Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 726
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 1 755
  • offshore & overseas
Здравейте,

След 5 годишно чакане, късмета ми се усмихна 2018EU00034XXX Simple Smile  Надявам се с този номер да вляза в кюпа Simple Smile
Party Party Party

Страхотно! Мнооого късмет от тук насетне!!

# 1 756
  • Tам през Атлантическия океан
Хах казах ли ви , че ще има още от тук  Grinning

Честитоооо  bouquet

# 1 757
Здравейте,

След 5 годишно чакане, късмета ми се усмихна 2018EU00034XXX Simple Smile  Надявам се с този номер да вляза в кюпа Simple Smile

Честито.
Номера е голям, дано имаш късмета като тая година, всички номера да са current, т.е. всички ще имат интервю, без значение от номера. Че преди няколко сезона е имало такива, до които не са стигнали. Сега април минаваха номера около 22500, юни/юли/август 2018та и вие ще бъдете извикани на интервю. Това са моите прогнози.

# 1 758
Следващият път!
Успех на всички! bouquet

# 1 759
  • Sunshine state
Започнаха да валят честитки! Честито! Вълнението е голямо!  bouquet Големи късметлии сме от бг мамма!  Heart Eyes

# 1 760
  • Tам през Атлантическия океан
Има доста четат тук но не пишат  Wink

е , хубав  повод да се покажат  Grinning

# 1 761
Зарежда ли ви сайта?На мен все още не.

# 1 762
  • София
Оф, аз от половин час чакам да ми зареди сайта... Не че много зор имам, де, ама се изнервям така  Mr. Green

Честито на печелившите, много късмет ви пожелавам  Hug

# 1 763
Аз една съм от тези мълчаливите... Още чакам да ми зареди.
За първи път участваме.
Успях да проверя мъжа ми, но не съм сигурна дали направих всичко правилно от бързане и притеснение.
Моля, кажете на името само фамилия ли трябваше да попълня или фамилия, име, презиме?

# 1 764
Само Фамилия!

# 1 765
Ок, значи мъжът ми отпадна от състезанието... сега ще си сипя втора чаша бира и продължавам да въртя  Laughing

Честито на спечелилите!

# 1 766
  • offshore & overseas

Иначе на мен една проверка днес ми стига. Проверих резултатите от кръвния тест на Малчун и са направо блестящи. Момичетата никога не са имали такива добри показатели. На мама недонослячето то!! Cry Cry Cry
Ето това е новина  Heart Eyes  И аз днес имам одобрена статия /първа/ и съм хепиииии  bouquet
Еее, браво! Първата статия в научно издание това е голяма победа! Ще се похвалиш и като излезе, та да я прочетем. bouquet

# 1 767
В алл.бг все още нищо няма  Thinking Странно, аз очаквах по-голям наплив от печеливши там веднагически.  Thinking Айдее не се скатавайте, кой спечелиии  Laughing Laughing Laughing newsm44

# 1 768
Честито на всички изтеглени!  bouquet

Аз още не мога да отворя сайта  Crazy

# 1 769
  • Scotland
В алл.бг все още нищо няма  Thinking Странно, аз очаквах по-голям наплив от печеливши там веднагически.  Thinking Айдее не се скатавайте, кой спечелиии  Laughing Laughing Laughing newsm44
А ти?

Общи условия

Активация на акаунт