Лидл - 91 Ледена епоха - втори дубъл за взимането на играчки

• 117 009
  • 760
  •   1
Отговори
# 240
Нормално е в най-населеният град всичко да се изкупи за отрицателно време, кое е чудното  Party
И аз искам в Пловдив да има палатка, ама няма  Crossing Arms

# 241
...че няма и в останалите градове Peace

# 242
Със сигурност навсякъде би се изкупило за отрицателно време, не само в София. Гаранция  Laughing

# 243
  • have faith and be patient ..
да ,и аз съм съгласна .. но може би там най-бързо се разграбва всичко , и се чистят най-бързо останалите бройки от всички филиали  Peace

# 244
Със сигурност навсякъде би се изкупило за отрицателно време, не само в София. Гаранция  Laughing

Да, но ако остане изобщо нещо след шатрите в София... Явно нищо не остава... Дали това означаваха "икономическите причини", че цените са по-ниски в София и затова и там само се правят тия жестове - дава се възможност да се пазарува на ниски цени?
Това разбира се го пиша на шега Peace, сега да не се тънкообиди някой  Crazy

Сега сериозно питам - гофретниците, които ще пускат от понеделник по-добри ли са от онези с животинките? Самите гофрети ще стават по-големи както е видимо, но имат ли и други предимства? Отдавна се каня да обзаведа кухнята с един гофретник и все си оставам в чуденка...

# 245
  • Перник
Аз пък не искам шатра, че с моя мъж, дето пазарува глупости като не видял  ooooh!

За гофретниците да кажа - имам единичен, друга (евтина) марка. Ползвам го вече няколко години. Според мен този с животинките е по-скоро глезотийка. Ако просто искаш да си правиш гофрети - взимаш нормален  Peace

# 246
Досега отзивите от гофретниците в Лидл винаги са били отлични
Аз лично имам 3, и са прекрасни
Единия е от шатрата даже, миналата година

# 247
Тези гофретници в шатрата за кръгли или за квадратни гофрети са?  Thinking

# 248
  • sofia
С тази шатра останах в потрес.
Снощи му споменавам на моя мъж и му обяснявам смисъла на шатрата и се съгласи да ходим. Понеже децата са рано-рано на училище, ги оставихме и към осем и нещо паркирахме. Имаше няколко души, които се мотаеха около входа. Отидохме в близкия макдоналдс да пием кафе. 40 мин. по-късно установихме, че пред въпросната шатра има тълпа. Аз ей така  Shocked, върнах се във времената, когато храната се купуваше с купони.
Изчакахме тълпата да влезе и отидохме. Купих си канцеларски лепило, някаква глупост за изстискване на плодове и платна за рисуване. Нещата, за които мъжа ми реши да провери дали ще ги има намалени, ги нямаше.
Кошовете наблизо, количките пречат ужасно, няма разминаване. Поне по-голямо разстояние да бяха оставили. Някаква вакханалия в боклучарник. Точно две минути съм се бавила на касата. Никога повече няма да си го причиня   Mr. Green

ПП: Имам лидълски гофретник, единичен. Стоя една година неизползван след първият ми несполучлив опит да сътворя нещо. На морето децата "откриха" гофретите и от няколко месеца редовно правя. Станах спец и съм доволна, защото отпаднаха палачинките.

# 249

Да, но ако остане изобщо нещо след шатрите в София... Явно нищо не остава... Дали това означаваха "икономическите причини", че цените са по-ниски в София и затова и там само се правят тия жестове - дава се възможност да се пазарува на ниски цени?
Това разбира се го пиша на шега Peace, сега да не се тънкообиди някой  Crazy

Сега сериозно питам - гофретниците, които ще пускат от понеделник по-добри ли са от онези с животинките? Самите гофрети ще стават по-големи както е видимо, но имат ли и други предимства? Отдавна се каня да обзаведа кухнята с един гофретник и все си оставам в чуденка...

Същият гофретник имаше в шатрата за 20 лева. Гофретите ще станат по-малки от на този, който аз имам единичен, неизвестна  марка от Кауфланд за 18 лева, но пък моят си ги прави супер, бързо и не ми заема място, та 44 лева не си струва!

# 250
Благодаря ви за мненията за гофретниците  bouquet
Ще помисля още малко до понеделник  Grinning

# 251
  • София
Шатрата на Ботевградско къде е точно - магазина срещу Враждебна или този след околовръстното Има ли някакъв градски транспорт или маршрутка до там?

След околовръстното е. До Джъмбо. Мисля, че има някакъв транспорт.

Гофретниците в шатрата бяха по 25 лв.  Peace

Лудницата е голяма, да, но има попадения, С което искам да кажа, че Лидл не правят никакъв жест към софиянци, а си разчистват залежалата стока, където им е най-евтино на тях.

# 252
Аз планирам ходене до шатрата, не разграбвайте всичко  Mr. Green
То и в шатрата има издънки, артикулите са оценени на око и понякога са на същата или по-висока цена от магазина  Mr. Green Та не завиждайте толкоз
Аз ходя главно за хоби материали и съдинки за печене, ама голямо ровене пада
Да не говорим че някои артикули са явно употребявани и връщани... а за попадение трябва да висиш цял ден  Crossing Arms

# 253
Може ли някой да снима тая прословута шатра? Много се чудя дали да отида утре, но ако е такова меле, както го описвате, мисля да пропусна..и аз съм за хоби материалите като цяло, но дали ще си струват нервите, образувани от блъсканицата?

# 254
Какво да се снима. Шатра, голяма палатка, вътре има кошове със стока, три коридора, в който се разминават точно две колички, но има и хора. Ако си се движиш сам с една торба на рамо става. Аз оживях с дете в количка, а бях в голямата навалица, тъй че не е чак толкова зле.

Общи условия

Активация на акаунт