И няма такова нещо обществото да бъде съдник или критерий, това е просто въпрос на личен избор!
За другото ти изречение съм съгласна дотолкова, доколкото бракът е една традиция от възникването на цивилизацията насам, а традициите се следват без да се подлагат на съмнение, това в вкоренено у хората.
Светленце, закона и институциите няма да защитят децата със смешните 100 лв издръжка. Имах среща със социалните при развода и питам може ли институцията да осигури по-добро бъдеще и образование на сина ми а тя отговаря за съжаление дори моето дете при положение че не сме разведени няма равен шанс с Вашето
Не се ли разбират родителите въпреки развода, не се ли покаже бащата баща а майката - майка ебем ти закона и институциите. Детето е отговорност и брака, както ти му викаш закона и институциите няма да направи безотговорния родител отговорен и да осигури детето си. Нека не забравяме че отговорността не е само на единия родител, в моя случай бащата. Но в брака по-слабия родител се вкопчва в институцията брак за да си осигури безметежно съществуване покрай детето
Традиция ли викаш? Не беше ли традиция мъжа да осигури къща а жената да направо дом от нея? А сега ми каже колко от жените го могат...
то не подлежи на съмнение
Смятай за какво иде реч. Е да, шефки са, не са обикновени "служителки".