бързи резултати.
 Успех!

Общи условия

Активация на акаунт