Лидл - 91 Ледена епоха - втори дубъл за взимането на играчки

• 117 012
  • 760
  •   1
Отговори
# 225
Да, особено моделът с качулката, ужасно тесен. Без качулка беше леко втален и стоеше малко по-добре, но върху суичър , пак малееше. Синът ми е нормален, висок малко под 150см, най-големия размер мери.

Аз все се каня да се оплача от едни момчешки панталони, къси, трикотажни. От 1-2 обличания цветът направо се изтри от тъмно син на червеникав  Crossing Arms. С ариел бляк кол. пера тъмното, друго обезцветено нямам, не е от препарата  Peace

# 226
  • Пловдив
Да, особено моделът с качулката, ужасно тесен. Без качулка беше леко втален и стоеше малко по-добре, но върху суичър , пак малееше. Синът ми е нормален, висок малко под 150см, най-големия размер мери.

точно...ако питам по телефона дали ще ми кажат дали има някъде бройки newsm78

# 227
Аз се вмъкнах в момчешки елек 164 размер.

# 228
  • София
Шатрата на Ботевградско къде е точно - магазина срещу Враждебна или този след околовръстното Има ли някакъв градски транспорт или маршрутка до там?

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 09:18 от mlv

# 229
Снощи ходих до Лидл, питах момичето дали ме има в списъка. Тя потърси и каза да чакам обаждане, на няколко пъти ще ги дават, били разпределени по някакъв начин... Знаете си го, но все пак и аз да кажа  Laughing
Една жена след мен се нареди и взе от всички видове играчки, дали нямаше и по две... Сама едва ги държеше...  Crazy
Взехме американски палачинки по 6 броя. Тази сутрин на закуска влязоха в употреба, вкусни са.

# 230
Аз се вмъкнах в момчешки елек 164 размер.
teta ти си фина мацка  Peace, Моят син е височък, но има и много по-едри връстници  Party

mystic woman звънкай, дано са отзивчиви. То май вече не може и да се върне, аз гледах тези дни касовата от долнищата от същата седмица и май я изхвърлих  Rolling Eyes

# 231
  • София
На шатрата беше обичайната лудница, взех играчки за малкия, гумени ботушки, елха и разни други джунджурии и дрешки. Явно вчера персонала добре беше обрал, защото нямаше нищо интересно при отварянето, влязох от първите. После пуснаха целия народ наведнъж и нямаше разминаване между кошовете  #2gunfire Задръстиха се коридорите и всички недоволстваха, че не могат да излязат. Час-два се чакаше на касите.

# 232
  • София
Не мога да не споделя за шатрата. Simple Smile Оставихме почти 200 лв. На мен ми се стори, че има по-хубави неща от предните пъти. Например накупих разни дървени играчки по десетина лева, комплект стъклени купи с капак, раница Пума, пончо за плаж, най-после центрофуга за салати, разни дрешоляци, етажеркатаа с кутии за играчки и държа да отбележа, че взех комплекта за почистване на под на Veleda, който в момента е по магазините. 15 лв. струваше, доволна съм. Имаше много хора и не можах да разгледам качествено. Сега ме е  яд, че не взех повече играчки, идеални подаръци са.

# 233
  • София
Хубави са нещата, но аз имам същото влакче от предна разпродажба в Надежда за 5лв, а етажерката за играчки от миналогодишната разпродажба на Ботевградско я взех за 10 или 15лв, само дето липсва една кутия. Охлювчето сортер от шатрата в Младост го имаме за 5лв, а сега беше 10лв.
Пак са изгодни, де... аз също взех играчки, които нямаме и за подарък са идеални, но просто, като знам, че съм ги купувала на половин цена...  Mr. Green

# 234
  • София
Аз изобщо не съм виждала играчки до сега. Явно свършват. Костенурката сортер е 10 лв., не бих я отказала и за 5, ама няма Simple Smile Етажерката я взехме за 25, не съм я отворила още, дано не липсва нищо вътре. Абе, ако отида още веднъж, не ми се мисли колко пари ще хвръкнат.  Mr. Green

# 235
Интересно защо няма от тези шатри във всички градове  Thinking

# 236
  • София
Предполагам, по икономически причини.

# 237
Дано и утре да има играчки, защото днес няма как да идем. Иначе брат ми ми е купил гофретник за 25 лв, така че съм доволна, защото иначе щях да дам 44 лв другата седмица Simple Smile

# 238
Че защо, и ние от другите градове имаме пари Crossing Arms

# 239
Аз не можах да го разбера това с икономическите причини  Mr. Green

Някой купи ли от френския сладкиш за 5,99 лв.? Отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт