Бяла козметика - лице и тяло! (#3)

• 110 849
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
За околоочният на Клиник и аз съм чела много добри отзиви из стари теми. Един вид класика бил Crazy Белла,сподели като го пробваш как е моля те,че и аз го мисля. bouquet

# 631
  • Пловдив
Продуктът,който видимо ми помогна на мен лично за подпухването е този:
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/beaute-garancia-/26683-gara … 401354461375.html

# 632
  • София
Продуктът,който видимо ми помогна на мен лично за подпухването е този:
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/beaute-garancia-/26683-gara … 401354461375.html

Жижи, благодаря на Garancia имам нощен крем от същата серия, изключително доволна съм от него, но е доста богат, мазен и се притеснявам околоочния им да не е същия, че от маслата се подувам .....

# 633
  • Пловдив
Околочния не е такъв,той е рол он,консистенцията е течна и не мисля,че има масла.На мен ми дренираше много добре и видимо ми намаляха отоците.

# 634
И аз търся околоочен крем, писах и в една друга тема, че леко забелязвам подпухване и тъмнини под очите сутрин... Все още не са очертани, но е време да взема нещо по-богато и за тези проблеми...
На Клиник преди време съм ползвала околоочния All about eyes от тестери, донесени ми от Ирландия... Там Клиник са много евтини и много популярни... Та това кремче ми се видя доста леко и за по-млада кожа, класика в жанра, но за кожа без проблеми... Grinning
BBeLLa, пиши и ти как ти действа на теб кремчето и има ли ефект... Peace
Аз да споделя отзиви за ето това

Ползвам от няколко месеца, редувам с други, главно сутрин го слагам... Приятен, лек, бързо попиващ крем с доста силна приятна миризма... Не мазнее, не прави кир ефект, освежава, но мисля че е по-подходящ за нормална кожа.. За много суха кожа може и да е слабо, на мен под очите ми е по-сух контура и идва малко недостатъчен... Тена е ОК, кожата е мека, но за бръчки не знам дали помага... Heart Eyes
Икономичен е, но и моя е 100мл и няма свършване... Мисля да взема и ампулите на марката, да ги комбинирам... Hug

# 635
Може ли да ми препоръчате хубав крем за лице с 50ти фактор?

# 636
Може ли да ми препоръчате хубав крем за лице с 50ти фактор?
Аз съм много доволна от Юсерин. Пробвала съм много, но само той не ми омазнява и тежи на лицето, а попива веднага.
https://remedium.bg/sun-protection/eucerin-sun-cream-gel-oily-sk … n-spf50-50ml.html

# 637
Благодаря ти. Ти с каква кожа си? Аз съм със суха и ми трябва да е хидратиращ... ще ми свърши ли пак работа?

# 638
Аз съм много доволна от Юсерин. Пробвала съм много, но само той не ми омазнява и тежи на лицето, а попива веднага.
https://remedium.bg/sun-protection/eucerin-sun-cream-gel-oily-sk … n-spf50-50ml.html

+1  Peace Heart Eyes
Моя е тониран и много ми допада....

# 639
Аз съм със смесена и ми е добре, въпреки че по описание е за мазна кожа. В аптеките има тестери, може да пробваш и да се ориентираш.
Ако не си прекалено млада, можеш да тестваш и anti-age флуида, предполагам, че са сходни.

Последна редакция: пт, 24 фев 2017, 17:27 от blackpearls

# 640

На Клиник преди време съм ползвала околоочния All about eyes ... Та това кремче ми се видя доста леко и за по-млада кожа, класика в жанра, но за кожа без проблеми... Grinning
BBeLLa, пиши и ти как ти действа на теб кремчето и има ли ефект... Peace

Обаче Белла е дала линк към рич варианта,за който преди няколко страници и аз споделих,че съм доволна.Плътна консистенция,която обаче се разнася лесно и попива веднага като подхранва много добре,моята кожа е суха.Нямах никакви подпухвания ,докато го ползвах,за тъмните кръгове може би да е дал известно подобрение,но в никакъв случай не са изчезнали.Дъщеря ми също го ползва паралелно с мен,при нея само за тъмни кръгове,но не съм забелязала да са изсветлели.

# 641
еликсир, не знаех, че има и рич вариант...  newsm78 Трябва да погледна, може би той ще е подходящ и за мен.... Peace

# 642
  • Бургас
Да,за другия/All about eyes/ бях чела,че е подходящ за около 30г.

# 643
  • Canada
Понеже и аз съм със сух контур да споделя какво правя напоследък  Flutter

Гримирам се в 06ч. сутринта, свалям грима към 20-21ч. Слагам крем, редувам два в момента - този с ему и един на Корес. Следва масло, разполагам с ему и черно ямайско, накрая запечатвам с маска без измиване. След около 5 мин. нанасям коректор и съм готова  Peace

# 644
Привет  bouquet Търсих си дневен крем с фактор за суха кожа и от аптеката ми препоръчаха това: http://www.enzo.bg/avene/hydrance-khidratirassh-krem-za-sukha-kozha-spf-20/
В момента е на промоция с мицеларна вода 100мл, около 25 лв платих. Много съм доволна (по принцип кожата ми е тънка, лесно се изсушава и опъва, но сега се чувства доста добре... нямам търпение сутрин да се намажа).
Редовната цена ми е леко над бюджета, така че ще дебна промоции...

Общи условия

Активация на акаунт