Лидл - 91 Ледена епоха - втори дубъл за взимането на играчки

• 116 799
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
Ние имаме един много любим луканков салам, както и една шунка в кутия.

# 616
  • Асеновград
От намалението има ли интересни неща които са извън брошурата?

# 617
От намалението има ли интересни неща които са извън брошурата?

Не видях..доста мизерно намаление общо взето.. Чаршафите си заслужават, памучни са, но единичните при нас бяха свършили.

# 618
  • sofia
Тази разпродажба само името ѝ такова....нищо и половина откъм артикули.
Бебешки дрехи не ми трябват, чаршафи също  Simple Smile Купих си някакви пили за нокти за лев и петдесет и толкоз!

# 619
О , аз взех три мънички секундни лепилца...за лев и нещо ли.

Удобни са, защото като отворя секундо лепило и го ползвам, втори път не мога да го употребя...залепва му капачката и туйто Crossing Arms А тези са трички тубички, доста удобно....препоръчвам. Peace

# 620
  • Варна
Много офф, но по въпроса за секундните лепила да се изкажа, единственото, което съм успявала да ползвам до последно, чак изстисквам накрая тубичката е Локтайт гел, ето това:
http://www.profitech-bg.com/userfiles/productimages/product_36.jpg
Но трябва да се държи изправено, аз го подпирам на стената на шкафчето.

# 621
Много офф, но по въпроса за секундните лепила да се изкажа, единственото, което съм успявала да ползвам до последно, чак изстисквам накрая тубичката е Локтайт гел, ето това:
http://www.profitech-bg.com/userfiles/productimages/product_36.jpg
Но трябва да се държи изправено, аз го подпирам на стената на шкафчето.

Абе все ги омазвам аз....и пръстите редовно си залепям един за друг Crazy

Взех и едни енергоспестяващи крушки, довечера ще ги видя много ли са мижави Thinking

# 622
Някой с впечатления от тазседмичната сокоизтисквачка?

Лесно ли се почиства след употреба?

# 623
Да подшушна тихичко, че чаршафите от другата седмица, с двете лица, май са бархетни. Така поне пише в брошурата.
Ако са като едни техни бархетни, които пускаха преди, препоръчвам с две ръце-мекички и топлички Peace, идеални за зимата.

# 624
Имате ли отзиви за дозатор за сапун за баня от другата седмица, пусан ли е преди и доволни ли сте ?

# 625
  • Варна
Как е пилешкото филе, никога не съм взимала от Лидл...
Сигурно ще взема трицветната паста, навремето взимах на Барила подобна, но отдавна изчезна и от Лидл, и от Кауфланд...

Пилешкото филе е ОК, поне за мен. Купуваме редовно охладено филе и бонфиле.
И аз съм доловна. Вече от Лидл купувам пилешко и до сега не съм попадала на лошо месо.

За дозатора за течен сапун се писа на предходната страница, че не са доволни.

# 626
  • Вестерос
За кои дънки говорите последно? Търсих в сайта им, не намирам дънки за другата седмица

# 627
Аз искам да попитам някой дали има впечатления от конвектора на Silvercrest, който ще е на промоция само следващата събота  Confused:

# 628
здравейте, някъде да сте виждали останали термо чаши? (София)
ходих до кварталния лидл и до този на сердика, но не намерих Sad

# 629
За кои дънки говорите последно? Търсих в сайта им, не намирам дънки за другата седмица

Виж в брошурата, но за другата седмица-тя е по-надолу от сегашната като превъртиш леко...

Общи условия

Активация на акаунт