Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 746
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 1 740
  • Варна
Честито!!! Браво!!! Дано да ви се наредят по най-добрия начин нещата.

И аз съм аут!

# 1 741
Ново 20 от сайта:

"Electronic Diversity Visa Lottery

System Error Occurred!

Applicant Entry System is currently experiencing technical difficulties. We apologize for any inconvenience. Please check back later. "

# 1 742
  • София
Няма да проверявам,ще дам на М,нервиииииии

# 1 743
  • Tам през Атлантическия океан
.... още ще има от тук  Wink

# 1 744
  • Варна
Благодаря ви! Номера е 00015ХХХ. Това е добре, нали?

Da. Interview-to vi she e December ili January.

# 1 745
Средно голям да кажем. Ако си попълните навреме ds-260, предполагам ще ви извикат на интервю през януари или февруари.

Много благодаря! Тази година синът ми е абитуриент, за съжаление дъщеря ми е на 22. Нивото на английски не ми е много добро, като чета книга, разбирам на 60-70процента. Мъж ми е по-добре от мене, а сина ми е най-добре. Още не мога да повярвам, все чакаме да излезе че нещо е грешка.
Миналата година писах много сърдечно писмо на Пупитка, да и пожелая късмет в новия живот, сигурно тя ми е била на късмет, много се зарадвах тогава, а ето сега и при нас дойде тази емоция.

# 1 746
  • Tам през Атлантическия океан
Тя как ще ти се зарадва  Hug

# 1 747
  • Sunshine state
Чесито! Няма да се отчайвате, главата горе и повече вяра!  Толкова ще му е по-добре на момчето тук! Желая много успехи и смело напред. Hug
Аз още не мога да вляза.. baby_neutral

# 1 748
Чесито! Няма да се отчайвате, главата горе и повече вяра!  Толкова ще му е по-добре на момчето тук! Желая много успехи и смело напред. Hug
Аз още не мога да вляза.. baby_neutral

Много благодаря, дай боже всичко да се нареди добре! Е, оставям ви, аз отивам да си правя торта, че имам поет ангажимент, макар че акъла ми е другаде. Късмет и на останалите, които още не са проверили!

# 1 749
Здравейте. И аз се опитвам да проверя сега,  но сайтът е претоварен явно. Двете с майка ми пуснахме - намерих нейния файл с номера за проверка,  но се оказа,  че моят файл е празен. Как е станало идея нямам... Въпросът ми е как се възстановява номерът. Гони ме съмнението, че няма да успея да го възстановя.  Rolling Eyes

# 1 750
  • София
мейл с него

# 1 751
Като влезеш в сайта, там където трябва да се въведе номера пише Forgot number - даваш там и ще ти иска 3 имена, ден, месец и година на раждане и e-mail. Така ще провериш за резултат. Успех.

# 1 752
Благодаря за бързия отговор. Е,  данните си ги знам, така че ще успея да проверя. Вероятно утре....Успех на всички, ще пиша като разбера. Praynig

# 1 753
Здравейте,

След 5 годишно чакане, късмета ми се усмихна 2018EU00034XXX Simple Smile  Надявам се с този номер да вляза в кюпа Simple Smile

# 1 754
Майко мила вече двама победители от форума  Laughing Поздравления!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт