Лидл - 91 Ледена епоха - втори дубъл за взимането на играчки

• 116 977
  • 760
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз забравих вече коя играчка поръчах! Mr. Green

Иначе купихме яке за каката - последна бройка 152.

От немската седмица взех погрешка люти наденички, ама ММ си ги изяде.

Детските обувки защо са с такава ограничена номерация? Поне до 30 номер да беше.

# 106
На мен ми се обадиха преди 3 седмици и днес си Взех Играчките! Според мен ще ги дават на два транша и Тези на които Не са се обадили до сега,ще си ги получат по-късно (на втория транш) Това е Лично мое мнение!
 Попитах момичето и тя каза,че най-вероятно така ще бъде,защото имали някакъв проблем със списъците с желаещи за играчки и т.н.
Играчките се раздават по списък и срещу подпис и талончетата с точки!
Успех и дано повече хора да  вземат така желаните играчки за дечицта си!
ЗА Козлодуй става въпрос Simple Smile Хубав ден!

# 107
  • софия
В магазина на Халите (Екзарх Йосиф) нямаше пукнат човек за играчка. Едно момиче стои след касите със списък и кашончета с играчките, отбелязва те в списъка, даваш талончето и се подписваш. Бързо и лесно беше.

# 108
  • София
Някой има ли четката за зъби ,която се зарежда от миналата година  октомври беше промоцията и тогава я купих
http://promocii.bg/elektricheska-chetka-za-zabi
Нещо не ми се зарежда както трябва...едва сега я подкарахме да я ползваме...но я оставих цяла нощ на първото зареждане след като се изтощи и така и не светна зелено....след три ползвания и пак се изтощи...
Странното е че с първоначалното зареждане издържа повече от месец
Само сина ми я ползва...сутрин и вечер.

# 109
  • Асеновград
Някой има ли четката за зъби ,която се зарежда от миналата година  октомври беше промоцията и тогава я купих
http://promocii.bg/elektricheska-chetka-za-zabi
Нещо не ми се зарежда както трябва...едва сега я подкарахме да я ползваме...но я оставих цяла нощ на първото зареждане след като се изтощи и така и не светна зелено....след три ползвания и пак се изтощи...
Странното е че с първоначалното зареждане издържа повече от месец
Само сина ми я ползва...сутрин и вечер.
Прилича на моята и май точно тогава ги купих-3бр. За момента няма оплаквания всички ги ползваме.Моята само аз и досега съм я зареждала не повече от4 пъти.Дъщерите ми ги ползват съвместно с мъжете си като всеки си има накрайник, не са се оплаквали. Зареди я пак , като следиш дали светва като се зарежда.Ако пак е така я връщай в магазина нали има гаранция.

# 110
  • на Мелмак
Искрено се надявах да не лъжат от Лидъл,  но нямаше Шира в магазина, в който бях заявила.
Като взема децата ще отида в Лидъл да им обяснят защо са ги излъгали Twisted Evil
Ще ми отпадне Лидъл като магазин за пазаруване.

# 111
  • have faith and be patient ..
 а обадиха ли ти се по принцип ?

# 112
  • софия
Искрено се надявах да не лъжат от Лидъл,  но нямаше Шира в магазина, в който бях заявила.
Като взема децата ще отида в Лидъл да им обяснят защо са ги излъгали Twisted Evil
Ще ми отпадне Лидъл като магазин за пазаруване.
Шира тигърът ли е? На Е.Йосиф имаше.

# 113
  • на Мелмак
а обадиха ли ти се по принцип ?
Да , казаха датата, имаше ме в списъка.
От Шира имали 4 бр и те свършили.
Защо бяха тези списъци, обаждания?
Проблема ми е детето....
С това чакане.
Уфффф.
На маймуни ни направиха.

Последна редакция: ср, 05 окт 2016, 12:12 от etty775

# 114
  • Асеновград
Наистина е страшно неприятно.Попита ли дали можеш да я вземеш от друг магазин поне. Аз бях сутринта преди работа и имаше от всичко, бяха отворили няколко кашончета.Че иначе щеше да се наложи да обяснявам , малкия звяр снощи ме издебнал в темата и нали отгоре е снимката с играчките се хили и посочва една по една поръчаните, а аз си мислех че е забравил кои си е харесал.

# 115
  • София
Ще има "палатка" от 7.10 до 9.10 на Ботевградско.

# 116
  • на Мелмак
Нали затова бяха тези списъци - как да взема от друг магазин , като ще е на друго дете ?
 newsm50

# 117
  • Асеновград
Нали затова бяха тези списъци - как да взема от друг магазин , като ще е на друго дете ?
 newsm50
То явно списъците никаква работа не вършат в случая, щом няма наличност.Това си е поредната издънка, пак ще стане кой заварил да е първи  #2gunfire Нали уж ги заявяваха по наши заявки,че и ги потвърдиха на тел.

# 118
Вече си плачат сериозно за жалби в КЗП, аз се изненадвам, че хората все още масово не са подали сигнал.
Абсолютно никъде не пишеше, че играта е до изчерпване на играчките...и след това ще се чака по 2-3месеца за играчка.
Не стига че наринахме по 200лв. за играчка, чиято себестойност е 5лв., ами и ги няма отново.

# 119
При мен с този Формил бялото чак синее...
Ще  взема да го пробвам   , но видях , че има и омекотител от същата серия -отзиви за него ?
Праха нали е    малка опаковка и  не е при перилните ,а   на стелажите   до разни други неща - за този говорите - до хладилните  стелажи беше в нашия магазин ?

Общи условия

Активация на акаунт