ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 6 [222]

• 42 064
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Ивчеее, ела , ела песнята хубава, ма тая проста.. япма вика  ooooh! ooooh! ooooh!

# 166
  • Яко в Матрицата...
Ивчеее, ела , ела песнята хубава, ма тая проста.. япма вика  ooooh! ooooh! ooooh!

Не знаела как да се държи... За пръв път толкова се сближавала с някой... Онова от любовния фраг...

Ашкъм на хоризонта Joy

# 167
ади, изгубихте облога  hahaha засега  hahaha

ама много хубави бяха .. много  Heart Eyes

вай бе .. онова, дето трябваше да го видим в 1-ва серия го видяхме сега, ама по тъмно  hahaha

# 168

Не знаела как да се държи... За пръв път толкова се сближавала с някой... Онова от любовния фраг...
Hug Heart Eyes

Ашкъма ей сега ще им покаже  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 169
вай, вай .. ашкъма е свалил номерата от тела на Йомер  Mr. Green

# 170

ашкъма ревнува  hahaha предупреждава го за Мелек  Mr. Green ама е прав, не е толкова наивна, на колкото се прави.  Mr. Green

# 171
  • Sofia, Bulgaria

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 172
ади, изгубихте облога  hahaha засега  hahaha

Като мина напеченото облог било  hahaha hahaha hahaha иначе не било  Laughing Laughing то така и баба знае  Laughing Laughing

Въпрос на време е целуфана  Wink

# 173
  • Яко в Матрицата...

ашкъма ревнува  hahaha предупреждава го за Мелек  Mr. Green ама е прав, не е толкова наивна, на колкото се прави.  Mr. Green

hahaha hahaha hahaha hahaha

Ще му изяде прикритието тоя Мелек Rolling Eyes

# 174
М:Знаеш ли защо съм тук?
С:защо?
М:Исках да направя нещо за мъжа, който ме спаси от смъртта. Исках да бъда до него в труден за него момент.
С:Извинявай!
М:Знаеш ли, че за пръв път пожчувствах някого толкова близък да себе си.. Но аз не знам как да постъпя при такова положение. нали си спомняш за нещата, които ми наговори онзи ден.
С:Извинявай, тогава прекалих.
М:Не ,каза истината..Аз наистина съм сама, нямам никого до себе си. н езнам какво е някой да те държи за ръката, да те целуне..
Тука изпуснах разговора нещо, но Мелек каза, че единствено Сарп е успял да я нарани.

Директора каза, че някакъв съкилийник на бащата на сарп е изпратил дрехите на Йомер.
С:директоре, трябва да го намерим, може да знае къде е Умут.
Д:Сарп, ние ще го намерим и ще го заведем при майка ти.
С:Ще го заведем, нали? Има още нещо.. Джелял очаква някакъв важет гост.. Мелек урежда нещата с него, опитах се да прочета имейлите й, но са шифровани.
Д:Сарп, внимавай, синко.
С:Аз знам какво правя.
Д:Аз не говоря за Джелял, говоря за мелек.. Любовта не чука на вратата и не пита дали си вътер или не? Внимавай защото докато отиваш на лов, да не те изловят теб.
С:Ти откога си тук?
Д:Чух разговоряа ви. Внивамай, синко, защото може за загрозиш не само своя живот, но и този на майка ти..

# 175
обаче дЕдо ще ги излови май  hahaha

# 176
С:Мелек, татко Джелял дойде ,ставай!
М:Сериозно ли говориш? Н етрябва да ме вижда тук.
С:Къде е колата ти?
М:Отзад.
С:Добре.Добре дошли!
Д:Давут, мини до Сарп да видим..

Нета ми прекъсна #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 177
Мелека си е забравила тела бе  hahaha hahaha
Давут вижда всичко бе  Mr. Green

# 178
  • Яко в Матрицата...
Ама тоя Давут къде се бута Rolling Eyes Бабато нЕма да му даде на него единствената си дъщеря...

# 179
Мелека си е забравила тела бе  hahaha hahaha
Давут вижда всичко бе  Mr. Green

ай дано да види един целуфан...  smile3508 smile3508 smile3508

Общи условия

Активация на акаунт