След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -195

• 23 476
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Ханде/Мине

# 661
  • У Диспансера ...♥♥♥
На път се е начесал  hahaha hahaha hahaha

# 662
# 663
  • Perla
Скрит текст:

Ама сладка Дафинка такава ошашавена пред сеньора. Но тя ще му разкаже играта сигурно. Колкото и да се шашка пред него, сигурно ще му окаже такъв отпор, че ще му се развали доволната физиономия. Или поне на мен ми се ще Дафинчето още малко да му даде отпор. Ама изглежда като свалила гарда, за съжаление! Може да е само за заблуда на врага! Grinning
Данни,не само че го е свалила ами ще ни я покажат отново тичаща след Ипликчито  ooooh! и май няма да има нищо от това как мистър Великолепний се бори за нея  Whistling
[/quote]
Ди, ще се бори и още как Ипликчито! Защото има конкуренция. Дано обаче по- бързо ги съберат, дори и да не са се сдобрили, че иначе ми е много кофти.

# 664
  • У Диспансера ...♥♥♥
В колко часА излиза обикновено фрагът?
Мише, хаштагът ли имаш предвид? Аз не съм обръщала внимание точно кога, но някъде около 18h.
Боже, хич ме няма! ooooh! Разбира се, че хаштагът имам предвид. Blush Значи още малко и ще излезе. bouquet
И аз викам какви фрагове търсиш преди епизода  hahaha hahaha hahaha

# 665
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми няма отстъпва на Сеньора я  Joy Joy Joy

# 666
  • У Диспансера ...♥♥♥

Няма има Озет май тая вечер

# 667
Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ще видим довечера какво ще ни поднесат, аз много искам да видя Йомер борещ се за любовта на Дефне, доказаващ съответно своята, но................все пак това е Мерич едва ли се е променила толкова много, че така да наказва любимия си герой Naughty Mr. Green 

Heart Eyes Пак ще има нещо да ме дразни, преди брадата, сега пък косата Joy Joy кой пък некадърник реши да му тури тоя път на страни ooooh! Mr. Green

# 668
  • У Диспансера ...♥♥♥

Туба и Киво, и те снимат вече

# 669
  • София
Скрит текст:
Мише, хаштагът ли имаш предвид? Аз не съм обръщала внимание точно кога, но някъде около 18h.
Боже, хич ме няма! ooooh! Разбира се, че хаштагът имам предвид. Blush Значи още малко и ще излезе. bouquet
И аз викам какви фрагове търсиш преди епизода  hahaha hahaha hahaha
Joy hahaha Joy Търся аз ........  ooooh!

Ако няма озет, в 20ч. ли ще започне новата серия, че да не изпусна?

# 670
Скрит текст:
И аз викам какви фрагове търсиш преди епизода  hahaha hahaha hahaha
Joy hahaha Joy Търся аз ........  ooooh!

Ако няма озет, в 20ч. ли ще започне новата серия, че да не изпусна?
Няма начин да няма  Laughing

# 671
  • Perla
Страхотен Баръш! Харесвам го! И може да ме е яд на Ипликчито, но от тук нататък съм отбор ДефОм и твърдо против ПамДеф или както там ги кръстят.

# 672
Peaceдостоен противник на Великолепни е Памир
Рускините са написали, че няма да има озет. Епизодът щял да започне по- рано.
Ако е вярно екипа залага на нова стратегия

Скрит текст:
Как я поняла то озет (повтор 54 серии) на канале Стар сегодня не будет его выложат в Интернет(Ютуб).
Заначит серия может начаться раньше 9 вечера НЕ ПРОПУСТИТЕ!!!

Дефненце ще  сюрпризира Йо  така както омеква като го види

# 673
Абе искали са да кажат, че мини фрага е само в интернет, няма да го пускат по телевизията, не че няма да има озет  Joy Joy

# 674

Общи условия

Активация на акаунт