Лидл - 91 Ледена епоха - втори дубъл за взимането на играчки

• 116 954
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
vesi1, обикновено е било до по-късно, но явно са променили...
Момичета, това сирене наистина мирише на кисело зеле. Яли сме всякакви сирена, за пръв път някое не ни допадна, много странно. Специфична е миризмата, странна

# 76
Днес ходих в кварталния Лидъл и с неприятна изненада установих, че са повишили цената на пушения бекон на Pikok.

Последната опаковка сме я купили на 12.99 лв/кг. Днес цената бе 15,74 лв/кг.
Ако правилно смятам, цената е повишена с 20%, което според мен е твърде много.

От кога е така?

# 77
А козето сиренце някой опита ли го?  newsm78 bouquet

Скрит текст:

# 78
И аз при вас.  Hug
Нямаме търпение до утре за играчките, но тъй като сме през деня на работа/градина, а колата ни е на майстор, не знам дали въобще ще можем да отидем до Лидл.  Tired

# 79
Аз ходих до Лидл днес и забравих да попитам за играчки.
Следобед ще сляза и ще проверя дали изобщо ще има в Плевен и ще раздават тази седмица.

Сирена смърдящи отдавна не купувам. Освен аз, друг не ги яде...а на мен бързо ми омръзват.
А и от тези Френски и т.н. седмици ми писна много. Основно боклуци на безбожни цени...ще кажеш, че в България средната заплата е поне 1000лв.

# 80
Тъкмо се връщам от лидл...докато бях там, имах неприятното и натрапчиво усещане, че нещо съм забравила Thinking Е, прочетох ви сега и разбрах, че забравих да питам за играчката ...голяма бяла птица съм, но не от онези с дългия врат Mr. Green ooooh!

# 81
  • София
Извинявам се, но някой може ли да ми каже какво представляват тези шатри?
Върнах се в началото на темата и уж я изчетох цялата, но така и не разбрах..

Да се отчета и аз - все още чакам обаждане за Мани и Бък.. ама вече губя надежди Tired

А някой пробвал ли е френските макарони? Стават ли?

На мен много ми харесват френските макарони,без да имам много база за сравнение(оригинални френски не съм яла).А колкото до шатрата,това е една голяма палатка пълна с намалени стоки продавани в Лидъл в различни тематични седмици,преобладават нехранителните.  Flutter

# 82
  • Варна

А някой пробвал ли е френските макарони? Стават ли?
[/quote]
Аз също нямам база за сравнение с оригиналните ,но и аз ги харесвам рези от Лидъл  Peace

# 83
  • Бургас
Здравейте ! Simple Smile

Имам едно запитване относно връщането на стока в ЛИДЛ.

Как се процедира? Ако искам да сменя дреха (купена предния ден) с друг размер, имам касова бележка, етикета не е махнат от дрехата - първо какво трябва да направя като вляза в магазина?

Да отида да си взема друг размер и след това да отида на касата с двете дрешки и да обясня, че искам да сменя? 

Или първо трябва да отида до касата и да кажа предварително, че влизам с нещо, което ще сменя?

Благодаря за вниманието ! Simple Smile

п.с. Глупав въпрос,но все пак искам да видя дали аз нещо не съм наясно с нещата

Последна редакция: вт, 04 окт 2016, 18:24 от kzbmsn

# 84
Здравейте ! Simple Smile

Как се процедира? Ако искам да сменя дреха с друг размер, имам касова бележка, етикета не е махнат от дрехата - първо какво трябва да направя като вляза в магазина?

Да отида да си взема друг размер и след това да отида на касата и да обясня, че искам да сменя нещо, което е купено предния ден?
Или първо трябва да отида до касата и да кажа предварително, че ще сменя?

Благодаря предварително ! Simple Smile

Аз първо се обаждам на касиерката.

# 85
Здравейте ! Simple Smile

Как се процедира? Ако искам да сменя дреха (купена предния ден) с друг размер, имам касова бележка, етикета не е махнат от дрехата - първо какво трябва да направя като вляза в магазина?

Да отида да си взема друг размер и след това да отида на касата с двете дрешки и да обясня, че искам да сменя? 

Или първо трябва да отида до касата и да кажа предварително, че влизам с нещо, което ще сменя?

Благодаря за вниманието ! Simple Smile

Първо на касата със стоката за връщане.

# 86
Имам спомен, че палатката я отварят предния ден ( в четвъртък ) и не било блъсканица, така ли е или се бъркам?

# 87
Да се изкажа и аз за макароните: ОК са без да са нещо особено. Да не говорим, че са твърде скъпи и за магазин като Лидъл, и за нашия пазар. В сладкарници  насипно съм ги виждала на по-ниски цени за бройка, че и са пресни, не са замразени.

За бекона не се изненадвам, ако са му качили цената  Tired Като цяло колбаси отдавна не взимаме от Лидъл. За тях ходим в Кауфланд. Изключение е само унгарският салам.

# 88
Според мен, макароните не струват и не си заслужават цената. Нямат никакъв вкус, може би защото са дълготрайни.

Взех точно от това сирене, което коментирате, но не съм го отворила още. Да взема да го отворя навън до кофите, да не ми се осмърди къщата  Laughing.

# 89
  • Русе
Аз се надявам да пуснат гумени ботуши, но без подплата. Но предполагам, че няма. Явно имат много залежали зимни и сега така си и седят. А от техните гумени съм най-доволна. Имали сме други, направо се нацепват.

Общи условия

Активация на акаунт