Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 49

• 59 809
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • добрич
Дано денят е късметлийски. Току що бокс вафли от Троя. Обичам като печеля от първия код Simple Smile За играта на Ная ще споделите ли повече? Simple Smile

# 91
Ная се тегли в магазини с касова бележка за вафлу. Магазините ги има на сайта на Престиж.
Тази беше до 30.09, но мисля има и нова пак но в други обекти.

# 92
С 2 кутий троя от нощните часове Simple Smile

# 93
  • Русе
2 опита за игра по нощите и нищооо...ни вафли, ни теди, ни милка...явно не ми е била късметлийска нощ. #2gunfire
Но пък си получих наградата от Зева, спечелена през първата седмица, много добре опакована и хубава козметика...поне на аромат, де!! Laughing

# 94
И аз нямам проблем с разчитането на кодовете, поне за сега.

# 95
  • на североизток от Рая
 Здравейте!
 В тази тема не съм се записвала.

Имам един шоколад Милка и една вафла Споко, не знам по кое време на деня да въведа кодовете и дали изобщо да бързам, или да поотложа във времето. А вчера в магазин СВА видях шоколад Милка с отлепен стикер. Е, който е преписал и пратил кода, ако спечели, какво ще прави? Нали ще му поискат да покаже опаковката на шоколада при получаване на наградата. Нахални хора има, ей.  ooooh! А в същия магазин СВА няма нито една вафла от участващите в игрите. Не били заредили още. Ами какво чакат. Нареждаха вафли без промо етикети.

# 96
Ние пък имаме колело от вафли Ная  Mr. Green
Което беше доста неочаквано, но пък малката е във възторг  Heart Eyes

Честито, страхотна награда.
Моят късмет нещо го няма последно време, но аз съм търпелива.

# 97
А вчера в магазин СВА видях шоколад Милка с отлепен стикер. Е, който е преписал и пратил кода, ако спечели, какво ще прави? Нали ще му поискат да покаже опаковката на шоколада при получаване на наградата. Нахални хора има, ей.  ooooh!  

Нели, това е често срещана практика за жалост. Регистрират кода на място в магазина и ако е печеливш купуват шоколада, ако ли не ...  #2gunfire

Снощи минах през Кауфланд, но Хипер с игра имаше само от един вид вафли които ние не ядем и не купих. Взех 2 вафли Троя да си пробвам късмета и там  Peace

# 98
  • на североизток от Рая
А вчера в магазин СВА видях шоколад Милка с отлепен стикер. Е, който е преписал и пратил кода, ако спечели, какво ще прави? Нали ще му поискат да покаже опаковката на шоколада при получаване на наградата. Нахални хора има, ей.  ooooh!  

Нели, това е често срещана практика за жалост. Регистрират кода на място в магазина и ако е печеливш купуват шоколада, ако ли не ...  #2gunfire

Сериозно ли?  Shocked През ум не ми е минавало. А пък иначе Милка е на промоция тази седмица, ама то пък една промоция,  ooooh!, 1.99лв.

# 99
  • Перник
Какво включва QR код за промо пакет за Кино Арена?

# 100

Ние пък имаме колело от вафли Ная  Mr. Green
Което беше доста неочаквано, но пък малката е във възторг  Heart Eyes

Честито. Къде са публикувани печелившите??

# 101
  • София
Спечелих термо чаша от троя. Но от 2 седмици чама победителите от нескафе и явно не знам къде да ги търся, Би трябвало поне 2 пъти да са теглили по 300 чаши, нали така?

# 102
Какво включва QR код за промо пакет за Кино Арена?
Билета, средни пуканки и средна кола. Simple Smile

# 103
Хаха - да, Нескафе вече трябва да публикуват за втората седмица, но не го правят и като ги попита човек, отговарят, че имат технически проблем... Невероятно е, че за толкова време не успяха да го оправят...

Чудя се дали да напиша една жалба за Фабер Кастел - тяхната игра е с покупка, но не публикуват никакви печеливши. От друга страна, общите им условия са много кратки и не пише къде ще ги публикуват, а само, че ще бъдат изтегляни за всеки месец (по около 1000 души на месец - едва ли са участвали толкова! Играта е от август до ноември, т.е. трябваше да теглят за септември и за октомври). Не пазя касовите бележки, но мога да отида да си купя още нещо, да участвам пак и да включа в жалбата новата касова бележка... И все пак, не знам дали да се занимавам - ако кажат, че не е описано в условията, но са уведомили печелившите в имейл, само ще си изгубя времето...

# 104
  • Пловдив
Привет на всички:)
Току що получих тениска от Скин мама на името на мъжа ми:)
Изобщо не съм разбрала,че е спечелил:)Бяла Л размер мн хубава материя изглежда.
Милка 17:0 Crazy Peace

Общи условия

Активация на акаунт