Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 49

• 59 790
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Нищо от Куинс, нищо от Хипер, пффф.....  Rage

Обаче спечелих марсианска мравка и щерката подивя от радост  Mr. Green
Ето печелившите https://dama.bg/article/vizhte-koj-pecheli-nagradi-ot-marsiantsi … imunoforte/12888/  Peace

Мерсиии  Hug спомнях си, че съм писала отговор, но не помнех в кой сайт беше Simple Smile Спечелила съм и аз буболечка  Hug Там как се свързват с печелившите или ние трябва някъде да им пишем Simple Smile

И аз това се питам...Нямам мейл!

# 76
Не можеш да регистрираш втори път код от опаковката! Naughty Така е с всички игри с кодове!

Мерси, объркала съм се значи с някоя друга игра Sad

Първия ми код на Милка разбира се се оказа непечеливш, имам още 5 и ако не спечеля не мисля да купувам повече шоколади.

# 77
тези от Милка се излагаааааааааттттт  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Това вместо "запис"  Wink

# 78
  • София
Вафлите Хипер в Кауфланд са с промоционални опаковки, а код не откривам. Всички се зверим и не намираме. Какъв цвят са буквите?

# 79
Розови и едва забележими. От вътрешната страна на опаковката центрирани в средата.

# 80
  • Варна
Вафлите Хипер в Кауфланд са с промоционални опаковки, а код не откривам. Всички се зверим и не намираме. Какъв цвят са буквите?

Червени. Peace

# 81
Много бледо червени и се виждат по добре под ъгъл

# 82
  • София
Живи да сте - видяхме къде са,утре на дневна светлина ще ги преписвам.

# 83
  • София
Само при мен ли кодовете се четат съвсем нормално?
Всъщност преди малко като отворих вафлата не видях нищо и тъкмо да им снимам и пратя, че липсва код и го видях. Беше точно на лентата, с която отваряш вафлата от страни.  Rolling Eyes

# 84
Всъщност преди малко като отворих вафлата не видях нищо и тъкмо да им снимам и пратя, че липсва код и го видях. Беше точно на лентата, с която отваряш вафлата от страни.  Rolling Eyes
Аз не ги отварям от тази лента, че никога не е сигурно къде е кода Naughty

# 85
  • Телиш/Плевен
При мен едни се четат съвсем ясно, а за други трябва мнооого да се взирам.

# 86
4:0 за Престиж. Имам още 1 код. Ще го регистрирам и ако не спечеля нищо, просто никога няма да играя игрите им. Като знам с НАЯ какви ядове брах и колко им свидят наградите, трудно бих продължила да се боря с тях.

# 87
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Купих си един шоколад Милка, но не смея да го регистрирам.
На вафли с код така и не попадам.

# 88
Е не съм имала ден,в който да спечеля толкова неща на куп!

1.Кутия вафли Троя
2.Тетрадка от Чупа
3.Колонки от Чупа
4.Мишка Чупа  newsm44

Днес ще пусна тото и ще си купя билет от лотарията  smile3508
Някой до сега получил ли си е награда от Чупа Чупс?

# 89
Ние пък имаме колело от вафли Ная  Mr. Green
Което беше доста неочаквано, но пък малката е във възторг  Heart Eyes

Милка - 30:0 и повече няма да ги споксорирам.
Фафлите на Престиж така или иначе само тях купуваме, там ще си регистрирам пък дано се получи нещо Simple Smile
Кодовете се четат прекрасно.

Общи условия

Активация на акаунт