Лидл - 91 Ледена епоха - втори дубъл за взимането на играчки

• 117 047
  • 760
  •   1
Отговори
# 180
Да се оплача от котешката тоалетна, рони се ужасно. Мислех, че само опаковката смениха, но явно е занижено и качеството.

# 181
Благодарение на няколко момичета и аз взех играчките вчера. Едно голямо благодаря!!!
Някой дали видя домашния комплект? Болна съм и се чудя дали да ходя да го гледам. Навила се бях и на машината за шиене, но мисля да отложа този разход и без това нямам време сега.

За шатрата - някой наистина писа последния път, че още вечерта е работела, но не знам как ще е сега. Аз не съм сигурна дали ще стигна до там.

# 182
  • софия
Бихте ли ми "казали" от какъв номер ви се обаждат от Лидл за играчките? Понеже сме в очакване и вчера ми звъня някакъв мобилен номер, но незнам не ме ли чуваха, никой не ми отговори отсреща и естествено съм замислена дали пък случайно не бяха от Лидл...  newsm78

Софийски стационарен, с 02 започваше.
Скрит текст:
на мен също ми звъня странен номер вчера, дали пък не е същия? в нета ми излязоха страшни неща, като го гугълнах и не посмях да звънна обратно  Laughing
024484026. Не може да се върне обаждане на този номер. Peace

# 183
  • София
Хм, на мен са ми звъняли два пъти, но не съм вдиганала. Дали ще мога да си взема играчките като не сме се чули? Аз пробвах да се обадя на номера, но безуспешно

# 184
Хм, на мен са ми звъняли два пъти, но не съм вдиганала. Дали ще мога да си взема играчките като не сме се чули? Аз пробвах да се обадя на номера, но безуспешно

Да, отивай с точките...има те в списъка значи.

На мен не са ми звъняли,и  сутринта ме нямаше в списъка, естествено...но питах де Peace

# 185
  • София
Да се оплача от котешката тоалетна, рони се ужасно. Мислех, че само опаковката смениха, но явно е занижено и качеството.

И аз поне 2 пъти писах за нея. Може би трябва да се включи в черния списък в следващата тема, за да няма и други заблудили се. А толкова ми беше удобна. Години наред само от Лидл купувах. Sad

# 186
Благодаря, че писахте и аз трябва да взема на котката и следобед мислех да се замъкна до Лидл, но ще пропусна.

# 187
Тaня67 , все още ли не си отказала от лидълската тоалетна?
Това е най - големият боклук , който съм пробвала, даже в мазето стои половин торба, за зор заман, то и животното ходи отстрани, до тоалетната като сложа от нея.

# 188
Видяхте ли какво пускат от понеделник? Някой има ли впечатления от лъжицата, която мери? Честно казано за първи път виждам подобно нещо и мисля да си я взимам. Друг е въпросът, че не знам за какво бих я ползвала, като готвя винаги на око  Rolling Eyes

# 189
Видях я лъжицата и аз....гевезлък и глезотийка Laughing
Не са я пускали досега Peace

То и един уред за рязане на ябълки имаше, и той си е гевезлък / с моят син сме го кръстили "чекалато", че чекнем ябълките с него/, ама го купих...

# 190
  • София
Тaня67 , все още ли не си отказала от лидълската тоалетна?
Това е най - големият боклук , който съм пробвала, даже в мазето стои половин торба, за зор заман, то и животното ходи отстрани, до тоалетната като сложа от нея.

Отдавна се отказах. Само веднъж се излъгах, но пък ние ходим специално за котешка тоалетна като свърши и купуваме по-големи количества. До скоро още имах от нея. Смесвах я с друга (Сноби от Кауфланд, която някой тук ми я препоръча) и успях да я изразходвам. Лошото е, че въпросната Сноби е в много малки опаковки. Купихме наведнъж 20 пакета и касиерката беше доста учудена. Simple Smile Но какво да правя като си имаме пикльо от класа, а нямам Кауфланд наблизо.  Mr. Green

# 191
  • София, Западен парк
Някой маже ли да каже това - печеното и печено по ловджийски дали са хубави? Благодаря предварително.
Днес за пръв път си взех закуска пица от при печените хлебчета /от лидъла в младост1 обаче, новия/ и ми беше много вкусна. Simple Smile

# 192
Скрит текст:
Бихте ли ми "казали" от какъв номер ви се обаждат от Лидл за играчките? Понеже сме в очакване и вчера ми звъня някакъв мобилен номер, но незнам не ме ли чуваха, никой не ми отговори отсреща и естествено съм замислена дали пък случайно не бяха от Лидл...  newsm78

Софийски стационарен, с 02 започваше.
Скрит текст:
на мен също ми звъня странен номер вчера, дали пък не е същия? в нета ми излязоха страшни неща, като го гугълнах и не посмях да звънна обратно  Laughing
024484026. Не може да се върне обаждане на този номер. Peace

Благодаря  bouquet Да не се чудя дали трябва да е мобилен номер или стационарен  Peace И оставам с надежда, че ще ми звъннат  Crazy

# 193
Имате ли впечатления за ситото, което ще пускат следващата седмица? Удобно ли е и лесно ли е за употреба? За пекарната ми трябва ежедневно брашно и се чудя дали това сито би ме улеснило? Ако можеше и да го мери като го сее  Grinning

# 194
  • Перник
Имате ли впечатления за ситото, което ще пускат следващата седмица? Удобно ли е и лесно ли е за употреба? За пекарната ми трябва ежедневно брашно и се чудя дали това сито би ме улеснило? Ако можеше и да го мери като го сее  Grinning

И аз загледах това сито, но според мен е по-подходящо за поръсване на сладкиш с пудра захар например, т.е. за пресяване на по-малки количества. Между другото, аз не пресявам брашното за пекарната  Blush

Общи условия

Активация на акаунт