Лидл - 91 Ледена епоха - втори дубъл за взимането на играчки

• 116 921
  • 760
  •   1
Отговори
# 390
И на мен сукулентите ми измряха, а не са ми единствените вкъщи, тоест знам как да ги гледам. А колко бяха красиви...

Кактусите обаче са живи и растат добре.

# 391
Хм, интересно защо така със сукулентите, а толкова ги харесвам

# 392
  • Асеновград
Хм, интересно защо така със сукулентите, а толкова ги харесвам
Скрит текст:
Суколентите не искат вода, имах засадени в пластмасови тави на терасата / мъкнати от скали в планината/ издържаха 3 години.Майка ми ги унищожи с преполиване. От магазини съм купувала в последствие няколко пъти, никое не оцеля.Сега като се замисля, тези които растяха не бяха в торфена почва а в пясък смесен с камъни и съвсем малко горска почва.Растяха на не повече от един пръст слой почва.

# 393
Моите хванаха едно като бели точици и буквално се разпаднаха

# 394
Момичета, намаленият хляб хубав ли е? Харесваме този със семена, дали този е подобен на вкус?

постоянно взимам от този без семена. На мен ми харесва, но е малко кисел.

# 395
  • София
Момичета, намаленият хляб хубав ли е? Харесваме този със семена, дали този е подобен на вкус?

постоянно взимам от този без семена. На мен ми харесва, но е малко кисел.
Благодаря! Ще взема един за проба и ако се одобри, може и него да купуваме.

# 396
Купувате ли от цветята в Лидл? Доволни ли сте?

Кокосова палма 2бр- първата зимата загина, след като я прибрахме вкъщи (ка-стъкла); втората да видим дали щя е бъде..

# 397
  • София
Приемам съвет за котешка тоалетна Praynig , тази в лидл е ужасна  Confused
Наистина е ужасна лидълската. Аз минах на Бенто класик. От зоомагазините я взимам средно за 5 лв. Стига ми за около месец. Като се сипе повечко, става на хубави топчета.

# 398
Моите хванаха едно като бели точици и буквално се разпаднаха

Същата история. Да не би пък да са били болни? А наистина сукуленти, които са ми подарявани, такива, които съм си купувала от Сърбия, са живи. Имам и един от икеа, и той вече над 3 години е.

# 399
  • София
Приемам съвет за котешка тоалетна Praynig , тази в лидл е ужасна  Confused
Наистина е ужасна лидълската. Аз минах на Бенто класик. От зоомагазините я взимам средно за 5 лв. Стига ми за около месец. Като се сипе повечко, става на хубави топчета.

По препоръка на съфорумка купих Сноби от Кауфланд. Странна е, защото е бяла (преди години беше сива), но пък прави добри топки. За мен единственият недостатък са опаковките - само 4 кг и се късат много лесно. Иначе попаднах на промоция и излизаше колкото лидлската. Нормалната ѝ цена е с около 25-30% по-висока.

# 400
Някой има ли впечатления за дженингсите от утре?

# 401
  • Karlovo
Понеже няма Лидл в нашия град ,искам да ви питам коя марка е лидълския чопър и колко вата е ?Прочетох ,че има доста доволни от него и искам и аз да си взема ,но ще търся онлайн .

# 402
Понеже няма Лидл в нашия град ,искам да ви питам коя марка е лидълския чопър и колко вата е ?Прочетох ,че има доста доволни от него и искам и аз да си взема ,но ще търся онлайн .

Всички уреди, които се продават в Лидл са Silvercrest.

# 403
Благодаря на  Тaня67 и  mlv bouquet
Аз вчера взех от К Сноби , но е силиконова 1,4 кг Котето доста ѝ се чуди/и се стиска хайванчето, накрая се престраши  Blush/. Видях и тази 4кг, ще взема и от нея и Бентото да пробвам  Peace

# 404
  • Плевен
Орхидеите в ЛИДЛ са много хубави. Но са скъпи заради керамичната кашпа. А не ги продават само в пластмасовата кофичка като по други места.

Общи условия

Активация на акаунт